Οι προβλέψεις της Τετάρτης 12/5: Λύνουμε τα προβλήματα του παρελθόντος με λογική
ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις της Τετάρτης 12/5: Λύνουμε τα προβλήματα του παρελθόντος με λογική

Οι προβλέψεις της Τετάρτης 12/5: Λύνουμε τα προβλήματα του παρελθόντος με λογική

Ποια ζώδια ευνοούνται;

Ο Ερμής στο ζώδιο των Διδύμων σχηματίζει ένα ωφέλιμο Εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο.

Είμαστε πλέον οργανωτικοί, ρεαλιστές, σοβαροί και προσγειωμένοι σε επαφές, επικοινωνίες και συζητήσεις.

Γινόμαστε εύστοχοι και έντιμοι, με ορθά εκφραστικά μέσα και οδηγούμαστε σε σημαντικές μακροπρόθεσμες αποφάσεις, που θα βελτιώσουν την ζωή μας και θα διώξουν παλαιά προβλήματα.

Ευνοούνται κυρίως τα Πύρινα και τα Αέρινα ζώδια και ωροσκόποι ( Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι), του 2ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Κοινωνικοποιήσου και βελτίωσε τις επαφές σου! Λύσε ότι πρόβλημα είχες με γνωστούς, αδέρφια και γείτονες.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα έσοδα σου αυξάνονται σημαντικά χάρη στις δικές σου ενέργειες και μπορείς με μία σου λέξη, να σταθεροποιήσεις την ερωτική σου ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Βελτιώνεις ουσιαστικά όλους τους τομείς και διαπροσωπικές σχέσεις της ζωής σου και το καταφέρνεις απλά διορθώνοντας παλαιότερα λάθη και όντας πιο έντιμος και σοβαρός σε αυτά που λες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην είσαι απαισιόδοξος! Συνειδητοποίησε τα συναισθήματα σου και κινήσου ή επικοινώνησε παρασκηνιακά, για να πετύχεις σε ότι επιθυμείς!

ΛΕΩΝ

Διόρθωσε κάποιες προβληματικές φιλικές σχέσεις, με ορθή και ώριμη επικοινωνία. Θέσε βάσεις στο μεγάλο σου όνειρο και κατάκτησέ το.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εδραιώνεσαι στην καριέρα, αλλά και κοινωνικά, με μακροπρόθεσμα και σημαντικά αποτελέσματα. Διόρθωσε παλαιά λάθη και απέδειξε την πραγματική αξία σου.

ΖΥΓΟΣ

Είσαι πιο δυνατός, αλλά και πιο προσγειωμένος από ποτέ. Μπορείς να πετύχεις πολλούς ουσιώδεις στόχους και μάλιστα μακροπρόθεσμα. Καλή εποχή για συζητήσεις ή συμφωνίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξέρεις πια τι αισθάνεσαι και τι ζητάς και έχεις τώρα την ικανότητα να το κάνεις δικό σου! Μία οικονομική κίνηση ή συμφωνία θα αποδειχτεί ιδιαίτερα ωφέλιμη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Διορθώνεις παλαιότερα λάθη σου στη συντροφική ζωή και αρπάζεις την ευκαιρία, να βάλεις γερές βάσεις στη νέα ή ήδη υπάρχουσα σχέση σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Απόδειξε την αξία σου στον εργασιακό τομέα, ξεκίνησε διατροφή και γενικά ανανέωσε την καθημερινότητα σου, τώρα που θα σου δοθούν ευκαιρίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στον αισθηματικό τομέα, μπορείς να βάλεις γερές βάσεις και να κάνεις ουσιαστικές κινήσεις, προκειμένου να πετύχεις αυτό που θες! Οι κατακτήσεις σου είναι ποιοτικές και άκρως ενδιαφέρουσες!

ΙΧΘΥΣ

Μπορείς τώρα να λύσεις κάποια ουσιαστικά οικογενειακά θέματα που σε απασχολούν! Έρχεται ένα μήνυμα από το παρελθόν.

Για περισσότερες προβλέψεις μπες στο oroskopos.gr