Οι προβλέψεις της εβδομάδας (5-11/7): Ευκαιρίες για ερωτικές κατακτήσεις αλλά και κοινωνικές επιτυχίες
ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις της εβδομάδας (5-11/7): Ευκαιρίες για ερωτικές κατακτήσεις αλλά και κοινωνικές επιτυχίες

Οι προβλέψεις της εβδομάδας (5-11/7): Ευκαιρίες για ερωτικές κατακτήσεις αλλά και κοινωνικές επιτυχίες

Πώς θα εξελιχθεί η εβδομάδα 5-11 Ιουλίου 2021 για το ζώδιο σου; Ο Κώστας Λεφάκης έχει την απάντηση!

ΚΡΙΟΣ

Οι εξελίξεις στο εξωτερικό περιβάλλον και η γενικότερη κατάσταση φαίνεται ότι επηρεάζουν πολύ τη διάθεσή σας, αλλά και τις αποφάσεις που θα κληθείτε να πάρετε.  Κάποιες εκκρεμότητες επιμένουν στην καθυστέρησή τους, παρά τις προσπάθειες που καταβάλετε. Η συνάντηση του Άρη και της Αφροδίτης στον Λέοντα επηρεάζει επεισοδιακά την ερωτική σας ζωή και ταυτόχρονα αυξάνει τα έξοδα διαβίωσης. Ωστόσο είναι ένα διάστημα που θα έχετε επιτυχία και καλή επίδοση παντού.

ΤΑΥΡΟΣ

Το διάστημα παραμένει ανατρεπτικό. Όσο και αν θέλετε να κάνετε το καλύτερό σας, οι άνθρωποι με τους οποίους συμβιώνετε, ή συνεργάζεστε δεν θα σας βοηθήσουν καθόλου. Τα γεγονότα είναι ετερόκλητα και δεν σας αφήνουν να συγκεντρωθείτε. Παρόλα αυτά προσπαθήστε να οργανώσετε το χρόνο σας, έτσι ώστε να ξεκουραστείτε πραγματικά το φετινό καλοκαίρι. Αποφύγετε τις πολλές και άσκοπες μετακινήσεις και διαλέξτε με προσοχή τις παρέες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όσο αισιόδοξα και αν φαίνονται τα πράγματα, εξακολουθείτε να είστε ανήσυχοι και εκνευρισμένοι. Αυτό δεν βοηθά ούτε στις επιδιώξεις, ούτε στις σχέσεις με τους άλλους. Προσπαθήστε να βρείτε το χρόνο για να ξεκουραστείτε και να βάλετε σε τάξη τα προσωπικά σας προβλήματα. Οι προσπάθειες θα αποδώσουν, αν και τα οικονομικά άγχη δεν υποχωρούν. Οι ανάγκες σας μπορεί να μην καλύπτονται όσο θα θέλατε, αλλά οι παρεμβάσεις και οι επεμβάσεις σας θα διαφωτίσουν και θα απομακρύνουν παράσιτα και κακές προθέσεις τρίτων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

.
Άρης και Αφροδίτη μαζί στον Λέοντα, φέρνουν μεγάλη αναστάτωση τις μέρες αυτές, στον συναισθηματικό και στον οικονομικό τομέα. Είναι σκόπιμο να οργανώσετε σωστά τη δραστηριότητά σας, να μην είστε βιαστικοί στις κινήσεις και στις αποφάσεις σας και να έχετε υπομονή με τους άλλους και τα προβλήματά τους. Οι σχέσεις σας μπαίνουν σε νέα αναδιάταξη, ο κίνδυνος για έκτακτα έξοδα μεγαλώνει, μαζί όμως με αυτόν και η ανάγκη σας να δραπετεύσετε κάπου, εγκαταλείποντας για λίγο τις υποχρεώσεις σας που έχετε φορτωθεί.

ΛΕΩΝ

Θα έχετε καινούριες ευκαιρίες για ερωτικές κατακτήσεις, αλλά και για κοινωνικές επιτυχίες. Μην αμελήσετε όμως τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και μην αγνοείτε τα οικογενειακά επεισόδια. Ένας καταιγισμός από γεγονότα και συμπτώσεις θα διακοσμήσει όλο το εύρος αυτού του μήνα. Εκτροπές δεν θα λείψουν όπως και αιφνιδιασμοί από συμπεριφορές τρίτων και από περιστατικά. Κρατήστε γερά το πηδάλιο στην πορεία της πλεύσης σας και αποφύγετε να πέσετε σε ύφαλους που είναι διάσπαρτοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αρκετά έντονο προβλέπεται το διάστημα που ακολουθεί. Όσοι έχετε υποψίες μην τις υποτιμάτε και όσοι έχετε ενοχλήσεις προσπαθήστε να τις αποφύγετε. Επαγγελματικά ζητήματα θα αλλάξουν κατεύθυνση, ή ροή, η δουλειά θα αυξηθεί, όπως οι μετακινήσεις, οι συζητήσεις, αλλά και οι διαφωνίες με ανθρώπους που παίζουν νευραλγικό ρόλο στην καθημερινότητά σας. Μη βιαστείτε όμως να βασιστείτε σε κανέναν από αυτούς που υπόσχονται πριν ο χρόνος δοκιμάσει τη σταθερότητα και την αντοχή των σχέσεών σας.

