Οι κρυφοί φόβοι των ζωδίων – Ποιος είναι ο δικός σου;
ΖΩΔΙΑ

Οι κρυφοί φόβοι των ζωδίων – Ποιος είναι ο δικός σου;

Οι κρυφοί φόβοι των ζωδίων – Ποιος είναι ο δικός σου;

Μάθε τι «δηλητηριάζει» ασυνείδητα πολλές φορές την καρδιά και το μυαλό σου

Ο φόβος της απώλειας είναι πάντα ασυνείδητος και άμεσα συνδεδεμένος με τα βιώματα, αλλά και την δομή της προσωπικότητάς μας. Όλοι μας φοβόμαστε να μην χάσουμε κάτι, αυτό το «κάτι» όμως είναι βέβαιο ότι είναι διαφορετικό για κάθε άνθρωπο.

ΚΡΙΟΣ

Ο αγέρωχος του ζωδιακού, δεν φοβάται σχεδόν τίποτα το μόνο που τον τρομάζει είναι το να μην χάσει την δύναμή του σε κάθε επίπεδο. Θέλει να δρα αυτόνομος, να παίρνεις πρωτοβουλίες, να κινεί ο ίδιος τα νήματα της ζωής του και να μην εξαρτάται από κανέναν … Δεν θέλει λοιπόν ούτε να σκέφτεται πως μπορεί κάποια στιγμή να χρειαστεί την βοήθεια και την υποστήριξη από κάποιον άλλον!.

ΤΑΥΡΟΣ

Φοβάται να μην χάσει τα σταθερά του, την ισορροπία του, την αρμονία του, τα χρήματά του, τα αποκτήματά του και γενικότερα τις ανέσεις του! Φοβάται να μην χάσει ότι έχει συνηθίσει ή έχει αποκτήσει με πολύ κόπο και προσπάθεια! Δεν θέλει με τίποτα να τον βγάζεις από τα νερά του και από τις ανέσεις του, επομένως ότι είναι μία σταθερή αξία για αυτόν είτε υλικά είτε συναισθηματικά, φοβάται μην το αποχωριστεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος θέλει να σκέφτεται, να αποφασίζει, να μιλά, να εκφράζει την γνώμη του χωρίς φόβο ή δισταγμό! Φοβάται μην χάσει την ανεξαρτησία των κινήσεων, του λόγου, της ελευθερίας του να πρεσβεύει αυτό που ο ίδιος θεωρεί σωστό…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο αγαπησιάρης του ζωδιακού, έχει φόβο να μην χάσει ότι αγαπά πολύ, φοβάται μην χάσει τον σκύλο του, τα αγαπημένα του πρόσωπα, μην χρειαστεί να αποχωριστεί ότι αγαπά και έχει μέσα στην ψυχή του. Αυτός είναι και ο λόγος που λειτουργεί υπερπροστατευτικά.

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας έχει τον φόβο να μην χάσει ότι του δίνει χαρά και απόλαυση! Είτε αυτό είναι ο έρωτας, είτε είναι μία δραστηριότητα που τον κάνει να χαίρεται , είτε είναι ένα δημιουργικό σχέδιο! Πολλές φορές όμως το Λιοντάρι φοβάται να μην χάσει τα νιάτα και την ομορφάδα του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο γνωστός υποχόνδριος του ζωδιακού, φοβάται να μην χάσει την υγεία του, την γερή του κράση και την ευεξία του! Φυσικά φοβάται να μην χάσουν και οι οικείοι του όλα τα παραπάνω! Δεν είναι λίγες οι στιγμές που φοβάται να μην χαθεί η εργασία του, η ρουτίνα του και το πρόγραμμά του.

ΖΥΓΟΣ

Τι είναι αυτό που φοβάται διακαώς ένας Ζυγός;;; Τη μοναξιά…. Έτσι λοιπόν φοβάται να μην χάσει την σχέση του, ή να μην χάσει τους κολλητούς του φίλους, ή γενικότερα ότι του κάνει παρέα και τον συντροφεύει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός δεν φοβάται σχεδόν τίποτα, ενώ πολλές φορές φλερτάρει πολύ έντονα με τον φόβο γιατί έχει μάθει να νικά ότι τον κρατά δέσμιο! Τον Φόβο που δεν μπορεί εύκολα να ξεπεράσει, είναι τον φόβο να μην χάσει τον έλεγχο, είτε του εαυτό του, είτε τον σχέσεων του! Θέλει ανά πάσα ώρα και στιγμή να γνωρίζει καλά που πατά , που βρίσκεται και να μπορεί ο ίδιος να κινεί τα νήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο φιλοσοφημένος του ζωδιακού ο Τοξότης, είναι τολμηρός, ατρόμητος, παίρνει τα ρίσκα του και δεν φοβάται απολύτως τίποτα! Ένα πράγμα τον τρομάζει μόνο, να μην χάσει το δίκιο του και να μην εισακουστούν αυτά που ο ίδιος πρεσβεύει! Όσο για την ελευθερία του, την αγαπά πολύ, δεν φοβάται ποτέ ότι θα την χάσει γιατί ξέρει ότι αυτό είναι κάτι που εξαρτάται από τον ίδιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για ένα καθαρό κούτελο ζούμε σε αυτή την κοινωνία, και φυσικά ο Αιγόκερως δεν θέλει να χάσει το πρεστίζ του, το καλό όνομα, την καλή κοινωνική εικόνα! Ο εφιάλτης του πολλές φορές μπορεί να είναι ότι βγαίνουν τα άπλυτά του στην φόρα και θίγεται η υπόληψή του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σιγά μην βάλω νταλκά στο κεφάλι μου λέει πολλές φορές ο Υδροχόος, όπου ο μεγαλύτερός φόβος του είναι η δέσμευση και οι ευθύνες. Φοβάται ότι θα χάσει την ελευθερία, του την αυτονομία του και τους φίλους του! Εγωιστικό; Τι να κάνουμε, έτσι είναι ο αέρινος Υδροχόος.

ΙΧΘΥΣ

Ο Ιχθύς φοβάται μην γίνει κάτι που τον ξυπνήσει από το όνειρο που ζει, φοβάται να μην έρθει η στιγμή που θα πάψει πλέον να οραματίζεται ένα καλύτερο μέλλον, που θα διαψευστούν οι προσδοκίες του ή όλα αυτά που έχει χτίσει στην σφαίρα της φαντασίας του.
Για περισσότερα αστρο-θέματα κάνε κλικ στο oroskopos.gr