Οι ερωτικές προβλέψεις της άνοιξης: Ποια ζώδια θα ζήσουν συναισθηματική… αναγέννηση;
ΖΩΔΙΑ

Οι ερωτικές προβλέψεις της άνοιξης: Ποια ζώδια θα ζήσουν συναισθηματική… αναγέννηση;

Οι ερωτικές προβλέψεις της άνοιξης: Ποια ζώδια θα ζήσουν συναισθηματική… αναγέννηση;

Ποια είναι τα ζώδια που θα έχουν μεγάλες ερωτικές επιτυχίες την Άνοιξη 2022; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις.

Κριός

Το διάστημα από τις 20 Μαρτίου έως και τις 5 Απριλίου είναι κοινωνικό, πρόσχαρο, με ευκαιρίες δικτύωσης και νέων γνωριμιών μέσα από τον κοινωνικό κύκλο. Μεγαλύτερη εύνοια δέχεστε οι Κριοί που έχετε γεννηθεί στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο, ωστόσο οι ερωτικές εξελίξεις της περιόδου δεν προσφέρουν μεγάλη σταθερότητα (ιδιαίτερα για τους για τους γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο)! Το πιο εξαιρετικό διάστημα για την αισθηματική σας ζωή είναι η περίοδος 2-28/5 όπου η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο σας ενώ σε αυτή την περίοδο πραγματοποιείται και η είσοδος του Δία στο ζώδιο σας (10/5). Ανανεώνεστε, ανακτάτε την γοητεία και τον ερωτισμό σας, ενώ έχετε και τα «τυχερά» σας στον έρωτα, γεγονός που σας βοηθά να ανακτήσετε την σπιρτάδα και τον ενθουσιασμό σας.

Ταύρος

Το διάστημα τις Άνοιξης «στιγματίζεται» από τις Εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν στον Άξονά σας (Ταύρου – Σκορπιού), με λίγα λόγια σε αυτή την περίοδο του έτους, οι εξελίξεις στον τομέα των σχέσεων θα έχουν «μοιραίο» χαρακτήρα! Το διάστημα του Απριλίου και ιδιαίτερα την περίοδο 5/4-2/5 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ιχθύ (σε συνδυασμό με τον Δία και τον Ποσειδώνα) εκπληρώνει όνειρα και επιθυμίες σας, ενώ οι γνωριμίες που θα έχετε μέσα από το φιλικό περιβάλλον ξυπνούν μέσα σας συναισθήματα. Το διάστημα από τις 28 Μαΐου έως και τις 23/6 η Αφροδίτη από το ζώδιο σας, σας προσφέρει ανανέωση, αυτοπεποίθηση, γοητεία, ερωτισμό ενώ οι ερωτικές κατακτήσεις δεν θα λείπουν! Σε αυτή την περίοδο οι γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο θα έχετε απρόσμενες ερωτικές εξελίξεις, ή ακόμα και έναν κεραυνοβόλο έρωτα!

Δίδυμοι

Παρόλο που την περίοδο της Άνοιξης είστε περισσότερο επικεντρωμένοι στους στόχους, στην καριέρα σας, αλλά και στα νέα βήματα που θέλετε να κάνετε για το μέλλον και την πορεία σας, υπάρχουν και για εσάς κάποια χρονικά διαστήματα που είστε πιο κερδισμένοι στα αισθηματικά σας. Την περίοδο από τις 20 Μαρτίου έως και τις 5 Απριλίου η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου σας βγάζει από την ρουτίνα σας και φέρνει για εσάς ανανέωση στα αισθηματικά σας σχέδια (για τους δεσμευμένους) αλλά και νέες γνωριμίες για τους ελευθέρους. Οι νέες γνωριμίες έχουν χαρακτήρα αλλιώτικο, διαφορετικό, μπορεί να προκύπτουν μέσα από το διαδίκτυο ή με άτομα που έχετε κάποια διαφορά ηλικίας. Παρόλο την ανανέωση, δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα σταθερό στα αισθηματικά για εσάς αυτό το διάστημα! Μία ακόμα περίοδος αναμελιάς, ικανοποίησης, γνωριμιών, έρχεται το διάστημα 2-28 Μάϊου όπου η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Κριού. Στο ίδιο χρονικό πλαίσιο, εισέρχεται και ο Δίας στο ίδιο ζώδιο, επομένως δεν θα λείψει η επέκταση του δικτύου γνωριμιών σας αλλά και οι ευκαιρίες να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε, να ανανεωθείτε!

