Οι προβλέψεις της εβδομάδας από 27/6 έως 3/7 από τον Κώστα Λεφάκη: Πώς θα μπει ο Ιούλιος για τα ζώδια;
ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις της εβδομάδας από 27/6 έως 3/7 από τον Κώστα Λεφάκη: Πώς θα μπει ο Ιούλιος για τα ζώδια;

Οι προβλέψεις της εβδομάδας από 27/6 έως 3/7 από τον Κώστα Λεφάκη: Πώς θα μπει ο Ιούλιος για τα ζώδια;

Πώς θα φύγει ο Ιούνιος και θα μπει ο Ιούλιος για τα ζώδια; Ο Κώστας Λεφάκης δίνει τις εβδομαδιαίες του προβλέψεις.

ΚΡΙΟΣ

Μέρες περίεργες, όχι υποχρεωτικά κακές αλλά λίγο προβληματικές καθώς άνθρωποι και περιστάσεις σας δυσκολεύουν είτε την διάθεση, είτε τη μαχητικότητα στη δουλειάς σας. Είστε από τα «χτυπημένα» ζώδια αυτό τον καιρό και καθώς πλησιάζει ο Ιούλιος σας δίνεται η ευκαιρία μιας ανάπαυλας. Φροντίστε τις ανάγκες σας και βελτιώστε τις σχέσεις σας με εκείνους που αγαπάτε. Άλλοι θα θελήσουν να σας προσπεράσουν αλλά δεν θα μπορέσουν να σας υποκαταστήσουν. Κάποια πράγματα όμως που θέλετε συνεχίζουν να εμποδίζονται να πραγματοποιηθούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τέλος του μήνα δεν σας βρίσκει και στην καλύτερη κατάσταση ωστόσο δεν πρέπει να απομονωθείτε από φίλους και δεν πρέπει να υποτιμήσετε τη σκοπιμότητα της διασκέδασης. Μην άγχεστε για τα οικονομικά σας και τα επαγγελματικά σας σχέδια. Απλά οργανώστε περισσότερο και καλύτερα τις σχετικές σας δραστηριότητες και εντοπίστε τις αδυναμίες εκείνες που δεν επιτρέπουν στις καταστάσεις να λειτουργήσουν ωφέλιμα. Τέλος, πιστέψτε στην τύχη η οποία σας προστατεύει και σας οδηγεί στο μέλλον σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Συγκριτικά με άλλους συνανθρώπους σας έχετε μία προστασία και μία καλύτερη τύχη γενικά ή ειδικά. Οι μέρες είναι ίσως κουραστικές καθώς κλείνει ένας δύσκολος μήνας και ανοίγει ένας καινούργιος που θα εστιάσει το ενδιαφέρον σας σε προσωπικά θέματα. Εσείς θα πρέπει να βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να κάνετε μια εκκαθάριση από τα περιττά που τώρα σας περιστοιχίζουν. Πολλοί θα ασχοληθείτε επιτυχώς με τα ερωτικά σας και άλλοι θα επεκταθείτε κοινωνικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης στον Κριό σας βοηθάει να ανανεωθείτε και αυτό ήδη το νοιώθετε μέσα από μία καλύτερη διάθεση που διαμορφώνεται μέσα σας ενώ καινούργια όνειρα και σχέδια σας διεγείρουν τις σκέψεις. Φροντίστε όμως να μη μπείτε σε λαβυρίνθους και να μη χάσετε τον προσανατολισμό σας. Σε αντίθετη περίπτωση, η φαντασία ενδεχομένως να γίνει αχαλίνωτη αλλά καλό είναι να μην ξεπεράσετε το μέτρο. Τα οικονομικά σας απαιτούν προνοητικότητα και προσοχή και να έχετε την προνοητικότητα να δεχτείτε μια συνεργασία, η οποία θα αποδειχτεί κερδοφόρα στο προσεχές μέλλον.

ΛΕΩΝ

Οι ερωτευμένοι προσέχετε τα σημάδια και τις συμπτώσεις της καθημερινότητας σε όλους τους τομείς της ζωής σας και οι ελεύθεροι επαγγελματίες προσέχετε τις επενδύσεις που κάνετε και τις αγοραπωλησίες που σας προτείνουν. Ξεχάστε την ανάγκη σας για διακοπές και ψυχαγωγία και μεταθέστε κάτι τέτοιο μετά τα μέσα του Ιουλίου. Πολλοί καλείστε να δώσετε μικρές μάχες με τον περίγυρο, να υπερασπιστείτε ιδιαίτερα κεκτημένα και να κρατήσετε ισορροπίες στην οικογένεια μέχρι να μπουν κάποια πράγματα και πάλι στη θέση τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οικονομικά θα έχετε διευκολύνσεις και οι πιο επιχειρηματικοί θα έχετε ευκαιρίες. Ειδικά όσοι κάνετε μία εποχιακή εργασία, μπορείτε να έχετε και μεγάλες επιτυχίες σε κέρδη αρκεί να κινηθείτε προνοητικά και έγκαιρα. Αυτό σημαίνει ότι είστε παρόντες στα δρώμενα, στη λήψη αποφάσεων και ενεργείτε προκαταβολικά για να μην αιφνιδιαστείτε από πρωτοβουλίες τρίτων. Ερωτικά προχωράτε καλά αρκεί να μην είστε ανυπόμονοι και απότομοι με το σύντροφο σας και να μη βιάζεστε να πάρετε θέση σε δικά του θέματα, χωρίς να γνωρίζετε όλες τις παραμέτρους.

