Οι ερωτικές προβλέψεις ανά δεκαήμερο από 16-22 Ιανουαρίου
ΖΩΔΙΑ

Οι ερωτικές προβλέψεις ανά δεκαήμερο από 16-22 Ιανουαρίου

Οι ερωτικές προβλέψεις ανά δεκαήμερο από 16-22 Ιανουαρίου

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις

Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο και ο Ουρανός από τον Ταύρο βρίσκονται σε αμοιβαία υποδοχή, δεν λείπουν όμως οι αλλόκοτες, περίεργες εκκεντρικές σχέσεις αλλά και οι αισθηματικές ανατροπές.

Πάμε να δούμε τα ζώδια ανά δεκαήμερο όπως αναφέρονται στο oroskopos.gr 

ΚΡΙΟΣ

Α Δεκαήμερο: Όλα αρχίζουν να εξελίσσονται πολύ πιο γρήγορα στα αισθηματικά σου, ενώ η πορεία της εβδομάδας βοηθά στην εκπλήρωση στόχων, επιθυμιών αλλά και δίνει την ευκαιρία για νέες γνωριμίες.

Β Δεκαήμερο: Απελευθερώνεσαι από δυσκολίες στα αισθηματικά σου και λαμβάνεις μία ικανοποίηση. Η εβδομάδα ευνοεί συνάντηση, επικοινωνία και σχέδια στα αισθηματικά ιδιαίτερα κατά την διάρκεια της Τετάρτης.Για την ώρα μπορεί να μην υπάρχει η σταθερότητα που προσδοκάς.

Γ Δεκαήμερο: Οι στόχοι σου για την προοπτική και εξέλιξη μίας σχέσης που διατηρείς δεν έχουν τη πορεία που θα θελες. Δείξε προσοχή στο γάμο, αποδέξου ότι δεν μπορεί να αλλάξει και επικεντρώσου σε αυτό που επιθυμείς να κατακτήσεις. Δεν λείπει η πικρία και η απογοήτευση!

ΤΑΥΡΟΣ

Α Δεκαήμερο: Λύνονται διαφωνίες, η επικοινωνία με το άτομο που σε ενδιαφέρει βελτιώνεται, τονώνεται η ψυχολογία σου και επιμένεις με πείσμα και επιμονή να βάλεις μπροστά νέα πλάνα για την αισθηματική σου ζωή!

Β Δεκαήμερο: Μπουρινιασμένος είσαι από το ξεκίνημα της εβδομάδας στα αισθηματικά γιατί πολλά αλλάζουν και ανατρέπονται και το σκηνικό δεν είναι τόσο σταθερό όσο προσδοκούσες. Μην βιάζεσαι να κρίνεις καταστάσεις, αλλά διατήρησε και πιο χαμηλές προσδοκίες για την πορεία μίας γνωριμίας ή σχέσης που δεν σου έχει δώσει στοιχεία σταθερότητας.

Γ Δεκαήμερο: Κάποιες ειδήσεις ή και συνειδητοποιήσεις θα σε πικράνουν γιατί θα διαπιστώσεις ότι υπάρχουν ανυπέρβλητα εμπόδια για να μπορέσεις να έχεις κοινή πορεία με τον άνθρωπο που έχεις επιλέξει. Το κλίμα στα αισθηματικά είναι παγερό, καταφέρνεις και βλέπεις πιο ρεαλιστικά κάποιες καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Α Δεκαήμερο: Κέφι, ενθουσιασμός και νέες γνωριμίες… τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην ανανέωση που σου επιφυλάσσει αυτή η περίοδος! Πες ναι σε μία γνωριμία από το διαδίκτυο ή με άτομο που έχεις διαφορά ηλικίας. Ευνοείται ο προγραμματισμός ενός ταξιδιού αλλά και ερωτικές συναντήσεις που θα φέρουν αέρα αλλαγής.

Β Δεκαήμερο: Μία ερωτική περιπέτεια θα σε κάνει να ξεφύγεις από την ρουτίνα αν είσαι ελεύθερος! Αν είσαι σε σχέση, ως τα μέσα της εβδομάδας λύνονται διαφωνίες και υπάρχει ένα πολύ πιο ευνοϊκό και χαρούμενο κλίμα ανάμεσα σε σένα και στο ταίρι σου!

