Οι προβλέψεις της Κυριακής (9/5): Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία;
ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις της Κυριακής (9/5): Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία;

Οι προβλέψεις της Κυριακής (9/5): Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία;

Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

Η αγαπημένη μας αστρολόγος Άντα Λεούση μας δίνει τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις της για όλα τα ζώδια Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ

Φροντίσετε να είστε πιο αποδοτικοί και επανεκτιμήστε ποιες εργασίες σας πρέπει να έχουν προτεραιότητα ώστε στη συνέχεια να συντονίσετε αναλόγως τις κινήσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα είναι ακατάλληλη για να προβείτε σε επεκτατικές κινήσεις και μεγάλα ρίσκα, καθώς ο κίνδυνος των εξαπατήσεων και των απογοητεύσεων θα είναι αρκετά μεγάλος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προτιμήστε να απομονωθείτε για να χαλαρώσετε, καθώς η μέρα δεν προτείνεται για να κάνετε οποιαδήποτε συζήτηση, ειδικά με τα πρόσωπα του στενού σας κύκλου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αναθεωρήστε τις ιδέες που είχατε για τη φροντίδα του εαυτού σας εσωτερικά και εξωτερικά και σταματήστε να παίζετε το γιατρό του εαυτού σας.

ΛΕΩΝ

Φροντίστε να διατηρήσετε την ισορροπία σας ακόμα και αν αυτό σας πιέζει και μην ξεχνάτε ότι το ανοσοποιητικό σας σύστημα χρειάζεται ενίσχυση, για να αποφύγετε τις καθημερινές ταλαιπωρίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μικρές αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να συνηθίσετε τον καινούριο τρόπο ζωής, είναι προτιμότερες από μεγάλες που γίνονται στερητικές.

ΖΥΓΟΣ

Η γοητεία που θα εκπέμπετε βοηθάει να φλερτάρετε με τους πάντες και να νιώσετε δυνατές συγκινήσεις, ακριβώς όπως αυτές που είχατε κατά νου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στις μόνιμες αναζητήσεις είναι η σταθερότητα και η ασφάλεια. Φροντίστε να ανοιχτείτε περισσότερο, ώστε να μην πρέπει οι άλλοι να παίζουν τους μάντεις για να καταλάβουν τι ζητάτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αρκετά κοντά σας θα έρθουν και πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν. Έπειτα από αρκετό διάστημα μοναξιάς και απομόνωσης επανέρχεστε δυναμικοί και ζωηροί, προκαλώντας σεισμούς στο πέρασμά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσπαθήστε να μάθετε να εκφράζετε σωστά τα θέλω σας. Αφήστε τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις για άλλες περιστάσεις. Κάντε τα ταξίδια σας και αφεθείτε σε νέες γνωριμίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συμπαρασταθείτε σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο που σας έχει ανάγκη, γιατί αυτό θα χαροποιήσει και τους δύο. Περιορίστε το χρόνο που καταναλώνετε στην εργασία σας, για να μην έχει επιπτώσεις η υγεία σας.

ΙΧΘΥΣ

Η μέρα διαφαίνεται πιο βατή και εύκολα αντιμετωπίσιμη σε όλες της τις εκφάνσεις. Οι συνθήκες θα σας υποχρεώσουν να συναγωνιστείτε και να ανταγωνιστείτε τους άλλους.

Οι προβλέψεις από το oroskopos.gr