Οι προβλέψεις των ζωδίων για την εβδομάδα του Αγίου Βαλεντίνου
ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την εβδομάδα του Αγίου Βαλεντίνου

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την εβδομάδα του Αγίου Βαλεντίνου

Τι περιμένει τα ζώδια και στον ερωτικό τομέα;

Εβδομάδα… έρωτα με τον Άγιο Βαλεντίνο προ των πυλών και τα ερωτικά θα απασχολήσουν πολλά ζώδια.

Η Σύνοδος Αφροδίτης-Δία θα φέρει πολλές τυχερές συγκυρίες για τα ερωτικά, η νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα φέρει νέες σχέσεις αλλά ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει και παρεξηγήσεις στην ερωτική επικοινωνία.

Τι προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης;

Κριός

Καταπολεμήστε το άγχος και μην επηρεάζεστε από την προπαγάνδα των ειδήσεων. Φανείτε δραστήριοι και συνεργάσιμοι και μην υποτιμάτε τις συμβουλές φίλων ή ανθρώπων που έχουν πείρα και γνώση. Είναι αλήθεια ότι περνάτε πάλι μια αγωνιστική περίοδο τόσο στον τομέα των σχέσεων όσο και στον τομέα της καριέρας. Στην επαγγελματική σας ζωή ίσως χρειαστεί να κάνετε συνθηκολογήσεις ή καινούργιες συμφωνίες. Στις προσωπικές σας σχέσεις πρέπει να είστε πιο διαλλακτικοί. Η ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου σας θέλει τυπικούς και ιδιαίτερα διαλλακτικούς. Αποφύγετε τις εκπλήξεις που δεν ξέρετε που οδηγούν.

Ταύρος

Αυτήν την εβδομάδα προσπαθήστε να επωφεληθείτε από γνωριμίες που θα έχετε οι οποίες θα λύσουν κάποια χρόνια προβλήματα σας.Γίνετε λίγο πιο κοινωνικοί. Ξεπεράστε τα άγχη σας και επικοινωνήστε με ευχάριστους ανθρώπους, αφού δεν επιτρέπονται οι συναντήσεις. Αισθηματικά μην προκαλείτε το σύντροφο σας και προετοιμάστε το έδαφος για μια ευχάριστη συναναστροφή των δυο σας την Κυριακή, την ημέρα των ερωτευμένων. Οικονομικά εξυπηρετήστε καλύτερα το συμφέρον σας, αλλά μην αφήνετε κάποιες εκκρεμότητες να διαιωνίζονται. Είναι καλύτερα να καλύψετε τις ανάγκες σας μετρημένα και να μην δημιουργείτε εντυπώσεις που σας αδικούν και δεν σας προσφέρουν κανένα κέρδος.

Δίδυμοι

Η διάθεσή σας παραμένει καλή, ωστόσο η ένταση είναι χαρακτηριστική των περισσότερων ημερών και εστιάζεται κυρίως στον εργασιακό χώρο. Οι αντιξοότητες δεν θα λείψουν γι αυτό επιστρατεύστε τις ικανότητες σας για να τις αντιμετωπίσετε και μην εκνευρίζεστε με το παραμικρό. Μικρή βελτίωση θα παρατηρηθεί στα οικονομικά σας η οποία μπορεί να γίνει καλύτερη αν τα χειριστείτε σοφότερα. Εντάσεις δεν θα λείψουν από την αισθηματική σας ζωή, και θα χρειαστεί αυτό το μήνα να πάρετε αποφάσεις οι οποίες θα ρυθμίσουν την συνέχεια μιας σχέσης ή ακόμα και την διακοπής της. Την Κυριακή, ημέρα των ερωτευμένων, φροντίστε ώστε οι εντυπώσεις που θα δημιουργήσετε να μην σας αδικούν.

