Οι προβλέψεις της Παρασκευής 11/6: Επιστροφές από το παρελθόν ή λύσεις σε παλιά προβλήματα
ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις της Παρασκευής 11/6: Επιστροφές από το παρελθόν ή λύσεις σε παλιά προβλήματα

Οι προβλέψεις της Παρασκευής 11/6: Επιστροφές από το παρελθόν ή λύσεις σε παλιά προβλήματα

Ποια ζώδια ευνοούνται;

Ο Ήλιος στους Διδύμους συναντά τον Ανάδρομο Ερμή  δίνοντάς μας την ευκαιρία να ξαναπροσπαθήσουμε για κάτι που χειριστήκαμε λάθος στο παρελθόν ή να βρούμε λύσεις, για παλαιά προβλήματα!

Αν φροντίσουμε να έχουμε ορθή σκέψη και έκφραση, μόνο θετικά γεγονότα και ευχάριστες συγκυρίες μπορούν να συμβούν, ειδικά με άτομα που ανήκουν στο παρελθόν!

Ευνοείστε, κυρίως αν ανήκετε στα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα, των αρχών του 3ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ: Μπορείς τώρα να πετύχεις πολλά μέσα από το περιβάλλον σου, ώστε να διορθώσεις κάποια παλαιά προβλήματα και να διορθώσεις σχέσεις με γνωστούς, αδέρφια και γείτονες! Μηνύματα από το παρελθόν, έρχονται.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο οικονομικός, αλλά και ο ερωτικός τομέας θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου και θα καταφέρεις να δραστηριοποιηθείς και να διορθώσεις εκκρεμότητες που είχες. Ένας έρωτας από το παρελθόν επιστρέφει!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Μπορείς να εκπληρώσεις πολλές επιθυμίες σου, που αφορούν κυρίως το παρελθόν. Κάποια επαφή, μήνυμα, τηλεφώνημα, θα σου δώσει την ευκαιρία να διορθωθούν παρελθοντικές άσχημες καταστάσεις ή/και σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ίσως και να απομονωθείς λίγο από τον υπόλοιπο κόσμο, αλλά για λόγους που θα σε ανανεώσουν. Κάποιες κρυφές συναντήσεις ή επαφές με παρελθόν θα επαναφέρουν το χαμόγελό σου.

ΛΕΩΝ: Φιλικές, όπως και ερωτικές επανασυνδέσεις έρχονται, αλλά και η εκπλήρωση ενός μεγάλου σου ονείρου, που είχε μείνει στα αζήτητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα κινηθείς αποτελεσματικά σε θέματα καριέρας και κοινωνικής καταξίωσης, που είχες χάσει ευκαιρίες και τώρα ήρθε η ώρα να τις εκμεταλλευτείς!

ΖΥΓΟΣ: Έντονη κοινωνικότητα, πολλές μετακινήσεις και μεγάλη δραστηριότητα σε επαφές και επικοινωνίες θα έχεις, ιδίως με πρόσωπα από το παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έντονος ερωτισμός και βαθιά συναισθήματα θα σε διακρίνουν αυτές τις μέρες. Θα θελήσεις πιθανόν, να αναζωπυρώσεις μία υπάρχουσα ή παλιά ερωτική σχέση σου και να διορθώσεις κάποιες οικονομικές σου εκκρεμότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα πετύχεις πολλά σήμερα όσον αφορά τη σχέση σου, αφού θα καταφέρεις να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος. Αν είσαι ελεύθερος, επικοινωνία με το ερωτικό σου παρελθόν, είναι πιθανή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επαγγελματικές ευκαιρίες που παλαιότερα έχασες, επανέρχονται και σου δίνουν την ευκαιρία να τις εκμεταλλευτείς και να βελτιώσεις την απόδοσή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μέσα από κοινωνικές δραστηριότητες, ψυχαγωγία, φλερτ και επικοινωνίες, ένας παλιός έρωτας ξαναζωντανεύει!

ΙΧΘΥΣ: Κάποια οικογενειακά θέματα ξαναβγαίνουν στο προσκήνιο και θα έχεις την ευκαιρία να τα βελτιώσεις. Ένα άτομο από το παρελθόν επιδιώκει επαφή με σένα.

Για περισσότερες προβλέψεις μπες στο oroskopos.gr