Οι προβλέψεις της εβδομάδας 17-23/5: Έρχονται δυναμικές εξελίξεις
ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 17-23/5: Έρχονται δυναμικές εξελίξεις

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 17-23/5: Έρχονται δυναμικές εξελίξεις

Ποια ζώδια επηρεάζοντα περισσότερο;

Η επιρροή των Εκλείψεων ξεκινά, δίνοντας δυναμικές εξελίξεις στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες).

Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για κάθε ζώδιο.

Κριός

Εξελίξεις θα παρουσιάσει η προσωπική σας ζωή όπως και η επικοινωνία με τον περιβάλλον. Αυτό που θα πείτε και θα κάνετε θα επηρεάσει πολύ το άμεσο παρόν και το εγγύς μέλλον. Αισθηματικά, η επιθυμία παίζει κυρίαρχο ρόλο στις αποφάσεις, τις δυσαρέσκειες και στις αντιθέσεις σας. Ελέγχετε την φιλαρέσκεια και την ματαιοδοξία, και φροντίστε ώστε να περιορίσετε τις υπερβολές και να αποφύγετε την εριστική συμπεριφορά. Επίσης μην αφήνετε τα παραπάνω στοιχεία να κάνουν κακό στην εργασία σας. Μην φανατίζεστε ερωτικά, κοινωνικά και πολιτικά όλες αυτές τις μέρες, αλλά αξιοποιήστε τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες.

Ταύρος

Περίπου στο ίδιο κλίμα με τις προηγούμενες εβδομάδες θα επικρατήσει και τώρα. Εσωτερικά είστε σε αναβρασμό και οι αποφάσεις σας γίνονται εξαιρετικά υποκειμενικές. Είναι δύσκολο να διατηρήσετε την ψυχική σας ισορροπία και εύκολο να παρασυρθείτε από τις προκαταλήψεις σας. Βρείτε έξυπνες διεξόδους στα προβλήματα που σας απασχολούν, αποφύγετε τους πολυσύχναστους χώρους και την αρνητική ενέργεια κάποιων ανθρώπων. Μην δεσμεύεστε με αποφάσεις και μην αφήνετε τους άλλους να παρεισφρέουν στη ζωή σας. Οικονομικά έχετε δυνατότητες και υπάρχουν ευκαιρίες που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε!

Δίδυμοι

Οι φιλίες, οι κοινωνικές συνάψεις, οι αιφνίδιες προσκλήσεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο τις επόμενες μέρες. Θα ανταλλάξετε ενδιαφέρουσες απόψεις και θα εξυπηρετηθείτε από ανθρώπους σε τρέχοντα προβλήματα σας.. Η εβδομάδα αυτή σας βοηθά να αναστρέψετε μια καθυστέρηση ή μια παρατεταμένη δυσκολία. Κλείστε τις εκκρεμότητες που μπορείτε. Αρχίζει σιγά αλλά σταθερά ένα καλύτερο διάστημα για αρκετούς τομείς της ζωής σας. Διατηρήστε τις απόψεις σας και μην αφήνετε τους άλλους να σας επηρεάζουν αλλά και να σας ταλαιπωρούν. Τέλος, ερωτικά η κατάσταση είναι συμπαθητική.

Καρκίνος

Η ανάγκη σας για αρμονία περιορίζεται και εδώ θα φανεί πόσο χαρακτηριστικός θα είναι ο ρόλος σας προκειμένου να σταθείτε δυναμικά απέναντι στα γεγονότα, επιβάλλοντας το δικό σας δόγμα και δημιουργώντας καινούργια όρια για τον εαυτό σας, όσο και αν τα γεγονότα ή το κλίμα της εβδομάδας εμποδίζει μια τέτοια εκδοχή. Επιμεληθείτε τις δημόσιες εμφανίσεις σας και εστιάστε το συναίσθημα όπως και στις επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες σας. Τα αποτελέσματα των προσπαθειών θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη. Οι μέρες θα κυλήσουν γρήγορα και εσείς πρέπει να βγείτε κερδισμένοι στο χρόνο, υπερασπίζοντας σθεναρότερα την εργασία σας.