Καρκίνος

Αγαπητοί μου Καρκίνοι ανήκετε στα ζώδια που στα αισθηματικά σας θα ικανοποιηθείτε στο μέγιστο βαθμό κατά την διάρκεια της Άνοιξης 2022! Αφενός οι Εκλείψεις στον Άξονα Ταύρου – Σκορπιού θα δώσουν τον δικό τους «ρυθμό» σημαντικών εξελίξεων στην αισθηματική σας ζωής, φέρνοντας γεγονότα που ξεκαθαρίζουν το τοπίο και σας φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά σε αυτό που επιθυμείτε και αξίζετε να ζήσετε. Αφετέρου την περίοδο από τις 5 Απριλίου ως τις 2 Μάϊου η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων, προσφέρει ανανέωση και νέα προοπτική στην αισθηματική σας ζωή! Ιδιαίτερα οι γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο, σε αυτή την χρονική περίοδο θα ανακτήσετε την ελπίδα και τον ενθουσιασμό στα αισθηματικά ενώ οι ελεύθεροι θα κάνετε μία σπουδαία για εσάς γνωριμία! Θετικό κρίνεται ωστόσο και το διάστημα από τις 28 Μαΐου έως τις 23 Ιουνίου όπου η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Ταύρου και η ολοκλήρωση της Άνοιξης προσφέρει για εσάς εκπλήρωση, ικανοποίηση και νέες γνωριμίες!

Λέων

Το διάστημα της Άνοιξης δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως η απόλυτα γενναιόδωρη περίοδος για τα αισθηματικά σας (το καλοκαίρι θα είναι πολύ καλύτερο) δεν παύει όμως και εσείς με την σειρά σας να έχετε τις εξελίξεις σας …. Την περίοδο 20 Μαρτίου έως και 5 Απριλίου, η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου φέρνοντας το ζήτημα «συντροφικότητα» σε πρώτο πλάνο! Οι μεν Λέοντες του 2ου δεκαημέρου αιφνιδιάζεστε από τις άστατες διαθέσεις του συντρόφου σας (αν έχετε σχέση), ενώ οι δεσμευμένοι έχετε τις αισθηματικές σας εξελίξεις, οι οποίες έχουν χαρακτήρα εκκεντρικό , απρόβλεπτο αλλά άστατο ! Οι Λέοντες του 3ου δεκαημέρου συνειδητοποιείται σε αυτό το χρονικό διάστημα ότι έχει έρθει η στιγμή να δεσμευτείτε ενώ ωριμάζει μέσα σας η επιθυμία για συντροφικότητα (αν είστε ελεύθεροι), δεν λείπουν τα συναισθήματα μοναχικότητας. Κατά την διάρκεια του Απριλίου, αρκετοί Λέοντες (ιδιαίτερα του 3ου δεκαημέρου) βελτιώνετε την σεξουαλική σας ζωή! Πότε όμως είναι το καλύτερο διάστημα για τα αισθηματικά σας; Η περίοδος 2-28 Μαΐου 2022, με την Αφροδίτη από τον Κριό να σας βοηθά να γυρίσετε μία νέα σελίδα, να ανανεωθείτε, να κάνετε νέα σχέδια ενώ οι Λέοντες του 1ου δεκαημέρου -όπου τότε θα έχετε και την εύνοια του Δία από τον Κριό- μπορείτε να προσμένετε σε μία άκρως ενδιαφέρουσα γνωριμία!

Παρθένος

Ο έρωτας σας κλείνει πονηρά το μάτι την Άνοιξη 2022 και ανήκετε στα ζώδια που θα έχετε σημαντικές εξελίξεις, μοιραίες συναντήσεις, αλλά και γνωριμίες που θα δώσουν ωραία πινελιά στην ζωή σας. Το καλύτερο διάστημα για την αισθηματική σας ζωή είναι η περίοδος από τις 5 Απριλίου έως και τις 2 Μαΐου όπου η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ. Οι συναντήσεις της, με τον Δία και τον Ποσειδώνα προσφέρουν το άνοιγμα και την προοπτική μίας σχέσης που στηρίζεται στην αγάπη! Ζείτε ρομαντικές στιγμές, δένεστε συναισθηματικά με το άτομο που ποθείτε και απολαμβάνετε την συντροφικότητα! Πιο τυχεροί ωστόσο αυτή την περίοδο θα βρεθείτε οι γεννημένοι στο 2ο και το 3ο δεκαήμερο! Δεν θα λείψουν όμως και οι ικανοποιήσεις την περίοδο από τις 28 Μαΐου έως τις 23 Ιουνίου όπου η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Ταύρου, ένα διάστημα όπου τα αισθηματικά σχέδια σας προσφέρουν αισιοδοξία, αλλά και οι νέες αισθηματικές γνωριμίες σας βγάζουν από την ρουτίνα (για όσοι είστε ήδη μόνοι)!