Γ Δεκαήμερο: Κατάλληλη εβδομάδα για να πάρεις σταθερές αποφάσεις για την πορεία μίας σχέσης. Προσπάθησε να μείνεις αμέτοχος από ανθρώπους και καταστάσεις που ξύνουν πληγές σου ή που σε αποδιοργανώνουν, ιδιαίτερα κατά την διάρκεια της Πέμπτης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Α Δεκαήμερο: Ξεπερνιούνται οι ασυμφωνίες στην σχέση σου, η εβδομάδα φέρνει αισθηματικές επικοινωνίες που σε ικανοποιούν ενώ προς το τέλος της εβδομάδας αισθάνεσαι κατά κάποιο τρόπο δικαιωμένος αλλά και πλήρης στα ερωτικά σου! Το πάθος είναι κυρίαρχο.

Β Δεκαήμερο: Μία ερωτική περιπέτεια θα σε ξυπνήσει από τον ερωτικό λήθαργο αλλά δεν θα σου προσφέρει την ασφάλεια και την σταθερότητα που προσδοκάς. Αν είσαι σχέση προσπάθησε να μην μετράς το τί έδωσες και το τί πήρες, αλλά μην παρασύρεσαι και σε ανούσια καβγαδάκια ζήλειας.

Γ Δεκαήμερο: Εβδομάδα αποκαλύψεων, μυστικά βγαίνουν στην φόρα ενώ αποκαλύπτονται τα βασικά κίνητρα και οι διαθέσεις του ατόμου που είσαι σε σχέση! Προσπάθησε να αποφύγεις τα παιχνίδια εξουσίας σε μία σχέση και κατανόησε ότι οι επίπονες σχέσεις του τύπου «μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε» δεν έχουν πλέον να σου προσφέρουν αυτό που επιζητάς.

ΛΕΩΝ

Α Δεκαήμερο: Μία νέα σχέση ανοίγεται τώρα στον ορίζοντα και η εβδομάδα σε ενθουσιάζει και σε ανανεώνει αισθηματικά! Αν είσαι ελεύθερος έχεις άπλετες ευκαιρίες για μία νέα γνωριμία σχέση. Αν είσαι δεσμευμένος κάνεις το επόμενο βήμα με την σχέση σου, ενώ ευνοούνται ταξιδάκια και σχέδια!

Β Δεκαήμερο: Αντιδράς και θυμώνεις στα αισθηματικά σου, είτε γιατί δεν μπορείς να καταλάβεις την διαφορετικότητα που έχεις με το άτομο που είσαι σε σχέση (ή σε ενδιαφέρει), είτε επειδή δεν μπορείς να αποδεχθείς ότι δεν ζητάτε τα ίδια πράγματα! Απελευθερώσου από ότι σε καταπιέζει ή δεν σε αφήνει να είσαι ο εαυτός σου!

Γ Δεκαήμερο: Βρίσκεσαι σε περίοδο μοναχική – κυριολεκτικά ή και μεταφορικά- ! Αν είσαι σε σχέση υπάρχει παγωμάρα και απομάκρυνση στην σχέση σου και προσπαθείς τώρα να δεις πιο σοβαρά τις καταστάσεις. Αν δεν έχεις σχέση, νιώθεις ότι υπάρχουν ανυπέρβλητα εμπόδια για να ικανοποιηθεί το ζητούμενο σου που είναι η συντροφικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Α Δεκαήμερο: Είναι ο καιρός να εκφράσεις όλα όσα αισθάνεσαι ή και να επιδιώξεις αυτή την συνάντηση που εδώ και καιρό ήθελες να γίνει. Δεν διανύεις τις πιο ερωτικές μέρες της χρονιάς, το βέβαιο είναι ότι ευνοείσαι σε συναντήσεις, επικοινωνίες και συζητήσεις που θα σε ικανοποιήσουν!

Β Δεκαήμερο: Η εβδομάδα είναι ουδέτερη εξελίξεων για τα αισθηματικά, χωρίς να έχεις κάποια απογοήτευση αλλά ούτε και κάποια μεγάλη χαρά, ίσως γιατί αφιερώνεις περισσότερο χρόνο για τα εργασιακά σου! Η Παρασκευή ωστόσο είναι μέρα ικανοποίησης και ερωτικής επικοινωνίας ή συνάντησης.

Γ Δεκαήμερο: Πάθος, ερωτισμός και .. μπερδέματα, από όλα έχει ο μπαξές στα ερωτικά σου αυτή την εβδομάδα! Μία σχέση φαίνεται ότι σε πυρπολεί με ασυγκράτητο πόθο, παράλληλα είναι απαραίτητο να αποφεύγεις τις εξιδανικεύσεις, το «θολό τοπίο» ή και τις συγχύσεις ιδιαίτερα την Πέμπτη!