Λέων

Διατηρήστε σε αρμονική κατάσταση τις σχέσεις που επηρεάζουν τα συμφέροντα σας. Αξιοποιήστε τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες, την καθημερινότητα και το χρόνο που διαθέτετε. Περιοριστείτε σε επαφές που εξυπηρετούν εσάς και αποφύγετε άσκοπες συζητήσεις και συναντήσεις. Συνειδητοποιήστε τις ανάγκες σας και εξυπηρετήστε τις ανάλογα. Μην κάνετε λάθη στην τακτική και στην κοινωνική σας συμπεριφορά. Μην γίνεστε υποτελείς στους δικούς σας, αντίθετα αφήστε τους να αναλάβουν τις δικές τους υποχρεώσεις. Τέλος μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα αν τύχετε μιας δυσάρεστης έκπληξης στα ερωτικά σας.

Παρθένος

Το πώς θα κινηθείτε τώρα θα παίξει σημαντικό ρόλο για αρκετό χρόνο μετά. Προσέξτε καθώς το συναίσθημα είναι εκείνο που πρωταγωνιστεί σε αποφάσεις και απορρίψεις. Θυμίζει σαν εικόνα ένα λουλούδι μέσα στον κρατήρα ενός ηφαιστείου το οποίο πρέπει να επιβιώσει στις άγριες συνθήκες. Κάπως έτσι διαμορφώνεται η ζωή σας αυτές τις μέρες. Προσέξτε πόσο θα επηρεαστείτε από το περιβάλλον. Συνειδητοποιήστε τις συνέπειες όποιας επιλογής ακολουθήσετε. Μην είστε απερίσκεπτοι στα ερωτικά σας αλλά ούτε και ενοχικοί. Καταπολεμήστε την σύγχυση των συναισθημάτων σας. Η καλύτερη εκτόνωση είναι η εργασιοθεραπεία ή η κοινωνική σας ζωή.

Ζυγός

Υπερασπίστε τις συνεργασίες που σας αφορούν, διατηρήστε ισορροπίες στην αισθηματική σας ζωή. Αποφύγετε εκνευρισμούς, το άγχος και την γκρίνια αν δεν θέλετε να επαληθεύσετε κάποιους φόβους σας. Τα ίδια ισχύουν και για την εργασία σας που θα δεχτεί σύντομες ευκαιρίες με την προϋπόθεση ότι αποφεύγετε παρεξηγήσεις που θα μπορούσαν να έχουν δυσάρεστες συνέπειες. Μην ξεκινάτε κάτι σημαντικό τώρα και μην ρισκάρετε χρήματα. Αισθηματικά έχετε πρόσβαση εκεί που θέλετε αρκεί να μην σας παρασύρει η όλη κατάσταση σε υπερβολές. Συνειδητοποιήστε όμως ότι οι μεγάλες δυσκολίες τέλειωσαν.

Σκορπιός

Συνεχίστε να υπερασπίζεστε τις σχέσεις, ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας και κυρίως, μην αφήνετε τίποτα στην τύχη στα οικονομικά σας και προσέξτε τους εργασιακούς σας αντίπαλους. Τις μέρες αυτές μπορούν να διορθωθούν αρκετά πράγματα και να μπείτε σε ένα καλύτερο δρόμο. Κοινωνικά μπορείτε να έχετε μια επιτυχία που θα σας ενισχύει ψυχολογικά. Στα ερωτικά σας δεν αλλάζει πολύ το κλίμα αλλά θα πρέπει να είστε πιο συνεργάσιμοι με τον σύντροφο σας και να δεχτείτε τα στοιχεία του χαρακτήρα του. δείξτε ψυχραιμία στον αιφνιδιασμό ενός γεγονότος και μετριοπάθεια στο δελεαστικό χαρακτήρα μιας πρόσκλησης που θα σας γίνει. Τέλος, επιμεληθείτε τις επαγγελματικές σας συνεργασίες.

