Οι προβλέψεις της Παρασκευής:  Περιορίστε την έπαρση και τα ξεσπάσματα
ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις της Παρασκευής: Περιορίστε την έπαρση και τα ξεσπάσματα

Οι προβλέψεις της Παρασκευής:  Περιορίστε την έπαρση και τα ξεσπάσματα

Τι ορίζουν τ΄άστρα για τα ζώδια;

Με μία Σελήνη στον Κριό σήμερα, έχουμε ενέργεια, κέφι και δυναμικότητα, ιδίως αν ανήκουμε σε Ζώδιο του Κριού, Ζυγού, Λέοντα, Υδροχόου, Διδύμου και Τοξότη.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη σήμερα, στο δικό σου Ζώδιο φίλε Κριέ και καταφέρνεις με την άμεση δράση σου και την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, να πείθεις τους συνομιλητές σου και να γοητεύεις μέσα από συναναστροφές και κοινωνικές επαφές. Επιπλέον, την σημερινή ημέρα, αρκετοί από τους στόχους σου, εκπληρώνονται και εσύ νιώθεις απόλυτα ικανοποιημένος αν πραγματικά το θελήσεις και το αποφασίσεις. Μπορείς να έχεις στα χέρια σου την επιτυχία, αρκεί να περιορίσεις την τάση σου για έπαρση και ξεσπάσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε Ταύρε, η σημερινή ημέρα, είναι η ιδανική για ενδοσκόπηση, λήψη σημαντικών αποφάσεων αλλά κυρίως, παρατήρησης και αξιολόγησης κάποιων γεγονότων και καταστάσεων, αλλά και του ίδιου σου του εαυτού. Εκμεταλλεύσου την αυξημένη σου διαίσθηση και την διορατικότητα σου, ώστε να ανακαλύψεις, τι συμβαίνει μυστικά στο περιβάλλον σου! Παραδόξως σήμερα, δεν έχεις ίσως την διάθεση για κοινωνικοποίηση ή συζήτηση με τους γύρω σου και αυτό θα λειτουργήσει υπέρ σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα αγαπητέ Δίδυμε, οι φίλοι σου θα σε βοηθήσουν και θα γίνουν σύμμαχοι σου, στην εκπλήρωση ενός μεγάλου στόχου σου ή ονείρου! Γενικά όμως, πολλά θα είναι τα απρόβλεπτα, μέσα στην διάρκεια της ημέρας, γι’αυτό φρόντισε να είσαι σε εγρήγορση και ετοιμότητα, γιατί μπορεί να αφορούν ανατροπές, αλλά και ξαφνικές ευκαιρίες, που τώρα πρέπει να αρπάξεις. Οι περισσότερες από τις καταστάσεις που θα βιώσεις τώρα, θα αλλάξουν σταδιακά την ζωή σου και θα την βελτιώσουν εμφανώς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα καταφέρνεις και κάνεις αισθητή τη παρουσία σου με κάθε τρόπο, προκαλώντας τον θαυμασμό και τον σεβασμό των γύρων σου! Ξέρεις ακριβώς τι θες και σήμερα μπορείς να το καταφέρεις. Αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις αλλά και τις συναναστροφές σου, ήρεμα, υπομονετικά, ώριμα αλλά και κάποιες φορές, πιο… ψυχρά! Αυτό όμως δεν πειράζει καθόλου, αφού αυτή σου η συμπεριφορά θα φέρει κοντά σου, μόνο αληθινούς και τίμιους σε σένα ανθρώπους.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, φίλε Λέοντα, πρόκειται σίγουρα για μία ημέρα, γεμάτη επικοινωνίες, μηνύματα, γνωριμίες, τύχη, μετακινήσεις, ευχάριστα νέα, επαφές και συναντήσεις. Έχεις διάθεση για περιπέτεια, νέες εμπειρίες, ελευθερία, κοινωνικότητα και εξερεύνηση και σε χαρακτηρίζει σίγουρα κέφι και ξεγνοιασιά. Ωστόσο, θα πρέπει να περιορίσεις την τάση σου για προκλητικά ή αγενή αστεία, αφού ενδεχομένως κάποιοι θα προσβληθούν και θα παρεξηγηθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα αγαπητέ Παρθένε, καταφέρνεις σε διαπροσωπικές επαφές, συναναστροφές και σχέσεις και καταφέρνεις να έχεις εσύ το «πάνω χέρι», κυρίως λόγω της ισχυρής πειθούς σου και της ενισχυμένης διορατικότητας σου. Παίρνεις τον έλεγχο στα χέρια σου, σε όλες τις καταστάσεις και σε όλους τους τομείς της ζωής σου, που σε απασχολούν εδώ και καιρό και θα καταφέρεις να πετύχεις πολύ πιο εύκολα τους στόχους σου και τα σχέδια σου, μέσα από επικοινωνίες με τους γύρω σου.

