Οι εβδομαδιαίες (28/11-4/12) προβλέψεις από την Άντα Λεούση
ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες (28/11-4/12) προβλέψεις από την Άντα Λεούση

Οι εβδομαδιαίες (28/11-4/12) προβλέψεις από την Άντα Λεούση

Προσπάθειες για νέες αλλαγές προβλέπει ο μήνας Δεκέμβριος για τα περισσότερα ζώδια τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στον προσωπικό.

Η Άντα Λεούση δίνει τις εβδομαδιαίες του προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στο oroskopos.gr .

ΚΡΙΟΣ

Αν θέλετε να ξεφύγετε από την ρουτίνα, διαλέξτε να βγείτε και να διασκεδάσετε με τους φίλους σας. Περιοριστείτε κάπως στο συναισθηματικό σας κόσμο και αναζητήστε τη φροντίδα του συντρόφου σας γιατί παρόλο που φροντίζετε επιδέξια να το κρύψετε την έχετε μεγάλη ανάγκη. Ίσως χρειαστεί να θυσιάσετε κάποια πράγματα για να τον ευχαριστήσετε από πλευρά σας, αλλά να θυμάστε πως δεν πρέπει να ξυπνήσετε μνήμες του παρελθόντος, γιατί θα έρθετε αντιμέτωποι με βιώματα που διαμόρφωσαν το υποσυνείδητό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Παρά τις όποιες αντιξοότητες και τις τυχόν δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν, μη διστάσετε να βρείτε άκρη στις σημαντικές σας συνεργασίες. Στο χέρι σας θα είναι να αποφύγετε κάποια ρήξη με τους συνεργάτες σας. Εντείνουν οι συζητήσεις με τα άτομα του περιβάλλοντός σας και πολλές από αυτές δε θα έχουν την έκβαση που θέλετε. Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στην προσπάθεια να διατηρήσετε τις λεπτές ισορροπίες μεταξύ των σχέσεων σας, αλλά θα βοηθηθείτε και στο να εξελιχθούν προς δικό σας όφελος πρακτικές και συναισθηματικές καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πλησιάστε τους συνεργάτες σας με καλή διάθεση και δείξτε τους το πνεύμα δημιουργικότητας και συνεργασίας που διαθέτετε. Ευκαιρίες θα υπάρχουν, γι’ αυτό επιστρατεύστε τις δυνάμεις σας και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις. Ξεκινήστε κάτι καινούριο είτε αυτό θα αφορά συνεργασία είτε μία σχέση. Εκμεταλλευτείτε τις προοπτικές για οικονομική και συναισθηματική αναδιοργάνωση και φανείτε δυναμικοί, κόντρα σε αυτούς που παίζουν με τα νεύρα σας. Ξεπεράστε τους προβληματισμούς σας και βρείτε αντίδοτο στη φυσική κούραση προκειμένου να μην ανακόψετε την επαγγελματική σας πορεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προβείτε σε αλλαγές της εξωτερικής σας εμφάνισης που θεωρείτε απαραίτητες και αφεθείτε στα ερωτικά καλέσματα του συντρόφου σας. Θα είστε αρκετά ευδιάθετοι και η αυτοπεποίθησή σας θα σας βοηθήσει να τον κατακτήσετε και να τον γοητεύσετε ακόμα περισσότερο. να θυμάστε πως η σχέση σας απαιτεί επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων, οπότε μη χρονοτριβείτε. Οι αδέσμευτοι εμμένετε να κολλάτε σε κάποιες παλιές «πληγές», που δε σας αφήνουν να ξεχάσετε ή να απαγκιστρωθείτε από το παρελθόν. Κάντε τις απαιτούμενες προσπάθειες για να βάλετε καινούρια θεμέλια στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ

Ανασύρετε στην επιφάνεια κάθε πτυχή στη ζωή σας που φώλιαζε μέχρι στιγμής μέσα σας και θα αποτελέσετε πραγματική αποκάλυψη για το έτερον σας ήμισυ αλλά και για τον ίδιο σας τον εαυτό. Μη σας πιάσει πανικός τώρα που θα αντιλαμβάνεστε την πραγματική σας ταυτότητα και δημιουργήσετε πολεμική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας, με αντιπαραθέσεις και προστριβές. Ο τρόπος που ζούσατε μέχρι τώρα αρχίζει να αλλάζει προς το καλύτερο, ενώ παράλληλα θα κάνετε σοβαρές προσπάθειες για να εξισορροπήσετε τη σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αρχίστε να προγραμματίζετε το μέλλον σας και μη μένετε σε σκέψεις. Η απώλεια μιας σχέσης δεν πρέπει να σας οδηγήσει σε απομόνωση αλλά σε μια αντικατάσταση. Σίγουρα δε σας φαίνεται τόσο εύκολο, αλλά δε θα μάθετε το βαθμό δυσκολίας αν δεν το προσπαθήσετε. Μην ξεχνάτε πως ο τομέας των προσωπικών σας σχέσεων απαιτεί από εσάς φροντίδα. Προσπαθήστε να προχωρήσετε επί της ουσίας και σταδιακά θα οδηγηθείτε σε ανακαλύψεις που θα κατευνάσουν την αλαζονική σας διάθεση, αλλά θα αλλάξουν και την αίσθηση που έχετε για τα πράγματα.

