Οι προβλέψεις της Τετάρτης: Φτάνουμε στα όριά μας, αλλά ψυχραιμία!
ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις της Τετάρτης: Φτάνουμε στα όριά μας, αλλά ψυχραιμία!

Οι προβλέψεις της Τετάρτης: Φτάνουμε στα όριά μας, αλλά ψυχραιμία!

Ποια ζώδια πρέπει να προσέξουν περισσότερο τα νεύρα τους;

Ο Ήλιος στον Ζυγό και ο Άρης φαινομενικά Ανάδρομος στο ζώδιο του Κριού, μας φτάνουν στα όριά μας με την εκρηκτική όψη Αντίθεσης που σχηματίζουν μεταξύ τους σήμερα.

Κρατάμε την ψυχραιμία μας, γιατί έρχονται εντάσεις, καυγάδες, υπερβολικός εγωισμός, ξεσπάσματα, οξυθυμία, ακόμα και τάσεις βίας!

Εκείνοι που πρέπει να προσέχουν περισσότερο τα νεύρα τους και την εγωιστική τους συμπεριφορά, είναι η ομάδα του Σταθερού Σταυρού (Υδροχόος, Ταύρος, Λέοντας και Σκορπιός), που ανήκουν στο 3ο δεκαήμερο.

ΚΡΙΟΣ

Προκαλείς εντάσεις, τσακωμούς και καυγάδες στη συντροφική ζωή και όλο αυτό γυρνά εναντίον σου! Μετανιώνεις για τον εγωισμό σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Είσαι εκρηκτικός και επιθετικός στην καθημερινότητα σου και ιδιαίτερα στον εργασιακό τομέα, γεγονός που φέρνει απώλειες και αρνητικές συνέπειες! Όχι στις αλλαγές της εμφάνισης!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Μην είσαι εγωιστής, παρορμητικός και εκρηκτικός στην ερωτική σου ζωή! Αν δεν προσέξεις, θα βάλεις σε κίνδυνο τις σχέσεις σου, αλλά και την φήμη σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι αναμνήσεις από το παρελθόν σε ταράζουν και σε παρασύρουν σε ένα ερωτικό παρελθόν που σε πληγώνει! Μην δημιουργείς έντονες καταστάσεις σε σπίτι και οικογένεια!

ΛΕΩΝ

Κοινωνικές σχέσεις και σχέσεις με αδέρφια ή/και γείτονες κλονίζονται λόγω της οξυθυμίας σου και της επιθετικότητας σου! Οι μετακινήσεις σου θέλουν προσοχή λόγω παρορμητικών λαθών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι σπατάλες σου φέρνουν καταστροφικά αποτελέσματα στην οικονομική σου κατάσταση. Επιπλέον κλονίζεται και η αισθηματική ζωή από εντάσεις και καυγάδες, που προκαλείς!

ΖΥΓΟΣ

Εντάσεις θα υπάρχουν σε όλες σου τις επαφές και σχέσεις αφού η εκρηκτική σου και εγωιστική σου συμπεριφορά θα προκαλέσει και θα φέρει ρήξεις που θα μετανιώσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νιώθεις αναστατωμένος ψυχικά και σωματικά και αισθάνεσαι ότι εξαντλήθηκαν οι αντοχές σου! Μην μπλέκεις σε παράνομες ερωτικές ιστορίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι φιλικές σου σχέσεις θα έχουν σημαντικές ρήξεις, λόγω της τάσης σου να τσακώνεσαι και να καυγαδίζεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η παρορμητική και εγωιστική συμπεριφορά σου θα προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στο τομέα της καριέρας! Οι εκρήξεις σου χαλούν την καλή κοινωνική σου εικόνα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάνεις χωρίς λόγο επανάσταση, παρασύρεσαι σε απανωτά λάθη λόγω της έκρυθμης συμπεριφοράς σου, σε επαφές αλλά και μετακινήσεις.

ΙΧΘΥΣ

Η ερωτική σου ζωή κλονίζεται επικίνδυνα λόγω της τάσης να εξουσιάζεις και να ελέγχεις τα πάντα με τον δικό σου έκρυθμο τρόπο. Προσοχή στα λάθη οικονομικής διαχείρισης.

Για περισσότερες προβλέψεις μπες στο oroskopos.gr