ΖΥΓΟΣ

Α Δεκαήμερο: Ο έρωτας ακούει στο όνομά σου και αυτή την εβδομάδα, δεν έχεις παράπονο το 2023 ξεκίνησε τυχερά για τα αισθηματικά σου! Φεύγουν οι αμφιβολίες και οι ανασφάλειές σου, ενώ το ζώδιο σου δέχεται θετική επιρροή για την έναρξη ενός νέου έρωτα που θα έχει μία καλή πορεία σχέσης!

Β Δεκαήμερο: Μέχρι την Τετάρτη δεν λείπουν οι όμορφες εκπλήξεις στα ερωτικά σου, παρόλα αυτά θα χρειαστεί να συγκρατήσεις τις ανασφάλειες και τους φόβους σου που πηγάζουν από τα βιώματα που είχες ως σήμερα.

Γ Δεκαήμερο: Θλίψη, απογοήτευση και αδυναμία να πας παρακάτω και να κλείσεις οριστικά το κεφάλαιο με έναν άνθρωπο από το παρελθόν σου! Μείνε μακριά από τοξικές σχέσεις και προσπάθησε να κυριαρχήσει ο ρεαλισμός στα αισθηματικά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Α Δεκαήμερο: Ξεπερνάς δυσάρεστες καταστάσεις και πας παρακάτω, παρατηρώντας ότι συναισθηματικά είσαι πλέον πολύ καλύτερα! Επικεντρώνεσαι κυρίως στους πρακτικούς τομείς της ζωής σου, επιζητώντας από τα αισθηματικά κάτι βαθύ, ουσιαστικό, που θα διώξει κάθε πίκρα και απογοήτευση από την καρδιά σου!

Β Δεκαήμερο: Ερωτικές ανατροπές και καβγαδάκια ιδιαίτερα στο ξεκίνημα της εβδομάδας όπου η συμπεριφορά του συντρόφου σου θα είναι αρκετά πιο άστατη! Μία σχέση αλλάζει μορφή! Αν είσαι χωρίς σχέση οι γνωριμίες της περιόδου έχουν αλλόκοτη, περίεργη πλοκή και δεν προσφέρουν σιγουριά!

Γ Δεκαήμερο: Συναισθηματικά εμπόδια, προκλήσεις και δοκιμασίες σε μία σχέση σου παγώνουν αυτή την εβδομάδα την καρδιά! Αν δεν έχεις σχέση η εβδομάδα είναι περιοριστική και απογοητευτική για μία νέα θετική εξέλιξη, προσπάθησε να αποφεύγεις την προσκόλληση στο παρελθόν!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Α Δεκαήμερο: Η απόλυτη ερωτική εβδομάδα που ξυπνά μέσα σου και πάλι ο ενθουσιασμός και η διάθεση για ερωτική περιπέτεια. Έρχονται γρήγορες εξελίξεις που σε φέρνουν στην αγκαλιά ενός νέου έρωτα, ενώ αν είσαι σε σχέση ετοιμάσου για προτάσεις και δηλώσεις από το ταίρι σου που θα σε συναρπάσουν!

Β Δεκαήμερο: Τα φλερτ δίνουν και παίρνουν αυτή την εβδομάδα για σένα, ενώ το τηλέφωνο θα πάρει φωτιά! Δεν είσαι απόλυτα συνειδητοποιημένος για το τί θέλεις ή αν επιθυμείς σχέση, αλλά το διασκεδάζεις! Αν είσαι ήδη σε μία σχέση, αυτή την εβδομάδα περνάς καλά με το ταίρι σου κάνοντας και πράγματα που σας κάνουν να ξεφεύγετε από την ρουτίνα!

Γ Δεκαήμερο: Διλήμματα, μπερδέματα, λάθη και ανάγκη για ώριμες αποφάσεις, αλλά και για συζητήσεις που θα φέρουν ένα σταθερό αποτέλεσμα. Αυτή την εβδομάδα μπορεί να ακούσεις κάποια λόγια σκληρά στα αισθηματικά σου, ή θα μπεις για λίγο στην απομόνωση για να σκεφτείς πιο σοβαρά το τί είναι αυτό που θέλεις

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Α Δεκαήμερο: Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά στο ζώδιο σου βελτιώνοντας το επικοινωνιακό κλίμα στη σχέση σου , ξεκαθαρίζοντας όμως πλέον και το μυαλό σου από σκέψεις που σε κρατούσαν πίσω! Από τα τέλη της εβδομάδας νιώθεις περισσότερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά για την εξέλιξη των αισθηματικών σου.

