Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης: Ανατροπές, ρήξεις και άσχημα ξεσπάσματα
ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης: Ανατροπές, ρήξεις και άσχημα ξεσπάσματα

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης: Ανατροπές, ρήξεις και άσχημα ξεσπάσματα

Τι πρέπει να προσέξετε;

Σήμερα, οι δυσκολίες και οι εντάσεις καλά κρατούν με το Τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού. Έρχονται ανατροπές, ρήξεις και άσχημα ξεσπάσματα, που θα πλήξουν Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του 2ου δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ

Πολύ προσοχή χρειάζεται στην συμπεριφορά σου, ιδίως στις επικοινωνίες και τις επαφές σου με τους φίλους σου, αγαπητέ Κριέ. Με το Τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού, περιόρισε οπωσδήποτε την οξυθυμία σου, ό,τι κι αν συμβεί, όποια συμπεριφορά κι αν αντιμετωπίσεις και κάνε όσο πιο πολύ υπομονή μπορείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε Ταύρε, να είσαι πολύ προσεκτικός σήμερα, λόγω του Τετραγώνου Κρόνου-Ουρανού, ώστε να μην εκτεθείς και να μην χαλάσεις την καλή κοινωνική σου εικόνα, που τόσο καιρό έχτιζες. Η πορεία των σταθερών σου σχέσεων και τομέων της ζωής σου θα κινδυνεύσει, αν δεν φερθείς με σύνεση, αυτοσυγκράτηση και λογική, απέναντι σε ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, λόγω του σημερινού Τετραγώνου Κρόνου-Ουρανού, το παρακάνεις μάλλον με τις επαναστατικές και ριζοσπαστικές σου κινήσεις, με αποτέλεσμα να φέρεσαι επιπόλαια και να έχεις άσχημες συνέπειες ιδίως σε επαφές, επικοινωνίες, γνωριμίες, ειδήσεις και μηνύματα. Προσπάθησε να ελέγξεις τα νεύρα σου όταν επικοινωνείς και πολύ προσεκτικός στη οδήγηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

.
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα με το Τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού, θα βγάλεις στην επιφάνεια ότι θυμό, νεύρα και παράπονα, κρατούσες μέσα σου τόσο καιρό. Προστάτεψε τον εαυτό σου, την ψυχική σου ηρεμία και κυρίως τις σημαντικές για σένα διαπροσωπικές σου σχέσεις, από συναισθηματικές εκρήξεις, επιθετικότητα, ζηλοφθονία και παραλογές απαιτήσεις.

ΛΕΩΝ

Φίλε Λέοντα, το σημερινό Τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού, θέλει υπερβολική προσοχή από μέρους σου, γιατί θα πλήξει με ανατροπές, ξαφνικά γεγονότα και απρόσμενες αλλαγές, τις σημαντικές για σένα διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές! Απέφυγε λοιπόν οπωσδήποτε παράλογες αντιδράσεις, ξεσπάσματα και εκρήξεις, γιατί πιθανόν να σου φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιθυμείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μετρίασε την βιασύνη κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρας, αλλά και τις εκρήξεις σου στο άμεσο περιβάλλον σου, ώστε να αποφύγεις λάθη και αρνητικές συνέπειες. Επιπλέον, αγαπητέ Παρθένε, φρόντισε με το Τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού να ξεκουράζεσαι επαρκώς και να φροντίζεις τον εαυτό σου.

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ, σήμερα με το Τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού, μην παρασύρεσαι στην τάση σου για επιπόλαια και ανώριμα αντιδραστική συμπεριφορά σου στην κοινωνική σου ζωή, αλλά και σε όλες σου τις συναναστροφές, γιατί ενδεχομένως να δημιουργήσεις ρήξεις που θα αμαυρώσουν την καλή σου φήμη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε Σκορπιέ, με το Τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού, απέφυγε συναισθηματικές εκρήξεις, υπερβολικούς τσακωμούς και παράλογες επαναστατικές συμπεριφορές στον χώρο του σπιτιού και στην οικογένεια. Μην προκαλείς προβλήματα και ρήξεις σε συγγενικές σχέσεις και με τους ανθρώπους που είναι χρόνια δίπλα σου και σε αγαπούν, γιατί οι μέρες αυτές είναι κρίσιμες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, πρόσεχε πολύ στις μετακινήσεις σου και την οδήγηση γιατί είσαι ιδιαίτερα επιρρεπής σε λάθη λόγω απροσεξίας ή βιασύνης με το Τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού! Προσπάθησε να μην κάνεις λάθη στα μηνύματα που στέλνεις και κυρίως μην μπλέκεσαι σε κουτσομπολιά, γιατί θα εκτεθείς ανεπανόρθωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε Αιγόκερε, σήμερα με το Τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού, θα πρέπει να προσέχεις λίγο παραπάνω τα κεκτημένα σου, αφού θα υπάρξουν κάποιες ανατροπές και δυσάρεστες αλλαγές, που πιθανόν να φέρουν απώλειες. Μάθε να ακούς και να σέβεσαι, αυτά που έχουν να πουν και οι άλλοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε Υδροχόε, με το Τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού, πρόσεχε πολύ την συμπεριφορά σου, τον παρορμητισμό σου, την οξυθυμία σου και τις εκρήξεις σου σε όλες τις σημαντικές διαπροσωπικές σχέσεις της ζωής σου. Προσπάθησε να είσαι ήρεμος και να σκέφτεσαι πολύ πριν από κάθε σου δραστηριότητα.

ΙΧΘΥΣ

Αρκετά τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και η εσωτερική ένταση σήμερα φίλε Ιχθύ, λόγω του Τετραγώνου Κρόνου-Ουρανού! Επανέρχονται άγχη, φοβίες και νευρικότητα, λόγω κάποιων ξαφνικών συγκυριών και ανατρεπτικών καταστάσεων! Προσπάθησε οπωσδήποτε να διαφυλάξεις τα μυστικά σου, να προστατευτείς από κουτσομπολιά και να μην δίνεις αφορμές για σχόλια!

Για περισσότερες προβλέψεις κάνε κλικ στο oroskopos.gr