Καρκίνος

Φροντίστε την οργάνωση, την ξεκούραση και την αποστασιοποίηση από καταστάσεις που ταλαιπωρούν και εκνευρίζουν. Από αυτήν την εβδομάδα αρχίζει μια περίοδος βελτίωσης των συνθηκών και μεγαλύτερης διευκόλυνσης για την κοινωνική και επαγγελματική σας προβολή. Είναι σκόπιμο να μην κάνετε λάθη που θα κατέστρεφαν τις ευκαιρίες για πρόοδο και να προσέξετε ιδιαίτερα τις συναναστροφές σας. Στον αισθηματικό τομέα μια έκπληξη ή μια σύμπτωση θα αποτελέσουν αφορμή να σκεφτείτε για μια γενικότερη στάση απέναντι σε ανθρώπους και σε συμπεριφορές. Μην υποτιμάτε τους οιωνούς και τις συμπτώσεις που θέλουν κάτι να σας πουν. Την ημέρα των ερωτευμένων φανείτε περισσότερο οργανωτικοί και αποφύγετε τα απρόοπτα.

Λέων

Φροντίστε να αποκαταστήσετε τις ζημιές και τις παρεξηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί άθελά σας. Επιμεληθείτε την ανασυγκρότηση των οικονομικών σας ή αναζητήστε βοήθεια από καλοπροαίρετους ανθρώπους. Μην αφήνετε εκκρεμότητες και μην ελπίζετε σε ανέφικτους ερωτικούς στόχους. Αντίθετα βελτιώστε το παρόν, ασχοληθείτε με θέματα που σας δίνουν ευχαρίστηση και προφυλάξτε την υγεία σας. Ο έρωτας κάνει περίεργες διαδρομές και προβλέπεται να τον συναντήσετε σύντομα όσοι είστε ακόμα ελεύθεροι. Η ημέρα των ερωτευμένων, που είναι η Κυριακή αυτής της εβδομάδας, σας θέλει επικοινωνιακούς, ευφάνταστους και αρκετά πρωτότυπους σε ότι έχετε αποφασίσει να κάνετε. Φροντίστε την οργάνωση σαν ένα καλό σκηνικό και ένα καλομελετημένο σενάριο.

Παρθένος

Κατάλληλη περίοδος για να ξεπεράστε τα απωθημένα σας. Αναζητήστε νέες εμπειρίες, κάντε αλλαγές που θα αιφνιδιάσουν το περιβάλλον σας. τολμήστε να ενδώσετε σε μια γνωριμία που μπορεί να εξελιχτεί σε ερωτική. Καλλιεργήστε εναλλακτικές όταν θα προκύψουν εμπόδια. Παράλληλα, φροντίστε να είστε επιμελείς, συνεργάσιμοι και ανθεκτικοί την ώρα που οι άλλοι χάνουν την ψυχραιμία τους. Υπερασπίστε την ασφάλεια των κεκτημένων σας και αποφύγετε να προκαλέσετε ανθρώπους που διαθέτουν δύναμη. Τα οικογενειακά προβλήματα δεν λύνονται ακόμα αλλά μπορούν λίγο να διευθετηθούν. Η Κυριακή, ημέρα των ερωτευμένων, χρειάζεται πολλή προσοχή στην επικοινωνία και σε ότι έχετε αποφασίσει να πείτε και να κάνετε!

Ζυγός

Επιστρατεύστε την υπομονή σας και αποφύγετε δυσάρεστες συζητήσεις με συγγενείς και συνεργάτες. Μάθετε να ισορροπείτε όταν βρίσκεστε σε αντίθετα ρεύματα, δώστε προτεραιότητα στα ερωτικά σας και αφήστε τα προβλήματα του σπιτιού να βρουν από μόνα τους. Κάντε το ξεκίνημα που θέλετε από καιρό σε ένα νέο αντικείμενο απασχόλησης. Δηλώστε ανοικτά τις προτιμήσεις σας ακόμα και αν πρόκειται κάποιοι να σας κριτικάρουν. Στον αισθηματικό τομέα αρχίζει μια περίοδος ανανέωσης για τις νεότερες από εσάς. Η ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου χρειάζεται επιδέξιο χειρισμό εκ μέρους σας, για να αποφύγετε αιτιάσεις και προβλήματα της τελευταίας στιγμής.

Σκορπιός

Την εβδομάδα αυτή δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες προκειμένου να λύσετε μερικά από τα προβλήματα σας και να προχωρήσετε στις επιδιώξεις σας. Πρέπει να γίνετε πιο θαρραλέοι αλλά ταυτόχρονα συνετοί και προνοητικοί σε κάθε σας ενέργεια. Ειδικά αν αυτή η ενέργεια στοχεύει στην ασφάλεια της δουλειάς σας ή στην κάλυψη των οικονομικών σας υποχρεώσεων. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε μια καινούργια ιδέα επιτυχώς εφαρμόσιμη στο επικρατούν κλίμα. Αισθηματικά, την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου, την Κυριακή, αξιοποιήστε τα εκφραστικά σας μέσα, γίνετε πιο επινοητικοί και εντυπωσιάστε με τις πρωτοβουλίες που θα πάρετε.