ΖΥΓΟΣ

Ως δια μαγείας θα ανακαλύψετε τις βαθύτερες αξίες των προβλημάτων σας και θα πάρετε τη μεγάλη απόφαση να τα καταπολεμήσετε από τη ρίζα τους, για να αποκτήσετε την ψυχική σας ηρεμία. Περνώντας από διάφορα στάδια χωρίς να καθυστερείτε, θα βάλετε τα πράγματα σε τάξη και θα γίνετε πιο δημιουργικοί. Οι ρυθμοί σας στον εργασιακό τομέα αλλάζουν ταχύτατα και πλέον θα ενεργείτε με περισσότερο νεύρο και με ισχυρότερη θέληση στο να δοκιμάζετε νεωτερισμούς και καινοτομίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα νιώσετε την ανάγκη να περάσετε περισσότερο χρόνο με το σύντροφό σας. Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες και να έχετε πάντα κατά νου το νόμο της αιτίας και του αποτελέσματος. Είχατε αρκετές επιτυχίες σε αυτά που προσπαθήσατε να διορθώσετε, ενώ οι αποτυχίες που βιώσατε δεν αποδεικνύουν δικές σας λανθασμένες ενέργειες, αλλά υποδηλώνουν την άγνοια των βαθύτερων αιτιών του εκάστοτε προβλήματος. Τακτοποιήστε τις υποθέσεις σας, ειδικά αυτές που θα αφορούν περιουσιακά θέματα, ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε τα οφέλη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εκφράστε τις σκέψεις σας, αλλά και κάποιες από τις αποφάσεις σας, για να έρθετε πιο κοντά τους, αλλά και πιο κοντά στους στόχους σας. Για κάποιους από εσάς υπάρχει το ενδεχόμενο της απογοήτευσης από τη συναισθηματική σας σχέση, επειδή και οι δυο σας έχετε βάλει άλλες προτεραιότητες στη ζωή σας με αποτέλεσμα να απομακρύνεστε ο ένας από τον άλλο. Μη βιαστείτε να καταλήξετε σε συμπεράσματα και να οδηγήσετε τη σχέση σας στο τέλος, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να προσπαθήσετε να αλλάξετε τις καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ευνόητο είναι πως η διάθεσή σας θα είναι κάποιες φορές ιδιαίτερα ευμετάβλητη και αυτό θα σας δυσκολεύει στο να πάρετε αποφάσεις. Μη γίνεστε καχύποπτοι απέναντι στα άτομα του περιβάλλοντός σας και μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Εκμεταλλευτείτε τον ελεύθερο χρόνο σας, διασκεδάζοντας με φίλους και μην τον αφήσετε να περάσει ανεκμετάλλευτος. Στρέψτε το ενδιαφέρον σας στην αύξηση του εισοδήματός σας, κάνοντας τις κατάλληλες διαπραγματεύσεις και αυτά που θα σας χρειαστούν περισσότερο είναι η επιμονή, η υπομονή και η υπευθυνότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι επιρροές που θα δεχτείτε από τρίτα πρόσωπα θα παίξουν και αυτές το ρόλο τους στη σχέση με το σύντροφό σας, όμως, πρέπει να χρησιμοποιήσετε σωστά και όχι βεβιασμένα αυτά που θα ακούσετε για να μην έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένατε. Γεφυρώστε τις διαφορές που υπάρχουν ανάμεσά σας, μετριάζοντας όσο μπορείτε τον παράγοντα τύχη, γιατί αλλιώς θα υποχρεωθείτε να περιορίσετε τις προσδοκίες και τα όνειρά σας. Μην αφήσετε τα νεύρα σας να σας παρασύρουν σε εκφράσεις και συμπεριφορές, που θα μεγαλώσουν το χάσμα ανάμεσά σας.

ΙΧΘΥΣ

Στη σχέση σας υπάρχουν αρμονικές καταστάσεις. Μη σας φοβίζουν οι δυσαρμονίες, καθώς αυτές υπογραμμίζουν ποια σημεία στη σχέση σας πρέπει και μπορούν να διορθωθούν. Σκέψεις για ανακατατάξεις στην ερωτική ζωή θα στροβιλίζονται στο μυαλό όσων από εσάς δεν έχετε βρει ακόμα το σύντροφο σας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα σας είναι εξίσου εύκολο να απεγκλωβιστείτε από τα συνηθισμένα συναισθηματικά σας διλήμματα. Ξεπεράσετε τις όποιες ψυχολογικές σας διακυμάνσεις, που σας κάνουν απρόβλεπτους και ενισχύουν τις ανασφάλειές σας.

Για περισσότερες προβλέψεις επισκεφθείτε το oroskopos.gr