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ, επιτέλους, όλα κυλούν αρμονικά και ήρεμα, πράγμα που θα σε βοηθήσει να πάρεις τον χρόνο σου, ώστε να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές, με ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν! Οι δύσκολες καταστάσεις, λαμβάνουν τέλος και οι λύσεις έρχονται ευκολότερα τώρα, με την βοήθεια των γύρων σου. Η σημερινή ημέρα θα δώσει σίγουρα τέλος στην μοναξιά, αφού πολλοί άνθρωποι θα είναι δίπλα σου και θα επιδιώκουν να σε έχουν στο άμεσο περιβάλλον τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα επικοινωνείς αποτελεσματικά, γεγονός που φέρνει σημαντικά οφέλη για σένα και επιπλέον οι άλλοι σε ευγνωμονούν λεκτικά, αλλά και με ανταποδώσεις, για την πολύτιμη βοήθεια και την εξυπηρέτηση που τους προσφέρεις. Η πρακτικότητα και η λογική σου, κάνουν τώρα «εμφάνιση» και είναι σίγουρα τα δυνατά σου σημεία, βοηθώντας σε να καταφέρεις να διεκπεραιώσεις πολλές από τις υποχρεώσεις σου και να πετύχεις πολλούς από τους στόχους σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα φίλε Τοξότη, τα γεγονότα και οι συγκυρίες, θα σου φέρουν ενθουσιασμό, χαρά, καλοπέραση και την αίσθηση της απόλυτης ικανοποίησης. Οι γύρω σου, θα σε βοηθήσουν σε αρκετούς από τους στόχους σου και επιπλέον, τραβάς όλα τα βλέμματα του θαυμασμού επάνω σου. Ξέρεις πλέον πολύ καλά πως να γοητεύσεις τα πλήθη και να γίνεις απόλυτα αγαπητός και περιζήτητος, αφού δρας άμεσα και αποτελεσματικά! Δεν χάνεις ευκαιρία να πάει χαμένη και μπράβο σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, φίλε Αιγόκερε, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στο σπίτι και την οικογένεια, όπου ανοίγονται δρόμοι βελτίωσης και λύσεων. Γενικά, εντείνονται τα βαθύτερα συναισθήματα σου, το ένστικτο σου και η διαίσθηση σου. Η σημερινή ημέρα, θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις και να αντιληφθείς τις προθέσεις των ανθρώπων που σε περιβάλλουν και αυτό θα σε οδηγήσει στις σωστές αποφάσεις και λύσεις, για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, η εκπλήρωση των στόχων και η διεκπεραίωση των υποχρεώσεων σου, είναι πολύ πιο εύκολες τώρα για σένα, χάρη στον σαφή και ορθό τρόπο που επικοινωνείς με τους γύρω σου! Θα έχεις πολλές ευκαιρίες τώρα, ώστε να βελτιώσεις σημαντικά την κοινωνική σου ζωή, αλλά και την σχέση σου με αδέρφια και γείτονες. Πάρε άφοβα οποιαδήποτε πρωτοβουλία σήμερα, αφού οι αντιδράσεις σου και οι κινήσεις σου, είναι εξαιρετικά γρήγορες, ευφυείς και αποτελεσματικές.

ΙΧΘΥΣ

Σήμερα φίλε Ιχθύ, είσαι αποφασισμένος να φέρεις όλες τις καταστάσεις στα μέτρα σου και θα τα καταφέρεις εύκολα. Θες να νιώσεις ξανά σίγουρος και ασφαλής με τα κεκτημένα σου! Προσοχή όμως. Προσπάθησε να μην γίνεσαι τόσο αυστηρός με τους άλλους και να θες να ελέγχεις τα πάντα εσύ! Επειδή δεν σε έχουν συνηθίσει έτσι, θα τους κακοφανεί αυτή η συμπεριφορά! Φρόντισε, λοιπόν να κρατήσεις την καλοπροαίρετη και ευέλικτη προσωπικότητα σου.

Για περισσότερες προβλέψεις κάνε κλικ στο oroskopos.gr