Τοξότης

Την εβδομάδα θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε αποφάσεις για την εργασία σας αλλά και για μια σχέση που μπορεί να επηρεάσει την ζωή σας τους επόμενους μήνες. Μην διστάσετε να γίνετε τολμηροί, ώστε να κάνετε καινοτομίες που θα εξυπηρετήσουν την εφαρμογή των σχεδίων σας. Συχνά η ψυχολογική σας διάθεση είναι πεσμένη και θα πρέπει να βρείτε τον τρόπο για να την ενισχύετε. Μια μεγαλύτερη δόση ξεκούρασης και ψυχαγωγίας σας είναι απαραίτητη. Του Αγ Βαλεντίνου εκφράστε τα ειλικρινή σας αισθήματα με τον τρόπο που ονειρεύεται ο σύντροφός σας. Διαφορετικά, αφήστε τον έρωτα να σας δείξει εκείνος τον δρόμο!

Αιγόκερως

Προωθήστε ένα σχέδιο στην εφαρμογή του, αναζητώντας καινούργιους παράγοντες, επιμεληθείτε την φυσική σας κατάσταση και διατηρήστε τη φόρμα σας. Όσοι νιώθετε έντονα το αίσθημα της μοναξιάς δεν έχετε παρά να δείτε ότι γύρω σας υπάρχουν άνθρωποι που σας αγαπούν ή που ενδιαφέρονται για εσάς. Ανταποκριθείτε σε καλά αισθήματα και σύντομα θα βελτιωθεί η ψυχολογία, αλλά και η καθημερινότητά σας. Όσοι έχετε λόγους να εκφραστείτε την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου, ξεπεράστε τα κρατήματά σας και δείξτε εκείνον τον εαυτό που ερωτεύτηκε ο σύντροφός σας.

Υδροχόος

Οι τομείς που απαιτούν προσοχή είναι ο οικογενειακός και ο αισθηματικός. Συγκριτικά όμως με τις προηγούμενες εβδομάδες, τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στον κοινωνικό θα υπάρξουν ευκαιρίες για λύση προβλημάτων. Οι δυσκολίες και οι περιορισμοί στα οικονομικά σας συνεχίζονται αλλά αυτό δεν πρέπει να σας επηρεάζει ψυχολογικά. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχουν δυσκολίες καθώς πολλά δεν σας ικανοποιούν απόλυτα αλλά είναι δύσκολο να μείνετε και μόνοι σας. Σκεφτείτε όμως ότι κάποια στιγμή πρέπει να αποφασίζετε για το καλό σας χωρίς να επηρεάζεστε από την ανασφάλεια σας. Οι έχοντες σχέση κάντε ένα καλό βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση ενθουσιάζοντας τον σύντροφό σας την Κυριακή, ημέρα των ερωτευμένων.

Ιχθύες

Προσέξτε πολύ τις κινήσεις σας αποφεύγοντας αντιθέσεις, διαμάχες και ηχηρές συζητήσεις. Επιστρατεύστε την γλυκύτητα σας και προτιμήστε την έξυπνη συνθηκολόγηση από την αντιπαράθεση. Μην νιώθετε υποτιμημένοι και προσθέστε περισσότερη ψυχαγωγία στη ζωή σας. Κινηθείτε δυναμικά, αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα έχετε και αναζητήστε καινούριους συμμάχους. Τα ψυχολογικά προβλήματα δικών σας ανθρώπων θα σας απασχολήσουν αλλά δεν πρέπει να τα υιοθετήσετε. Κρατήστε αποστάσεις ασφάλειας κι μην αφήνετε τους άλλους να γίνονται αιτία καθυστέρησης στις δουλειές σας. Την Κυριακή που γιορτάζουν οι ερωτευμένοι, έχετε και εσείς πολλούς λόγους και ευκαιρίες να χαρίσετε στον εαυτό σας μια χαρούμενη δραστηριότητα.

Για περισσότερες προβλέψεις μπες στο oroskopos.gr