Ζυγός

Η Άνοιξη ξεκινά με ερωτική εύνοια, ιδιαίτερα για τους ζυγούς που έχετε γεννηθεί στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας όπου η Αφροδίτη από τον Υδροχόο ως και τις 5/4 προσφέρει ανανέωση, χαρά, ικανοποίηση και απόλαυση στα αισθηματικά. Οι μεν Ζυγοί του 2ου δεκαημέρου, χρειάζεται να περιορίσετε και να αποφύγετε την αισθηματική επιπολαιότητα, οι δε Ζυγοί του 3ου δεκαημέρου καλείστε να πάρετε και καθοριστικές αποφάσεις για την πορεία της αισθηματικής σας ζωής. Η καλύτερη χρονική περίοδος της άνοιξης ωστόσο είναι το διάστημα 2-28/5 όπου η Αφροδίτη θα κινείται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σας, ενισχύοντας την συντροφικότητα και φέρνοντας εξελίξεις που ανανεώνουν μία ήδη υπάρχουσα σχέσης σας, ενώ οι ελεύθεροι έχετε την προοπτική μίας νέας αισθηματικής γνωριμίας με καλή εξέλιξη! Να τονίσω εδώ, ότι εκείνη την περίοδο εισέρχεται και ο Δίας στον Κριό (10/5), η τύχη, η χαρά, η ικανοποίηση και η δημιουργία νέας σχέσης θα είναι το «τυχερό» σας χαρτί!

Σκορπιός

Η περίοδος της Άνοιξης, κρίνεται αναμορφωτική για την αισθηματική σας ζωή, ενώ οι Εκλείψεις της περιόδου που πραγματοποιούνται στον Άξονα σας (Ταύρου – Σκορπιού) είναι αναμενόμενο ότι θα φέρουν ριζικές αλλαγές στην δομή και στην εξέλιξη των σχέσεων σας. Σημαντική ανάσα στα αισθηματικά σας θα έχετε το διάστημα από τις 5 Απριλίου έως και τις 2 Μαΐου όπου η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ. Από αυτήν θέση θα προσφέρει απλόχερα τον ρομαντισμό, την ζεστασιά, την ικανοποίηση μέσα από την αισθηματική σας ζωή. Όλοι οι Σκορπιοί θα πάρετε μία σημαντική ανάσα ανακούφισης στα αισθηματικά σε αυτό το χρονικό διάστημα, ωστόσο οι γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο θα είστε οι απόλυτα κερδισμένοι όπου μπορούμε να μιλήσουμε για μία αισθηματική εξέλιξη που θα εκπληρώσει μία βαθύτερη επιθυμία σας. Ένα ακόμα διάστημα που ευνοείστε στα αισθηματικά είναι η περίοδος από τις 28/5 έως και τις 23/6 όπου η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Ταύρου, βελτιώνοντας την σχέση σας, ξυπνώντας περισσότερο την ανάγκη σας για συντροφικότητα!

Τοξότης

Η Άνοιξη για εσάς ξεκινά με την επιθυμία να βρείτε και πάλι την παιχνιδιάρικη διάθεση, κάτι που το καταφέρετε, έχετε την διάθεση να εκφραστείτε, να επικοινωνήσετε, να κάνετε νέες γνωριμίες, ή και να δραπετεύσετε λίγο έξω από την πόλη με το ταίρι σας, ανανεώνοντας την σχέση σας. Αυτή η τάση είναι κυρίαρχη από τις 20 Μαρτίου έως και τις 5 Απριλίου όπου η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου. Οι Τοξότες του 3ου δεκαημέρου σε αυτό το διάστημα καλείστε να πάρετε και σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον και την προοπτική της αισθηματικής σας ζωής! Το πιο «καυτό» και ικανοποιητικό διάστημα για τα αισθηματικά σας ξεκινά από τις 2 Μάϊου όπου η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού φέρνοντας τον πλήρη ενθουσιασμό στην ερωτική σας ζωή. Μετά από καιρό φαίνεται ότι απολαμβάνετε στιγμές, διασκεδάζετε, ερωτοτροπείτε, ενώ αρκετοί κάνετε και μία νέα συναρπαστική ερωτική γνωριμία. Την ίδια περίοδο εισέρχεται και ο Δίας στον Κριό (στις 10/5) επομένως ιδιαίτερα οι Τοξότες του 1ου δεκαημέρου, καλωσορίζετε την Άνοιξη με τα «τυχερά» σας στα ερωτικά!