Β Δεκαήμερο: Προσπάθησε να μην προκαλείς το σύντροφό σου είτε με υπερβολές, είτε και με ερωτικά κόλπα απλά και μόνο για να του κεντρίσεις το ενδιαφέρον! Αν είσαι ελεύθερος η εβδομάδα αυτή ευνοεί φλερτ και ερωτικές επικοινωνίες, χωρίς όμως να βρίσκεις για την ώρα κάτι που σε συναρπάζει

Γ Δεκαήμερο: Εβδομάδα σκληρή ίσως γιατί και εσύ ο ίδιος αυτό το διάστημα μπορεί να γίνεσαι αρκετά χειριστικός και απόλυτος στην σχέση σου, επιμένοντας να περάσει το δικό σου! Μείνε μακριά από ερωτικούς πειρασμούς, κρυφές καταστάσεις ή και μυστικά … Ένα κρυφό ερωτικό πάθος μπορεί να σε βάλει σε παγίδες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Α Δεκαήμερο: Αλλάζεις, ανανεώνεσαι και γυρίζεις μία νέα σελίδα … Έχει έρθει η ώρα να πας παρακάτω, να φλερτάρεις, να παίξεις, να επιβεβαιωθείς, να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και γιατί όχι να ξεκινήσεις μία νέα ερωτική ιστορία με άτομο που σε κάνει να είσαι το 100% του εαυτού σου! Αν είσαι ήδη σε μία σχέση … το απολαμβάνεις με κάθε τρόπο!

Β Δεκαήμερο: Έρωτας αντάρτης,αλλόκοτος, περίεργος αλλά συναρπαστικός … κάτι τέτοιο φαίνεται πως ζεις αυτό τον καιρό και είσαι σε αναμμένα κάρβουνα, συνάμα όμως φοβάσαι πολύ και την δέσμευση. Απόλαυσέ το, βάζοντας κάποια όρια!

Γ Δεκαήμερο: Βάζεις αποστάσεις σε μία σχέση που δεν έχει μέλλον, προοπτική ή που έχει πάψει πλέον να σε ικανοποιεί! Νιώθεις ότι έχεις παγώσει συναισθηματικά απέναντι σε έναν άνθρωπο και η σχέση σας έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της. Αν είσαι ελεύθερος , βάζεις τόσα όρια αυτό τον καιρό που δεν μπορεί εύκολα κάποιος να σε προσεγγίσει.

ΙΧΘΥΣ

Α Δεκαήμερο: Νευράκια και καβγαδάκια προκύπτουν αυτή την εβδομάδα, ίσως γιατί βιάζεσαι να γίνουν όλα έτσι όπως τα επιθυμείς ή τα είχες ονειρευτεί! Η αγάπη θέλει χρόνο και θυσία και αυτό το ξέρεις καλά και σταδιακά στην πορεία της εβδομάδας χαλαρώνεις και προσπαθείς με συμβιβασμό να βρεις άκρη στα αισθηματικά σου

Β Δεκαήμερο: Για την ώρα βαριέσαι στα αισθηματικά ή δεν συμβαίνει κάτι συνταρακτικό όπου θα έπαιρνες τον/την κολλητό-ή για να το μοιραστείς! Κάποιο ξαφνικό μήνυμα ή τηλεφώνημα θα σε βάλει σε σκέψεις αυτή την εβδομάδα αν είσαι ελεύθερος. Αν είσαι σε σχέση συμπαραστέκεσαι σε ένα ζήτημα που έχει ο σύντροφός σου

Γ Δεκαήμερο: Για να εκπληρώσεις μία βαθύτερη επιθυμία σου στα αισθηματικά θα πρέπει κάτι να αφήσεις πίσω σου ή κάπου να συμβιβαστείς! Αυτή την εβδομάδα φουντώνει η ερωτική σου επιθυμία αλλά πραγματοποιείται κάτι που το θέλεις πολύ! Προσοχή σε ερωτικές παρεξηγήσεις την Πέμπτη.

Για περισσότερες προβλέψεις, επισκεφθείτε το oroskopos.gr