Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας 24-30/1: Τα «πρέπει» και τα «μην» για κάθε ζώδιο
ΖΩΔΙΑ

Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας 24-30/1: Τα «πρέπει» και τα «μην» για κάθε ζώδιο

Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας 24-30/1: Τα «πρέπει» και τα «μην» για κάθε ζώδιο

Τι πρέπει να περιμένει κάθε ζώδιο στον ερωτικό τομέα την εβδομάδα 24-30/1;

Τα «πρέπει» και τα «μην»για τα αισθηματικά τους!

ΚΡΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, ετοιμάσου για χαρμόσυνες αλλαγές στα ερωτικά σου, ανανέωση και νέες γνωριμίες. Εσύ μάλιστα του 1ου δεκαημέρου, πολύ πιθανόν να πάρεις χαρά και από έναν ανεκπλήρωτο έρωτα.

Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, καυγάδες στο φιλικό σου περιβάλλον, θα αποτραβήξουν το ενδιαφέρον σου! Εσύ του 3ου, μακριά από το ερωτικό παρελθόν, αν δεν θες να πληγωθείς. Επιπλέον, σε επιβαρύνουν επαγγελματικά και οικογενειακά προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, με την βοήθεια ενός φίλου, ξεπερνάς ένα πρόβλημα στα ερωτικά σου! 3ο δεκαήμερο, έχεις ερωτική τύχη, νέες γνωριμίες, φλερτ, εκδρομές και εξόδους με το άλλο σου μισό, επιστροφές από το παρελθόν, πάθος και επίτευξη στόχων.

Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, φιλικά και επαγγελματικά ζητήματα, μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου! 2ο δεκαήμερο προσοχή! Έρχονται ρήξεις και ανατροπές, σε επάγγελμα, οικογένεια, αλλά και σε έρωτα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Βρίσκεις λύσεις, ξεπερνάς παλιά προβλήματα, κάνεις νέες γνωριμίες, φλερτάρεις, περνάς υπέροχα με το άτομο της καρδιάς σου και πετυχαίνεις στόχους, 1ο και 2ο δεκαήμερο! 3ο δεκαήμερο, απολαμβάνεις πάθος και αισθησιασμό, με το άλλο σου μισό ή με έναν παλαιό έρωτα αν είσαι ελεύθερος.

Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, προσπάθησε να αποφύγεις γκάφες στις ερωτικές επικοινωνίες! 3ο δεκαήμερο, όχι σε τοξικές σχέσεις και όχι σε εκρήξεις ζήλιας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, κλείνεις πληγές, απαλλάσσεσαι από τοξικότητα, χορταίνεις παθιασμένες στιγμές, κάνεις νέες γνωριμίες και εκπληρώνεις βαθιές επιθυμίες! 2ο δεκαήμερο, ετοιμάσου για καυτές ερωτικές βραδιές με το άτομο της καρδιάς σου! 3ο δεκαήμερο, μία νέα σχέση, λύσεις στην ήδη υπάρχουσα ή επανασύνδεση θα έχεις.

Τα «ΜΗ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, όχι ζήλια, τοξικότητα και λάθος ερωτικές επιλογές, παρασυρόμενος από το πάθος.

ΛΕΩΝ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Συντροφικότητα, λύσεις, χαρές και πάθος σου προφέρει η εβδομάδα 1ο δεκαήμερο.

Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, προσοχή! Έρχονται μεγάλες ρήξεις και ανατροπές στην συντροφική ζωή! 3ο δεκαήμερο, επικεντρώνεσαι στον επαγγελματικό τομέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Τύχη στην συντροφική ζωή έχεις 1ο δεκαήμερο! Νέα σχέση ή επισημοποίηση, να αναμένεις! 3ο δεκαήμερο, δεν σταματάς να μετράς κατακτήσεις, εκπλήξεις, όμορφες στιγμές, αλλά και ερωτικές επιστροφές.

Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, επαγγελματικές αναποδιές, μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου.

ΖΥΓΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Θαυμαστές, κατακτήσεις, φλερτ, ερωτικές επιτυχίες και πολλές χαρμόσυνες ερωτικές εξελίξεις, 1ο και 2ο δεκαήμερο! 3ο δεκαήμερο, βρίσκεις λύσεις για παλαιά προβλήματα της σχέσης σου ή αν είσαι ελεύθερος, έχεις ευκαιρία για επανασύνδεση.

Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, πες όχι στην έπαρση και τον εγωκεντρισμό! 3ο δεκαήμερο, μην παρασύρεσαι και πάλι σε έναν τοξικό έρωτα, που ξέρεις ότι θα σε πληγώσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Πέρα από αισθηματική καλοπέραση, φλερτ και ερωτικές επιτυχίες, θα έχεις και ευκαιρία για επανασύνδεση ή απόφαση συγκατοίκησης, 1ο δεκαήμερο.

3ο δεκαήμερο, είσαι τόσο τυχερός επικοινωνιακά, που μέσα από συζητήσεις, νέα και μηνύματα, θα πάρεις μεγάλη χαρά, ίσως κι από έρωτα του παρελθόντος.

Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, έρχονται μεγάλες κόντρες και ίσως τελειωτικές ρήξεις όχι μόνο στον έρωτα, αλλά και στο σπίτι και στην δουλειά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, ερωτικές επικοινωνίες σου δίνουν χαρά, αλλά και λύσεις. 3ο δεκαήμερο, το σεξ γίνεται όλο και καλύτερο! Ενδεχομένως να περάσεις μια καυτή βραδιά με έναν παλιό έρωτα.

Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, όχι στα επικοινωνιακά λάθη! Εσύ του 3ου, απέφυγε ζήλιες και πείσματα χωρίς λόγο.

AΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Νέες γνωριμίες, χαρμόσυνα ερωτικά μηνύματα, εξομολογήσεις, ερωτική σιγουριά και αισθησιακές στιγμές απολαμβάνεις 1ο δεκαήμερο! Εσύ του 2ου, να αναμένεις ανανεωμένη σεξουαλική ζωή! Το 3ο δεκαήμερο, θα έχεις ερωτικές επιστροφές, αλλά και λύσεις για παρελθοντικά προβλήματα της σχέσης σου.

Τα «ΜΗ»: 2ο και 3ο δεκαήμερο, μακριά από ζήλια και κτητικότητα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Λάμπεις, έχεις ερωτικές επιτυχίες κάθε είδους, χορταίνεις πάθος, ερωτική σταθερότητα και λύσεις σε παλαιά προβλήματα εσύ του 1ου δεκαημέρου! 3ο δεκαήμερο, ένα μήνυμα από παλαιό ή ανεκπλήρωτο έρωτα, σου δίνει μεγάλη χαρά.

Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, έρχονται ρήξεις και καυγάδες! Εσύ του 3ου, μακριά από μυστικούς απαγορευμένους έρωτες. Έρχονται αποκαλύψεις.

ΙΧΘΥΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, έρχονται συναισθηματικές χαρές, ικανοποίηση από έρωτα απωθημένο, αλλά και μπόλικη τύχη για επίτευξη ερωτικών στόχων και νέα ξεκινήματα! 3ο δεκαήμερο, χορταίνεις φλερτ, χαρμόσυνες εξελίξεις, μία έκπληξη και μία ευχάριστη αλλαγή.

Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, ένας απαγορευμένος έρωτας αποκαλύπτεται ή σε απογοητεύει. Προσοχή!