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ, με το Τρίγωνο Άρη-Χείρωνα σήμερα, έρχεσαι πιο κοντά με τους φίλους σου και νιώθεις απόλυτα αγαπητός και δημοφιλής στους κοινωνικούς σου κύκλους! Με τις συμβουλές γνωστών και φίλων, καταφέρνεις και εκπληρώνεις έναν μεγάλο σου στόχο, που διεκδικείς εδώ και καιρό! Είσαι ιδιαίτερα τυχερός, αισιόδοξος και κεφάτος, κοινωνικός και πανέτοιμος για αλλαγές! Βρίσκεις τρόπους και ενισχύεις ή εμπλουτίζεις την κοινωνική σου ζωή, μέσα από επαφές, επικοινωνίες και νέες γνωριμίες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η δύσκολη γωνία του Κρόνου με τον Ουρανό συνεχίζεται και αυτό έχει απήχηση στις αισθηματικές σας σχέσεις και στις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Ο Άρης στον Λέοντα σας επιστρατεύει συχνά στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και γενικότερα φροντίζει να κάνει κουραστική την καθημερινή σας ζωή. Επιστρατεύστε προσοχή και προνοητικότητα, προκειμένου να αποφύγετε συγκρούσεις ασύμφορες, ή επιλογές που θα κοστίσουν αργότερα. Δεν ήρθε ακόμα η ώρα για ξεκούραση και για διακοπές. Μια ερωτική αναζωπύρωση μιας παλιάς ιστορίας θα σας κάνει καλό για λίγο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αποφύγετε τις αντιθέσεις στο άμεσο περιβάλλον και οργανώστε καλύτερα τη ζωή σας για να μπορέσετε να φτάσετε γρηγορότερα στους στόχους σας. Βρίσκεστε σε μια περίοδο που πολλά καινούρια πράγματα μπορούν να αρχίσουν, αλλά και διάφορα παλιά να τελειώσουν. Θα συναντήσετε ανθρώπους που θα σας εντυπωσιάσουν, θα εκπλαγείτε από προτάσεις που θα σας γίνουν, θα έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε, να μετακινηθείτε και να δώσετε ζωή στις κοινωνικές σας συναναστροφές. Πολλά από τα σχέδιά σας θα αλλάξουν , καινούρια πράγματα θα βγουν στον ορίζοντα που θα αποτελέσουν κίνητρο για αλλαγή της τακτικής σας αλλά και των καθημερινών σας συνηθειών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας λίγο βαρύς για τους περισσότερους από εσάς, αλλά κατάλληλος να βάλετε μια καλή τάξη σε όλη την γκάμα των σχέσεών σας. Έχετε ευκαιρίες για βελτίωση των οικονομικών σας, όσοι ασχολείστε με αγοραπωλησίες, ή με εποχικό επάγγελμα. Συναισθηματικά θα υπάρξουν αναμοχλεύσεις και αναστατώσεις. Φανείτε ψύχραιμοι σε αυτήν την εκδοχή. Οικονομικά αποφύγετε να κάνετε λάθη στη διαχείριση, ή στις αγορές σας. όσοι πρέπει να εργαστείτε δείξτε συνέπεια και ζήλο και αυτό θα αποδώσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σύνοδος του Άρη και της Αφροδίτης στον Λέοντα, πυροδοτεί γεγονότα σημαντικά, έως ακραία στον τομέα των προσωπικών και των κοινωνικών σας σχέσεων. Οι προκλήσεις και οι ανατροπές θα λειτουργήσουν και σε εσάς για μια ακόμη φορά σε βασικούς τομείς της ζωής σας. Η καθημερινότητα θα είναι έντονη και καταναλωτική. Οι υποχρεώσεις θα διαδέχονται η μία την άλλη. Ζήστε αυτήν την πρόκληση της ίδιας της ζωής, αλλά φροντίστε να έχετε χρόνο για ξεκούραση και για ανεφοδιασμό των δυνάμεών σας. Στα ερωτικά θα εντυπωσιαστείτε αλλά και θα διαφωνήσετε. Εξαρτάται τη στιγμή!

ΙΧΘΥΣ

Η περίοδος αυτή παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον. Η εργασία ενδεχομένως να έχει μερικές αντιξοότητες. Στα οικονομικά ενδέχεται να τύχετε μιας βοήθειας ή μιας εξυπηρέτησης και τέλος, οι άνθρωποι του σπιτιού θα σας πιέσουν ακόμα μια φορά με το γνωστό τους τρόπο. Μέσα σε όλο αυτό το καθημερινό χάος και τις εξωτερικές αναστατώσεις φροντίστε να έχετε τη δέουσα οργάνωση πρακτικά και ψυχολογικά. Αποφύγετε λανθασμένες κινήσεις ή συμπεριφορές και απομακρυνθείτε από οπουδήποτε υπάρχει κίνδυνος, ή ασυνενοησία.

Για περισσότερες προβλέψεις κάνε κλικ στο oroskopos.gr