Αιγόκερως

Ανήκετε στην κατηγορία των ζωδίων όπου η περίοδος της Άνοιξης αναμορφώνει , ανανεώνει τα αισθηματικά σας, ενώ οι Εκλείψεις της περιόδου στον Άξονα Ταύρου – Σκορπιού, δίνουν το δικό τους «στίγμα» σπουδαίων εξελίξεων στα ερωτικά! Την περίοδο από τις 5 Απριλίου έως και τις 2 Μαΐου η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ιχθύ, γλυκαίνει σημαντικά την ατμόσφαιρα στα αισθηματικά σας, ευνοούνται οι επικοινωνίες, οι συναντήσεις, οι κοντινές μετακινήσεις με το ταίρι σας, ενώ βελτιώνεται ουσιαστικά η επαφή σας με το άτομο που σας ενδιαφέρει! Δεν θα λείψουν και οι νέες γνωριμίες για τους ελεύθερους, αλλά και οι «συζητήσεις», τα όνειρα και τα σχέδια που αφορούν τη πορεία σχέσης για τους δεσμευμένους (ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο). Ένα ακόμα ιδανικό Ανοιξιάτικο διάστημα για τα ερωτικά σας είναι η περίοδος από τις 28 Μαΐου έως και τις 23 Ιουνίου, όπου η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Ταύρου! Σε αυτή την περίοδο ο έρωτας γίνεται ο πρωταγωνιστής στην ζωή σας, οι εξελίξεις σας ικανοποιούν ενώ οι Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου μπορείτε να αναμένετε αιφνίδια να μπει στην ζωή σας ένα νέο πρόσωπο που θα σας κάνει να νιώσετε τον κεραυνοβόλο έρωτα!

Υδροχόος

Η βαθύτερη επιθυμία των Υδροχόων είναι να γυρίσετε μία νέα σελίδα στην αισθηματική σας ζωή, να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, να ανανεώσετε την κατάσταση που βρίσκεστε τώρα και να είστε πλέον πιο άνετοι να χαρείτε πράγματα που σας έχουν λείψει! Κατά την διάρκεια της Άνοιξης, θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσετε υποθέσεις παρελθοντικές, οι οποίες συνεχίζουν να έχουν αντίκτυπο στο παρόν σας προκειμένου να απελευθερωθείτε και να αφήσετε χώρο για νέες εξελίξεις. Το διάστημα από τις 20 Μαρτίου έως και τις 5 Απριλίου η Αφροδίτη κινείται στο δικό σας ζώδιο, οι γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο βιώνετε ανατροπές σχεδίων στα αισθηματικά σας, ενώ οι Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου, πιέζεστε αρκετά από τις εκάστοτε συνθήκες ή και συνειδητοποιείται ότι αισθάνεστε (ή και είστε) μόνοι! Το διάστημα του Απριλίου σας βοηθά να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας γεγονός που θα σας βοηθήσει να καλωσορίσετε το Μάιο, με άλλον αέρα για τα αισθηματικά. Η περίοδος που κρίνεται άκρως ευεργετική για τα αισθηματικά είναι το διάστημα από τις 2-28 Μαΐου, όπου η Αφροδίτη από τον Κριό (αλλά και ο Δίας στο ίδιο ζώδιο από τις 11/5) προσφέρουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, για όμορφες επικοινωνίες, προτάσεις, σχέδια στα αισθηματικά σας. Ιδιαίτερα οι γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο, ενθουσιάζεστε από έναν νέο άνθρωπο που θα μπει στην ζωή σας ή μία επικοινωνία. Να τονίσω εδώ ότι την περίοδο 10-23/5 με ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους από το 1ο δεκαήμερο αρκετή θα έχετε την πολυπόθητη επαφή, επικοινωνία, συνάντηση με πρόσωπο του παρελθόντος σας.

Ιχθείς

Αισθηματική άνθιση φέρνει για εσάς τους Ιχθείς η Άνοιξη 2022. Ανήκετε στα ζώδια που θα είστε οι πρωταγωνιστές στον έρωτα σε αυτή την χρονική περίοδο του έτους! Το καλύτερο διάστημα στον έρωτα ξεκινά την περίοδο από τις 5 Απριλίου όπου εισέρχεται η Αφροδίτη στο ζώδιο σας. Ομορφαίνετε, έλκετε σαν μαγνήτης αυτό που επιθυμείτε, ανανεώνετε την αισθηματική σας ζωή και οι εξελίξεις σας ικανοποιούν. Ως τις 2 Μαΐου, η Αφροδίτη θα συναντήσει τον Δία και τον Ποσειδώνα, και οι γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο ζείτε τον απόλυτο έρωτα και εκπληρώνονται μεγάλες επιθυμίες που διατηρούσατε ως σήμερα. Ένα ακόμα όμορφο διάστημα για τα αισθηματικά σας είναι η περίοδος από τις 28 Μαΐου έως τις 23 Ιουνίου όπου η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Ταύρου. Σε αυτή την περίοδο βελτιώνετε η επικοινωνία με το άτομο που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να ξεκινήσετε τις πρώτες εξορμήσεις λίγο πριν την έναρξη του καλοκαιριού ενώ δεν θα λείψουν και οι νέες συναρπαστικές γνωριμίες για τους ελεύθερους!

Για περισσότερες προβλέψεις μπες στο oroskopos.gr