Τοξότης

Η χαρά της δημιουργίας θα παίξει σημαντικό ρόλο όλες αυτές τις μέρες. Μια μεταβολή στο πρόγραμμα σας που θα γίνει από τα γεγονότα θα δείξει ότι σταδιακά αρχίζει μια καλύτερη εποχή και ότι θα βγείτε από αδιέξοδα και δυσκολίες όπως κι αν αυτά εξελίσσονται τώρα. Η έκφραση της δημιουργικότητάς σας και η αίσθηση της ερωτικής σας δράσης θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ενίσχυση του ψυχισμού σας. Μην αγνοείτε τις πρακτικές σας υποχρεώσεις και μην παρασύρεστε από ουτοπίες. Αποφύγετε αντιθέσεις και παρεξηγήσεις και αντίθετα προβείτε σε συμφιλιώσεις και συνθηκολογήσεις.

Αιγόκερως

Συνεχίστε να προστατεύετε τα δικαιώματα σας, αξιοποιήστε την Αφροδίτη για την βελτίωση της οικογενειακής σας κατάστασης, προσδιορίστε τους καινούριους σας στόχους, χρησιμοποιήστε εκείνους που μπορούν να συνεννοηθούν μαζί σας για να τελειώσετε μια δουλειά, μην βιάζεστε να δείτε αποτελέσματα. Μην αφήνετε στην τύχη τα οικονομικά σας. Η αμεσότητα και η ειλικρίνεια στην συζήτηση θα βοηθήσει για την λήψη προβλημάτων. Μην πιέσετε κάποιους δικούς σας περισσότερο από όσο μπορούν να αντέξουν. Ερωτικά εισπράξτε ότι καλό μπορεί να σας δοθεί τώρα, αλλά φανείτε υπομονετικοί στο στενό περιβάλλον.

Υδροχόος

Οι μέρες αυτές είναι ενδιαφέρουσες αλλά καταναλωτικές. Έχετε περισσότερες ευκαιρίες να πετύχετε κάτι που δεν μπορέσατε πριν, είναι πιο ενισχυμένη η πειθώ και η γοητεία σας, ενώ μικρές δυσκολίες παραμένουν στην οικογένεια και στην εργασία αλλά μπορείτε να τις ξεπεράσετε. Οι συμπτώσεις και οι συναντήσεις θα παίξουν θετικό ρόλο.Τα εμπόδια και οι αντιθέσεις επίσης έχουν προειδοποιητικό χαρακτήρα προκειμένου να αποφύγετε λάθη και κινδύνους. Το οικογενειακό περιβάλλον θα σας πιέσει και μια ερωτική σχέση θα σας προβληματίσει. Αξιοποιήστε νέες γνωριμίες.

Ιχθύς

Καλύτερα διαμορφώνεται αυτή η εβδομάδα στην καθημερινή σας πορεία, σημαντικές οι εξελίξεις στα αισθηματικά σας, κρατήστε την ψυχραιμία την ώρα που τα γεγονότα θα σας ξαφνιάσουν, μην υιοθετείτε τα πιστεύω των άλλων, αντίθετα, μείνετε συνεπείς στις ιδέες σας, κάντε τις σωστές επιλογές και μην αφήνετε αναξιοποίητο το χρόνο σας τόσο δημιουργικά όσο και εργασιακά. Επιμεληθείτε ότι αφορά την αισθηματική και την οικονομική σας ασφάλεια και μην ριψοκινδυνεύετε τίποτα σε αυτούς τους δυο τομείς. Παραμείνετε επιφυλακτικοί στις υποσχέσεις των άλλων και παρασύρεστε από διερχόμενους πειρασμούς κάθε είδους. Είναι πρέπον να αναζητήσετε οικονομικούς ανεφοδιασμούς.

Για περισσότερες προβλέψεις μπες στο oroskopos.gr