ΖΥΓΟΣ

Για σας η μοίρα θα είναι πιο γενναιόδωρη τώρα που ο Ιούνιος τελειώνει. Κάποια άγχη όμως στον εργασιακό χώρο θα σκιάσουν λίγο τον ουρανό σας αλλά είναι πρόσκαιρα και φευγαλέα. Επίσης, κάποιοι θα ασχοληθείτε με θέματα του σπιτιού, όπως εξωραϊσμοί και επισκευές. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι προτάσεις, οι συμπτώσεις και κάποιες νέες συζητήσεις που αποσκοπούν να διορθώσουν τα κακώς κείμενα μιας σχέσης. Αυτήν την φορά όμως μη βιαστείτε να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα για να μην επωμιστείτε εξ ολοκλήρου το κόστος μιας απερισκεψίας του συντρόφου σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα έχετε, μην το βάζετε κάτω, και μετριάστε λίγο τις απόψεις και τις εμμονές σας. Τολμήστε να ζητήσετε μία αύξηση ή να βελτιώσετε λίγο το εισόδημα σας. Μην αμελείτε όμως τις υπάρχουσες υποχρεώσεις. Αισθηματικά μην περιμένετε πολλά πράγματα. Ο ερωτισμός σας αυτήν την εποχή επηρεάζεται από ασήμαντες αφορμές και δοκιμάζεται απέναντι σε συνθήκες τις οποίες δεν ελέγχετε τόσο, όσο θα θέλατε. Μετακινήσεις και μικρές αποδράσεις είναι στο πρόγραμμα, αλλά φροντίστε όταν γυρίσετε, να νιώθετε καλύτερα από όταν φύγατε!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η περίοδος αυτή επηρεάσει τα σχέδια σας και σας υποχρεώνει να τα αλλάζετε ή να τα αναπροσαρμόζετε σε μία κατάσταση ρευστή από όλες τις απόψεις. Οι νεότεροι είστε ευχαριστημένοι από την ξαφνική ποικιλία που εισβάλει στη ζωή σας, οι μεγαλύτεροι όμως δυσκολεύεστε περισσότερο να θυμηθείτε αυτά που σας ευχαριστούν. Γι αυτό φταίνε οι αυξημένες υποχρεώσεις των δύο τελευταίων χρόνων, αλλά αν το φιλοσοφήσετε θα δείτε, ότι όλα σας σπρώχνουν να πάρετε αποφάσεις για εσάς τους ίδιους. Το απροσδιόριστο που κυριαρχεί γύρω σας μπορεί να σας παρακινήσει σε μεγάλα βήματα για το μέλλον!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ασυγκράτητες φιλοδοξίες με αλλαγές και εξελίξεις που δεν μπορείτε να υποψιαστείτε, φέρνουν αυτές οι μέρες για εσάς. Συμπτώσεις που σας δοκιμάζουν, και προτάσεις που σας δελεάζουν είναι επίσης μέσα στο πρόγραμμα. Έντονος ο ανταγωνισμός στην εργασία αλλά και στον έρωτα. Για σας που καταλέγεστε στα τολμηρά και αποφασιστικά ζώδια, η φάση της αναπροσαρμογής που υπόκειται όλος ο κόσμος τώρα, είναι κάτι σχεδόν βασανιστικό, αλλά πρέπει να συνεχίσετε να κάνετε υπομονή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένας άνθρωπος ή ένα γεγονός, η ακόμα ένας καινούργιος σκοπός, ανατρέπουν πολλά από όσα θεωρούσατε δεδομένα και τακτοποιημένα στη ζωή σας και βγάζουν από μέσα σας μία πτυχή που είχατε σχεδόν ξεχάσει. Η τύχη σας ενισχύει αλλά και η δοκιμασία δείχνει συχνά την παρουσία της. Μία εβδομάδα περιπέτειας και έκτακτων περιστατικών με έμφαση στις προσωπικές σας ανάγκες που χρειάζονται την αποφασιστικότητά σας. Φανείτε διπλωμάτες στις διεκδικήσεις σας και επιδιώξτε έναν συμφέροντα συμβιβασμό με κάποιους ισχυρότερους, λόγω θέσης, από εσάς.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο ίδιος σας ο εαυτός και όχι τόσο τα εξωτερικά γεγονότα, είναι που θα σας αιφνιδιάσει αυτές τις τελευταίες μέρες του μήνα. Θα νιώσετε νέες περίεργες επιθυμίες σε σύγκριση με τις αρχές και τις παρούσες αξίες σας. Αντιμετωπίστε κάθε παρόρμηση και κάθε δίλημμα με υπομονή, πρόνοια και θετική σκέψη. Αν θελήσετε να ενεργήσετε βιαστικά και απερίσκεπτα σε όλα αυτά, προτιμείστε να στοχαστείτε και να ονειρευτείτε, χωρίς να παρακάμψετε εξωτερικά από την συνηθισμένη ρουτίνα. Μια κρυφή σας αδυναμία, καλό θα ήταν να εξακολουθήσει να παραμένει κρυφή.

Για περισσότερες προβλέψεις μπες στο oroskopos.gr