Οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για την εβδομάδα (29/11-4/12): Η Ηλιακή Έκλειψη φέρνει αναταραχές και ανεπιθύμητες περιπλοκές
ΖΩΔΙΑ

Οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για την εβδομάδα (29/11-4/12): Η Ηλιακή Έκλειψη φέρνει αναταραχές και ανεπιθύμητες περιπλοκές

Οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για την εβδομάδα (29/11-4/12): Η Ηλιακή Έκλειψη φέρνει αναταραχές και ανεπιθύμητες περιπλοκές

Δες τι να περιμένεις ανάλογα με το ζώδιό σου

Εβδομάδα με Ηλιακή Έκλειψη στις 4/12 στο ζώδιο του Τοξότη και η επιρροή της είναι έντονη και ταραχώδης.

ΚΡΙΟΣ

Καθώς κλείνει ο Νοέμβρης είναι φυσικό η ψυχολογική σας κατάσταση να αναστέλλει κάπως τη δημιουργικότητα και τη διάθεσή σας για εργασία. Αυτό όμως είναι λάθος γιατί ο Δεκέμβριος που ακολουθεί πρέπει να αξιοποιηθεί συστηματικά για να μπορέσετε να σταθεροποιήσετε τα οικονομικά σας και να διεκπεραιώνετε άνετα, όποιες επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Ο Άρης που είναι ο κυβερνήτης σας παραμένει στον Σκορπιό. Αυτό σημαίνει ότι οι πρακτικές και οικονομικές δυσκολίες βαραίνουν την ψυχολογία σας ακόμα μια εβδομάδα. Κάντε όμως τον κόπο να ξεπεράσετε αυτήν την τάση και ανασύρετε στην επιφάνεια το δυναμισμό και την αγωνιστικότητά σας, αξιοποιώντας τα.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι αδέσμευτοι μη βιαστείτε να δοθείτε τώρα σε κάτι καινούριο. Όσο γοητευτικό και αν φαίνεται, είναι σίγουρο ότι μπορεί να σας δημιουργήσει ανεπιθύμητες περιπλοκές. Οι επιρροές των εκλείψεων συνεχίζουν να είναι ενεργές και να επηρεάζουν ιδιαίτερα τα αισθηματικά σας. Καθώς ο Δεκέμβριος διαδέχεται τον Νοέμβριο πολλοί θα πρέπει να προσέξετε την υγεία σας, ή την υγεία κάποιου μέλους της οικογένειάς σας, ιδίως αν είχατε ανησυχητικά σημάδια το προηγούμενο διάστημα. Η επικείμενη έκλειψη του Ήλιου στις 4 Δεκεμβρίου δημιουργεί μια ακόμα σειρά ταλαιπωριών τις οποίες δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος του Δεκεμβρίου θα φέρει ευκαιρίες αλλαγών, αλλά και κάποια γεγονότα που θα σας ταράξουν. Αυτό οφείλεται στην ηλιακή έκλειψη στις 4 του μήνα. Ακόμα μια φορά μπαίνει σε δοκιμασία, τόσο ο εργασιακός χώρος, όσο και ο τομέας των σχέσεων. Τα γεγονότα και οι συμπεριφορές των άλλων θα λειτουργήσουν σαν ριπές όπλου επάνω σας, γι αυτό καλό θα είναι να έχετε εφοδιαστεί ανάλογα για να τα αποτρέψετε. Προσπαθήστε να είστε προσεκτικοί στις διαβουλεύσεις, στις προσωπικές σχέσεις και στη διεκπεραίωση των επαγγελματικών υποχρεώσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παρόλο που οι δυσκολίες που αντιμετωπίσατε μπορεί να υποχώρησαν λίγο, η είσοδος όμως του Δεκέμβρη φέρνει ένα νέο κύμα περιστατικών που θα διαταράξει ακόμα μια φορά, τις ήδη εύθραυστες ισορροπίες. Η ηλιακή έκλειψη της 4ης Δεκεμβρίου πυροδοτεί ένα ανησυχητικό περιστατικό στο χώρο της δουλειάς σας. Για μερικούς θα βγάλει ένα αιφνίδιο περιστατικό στην υγεία, το οποίο θα ξεπεραστεί εύκολα. Αρκετοί όμως θα έρθετε σε μια μεγάλη αντιπαράθεση με συνεργάτες σας. Φροντίστε να καταλήξετε σε διαπραγμάτευση, ή πρόσκαιρη συνθήκη ειρήνης, γιατί καμία από τις δύο πλευρές δεν την συμφέρει ο πόλεμος και η ρήξη τώρα.

ΛΕΩΝ

Ο Κρόνος εξακολουθεί να είναι απέναντί σας και ο Άρης στον Σκορπιό. Αυτό σημαίνει ότι η διαδρομή σας μέσα από συμπληγάδες συνεχίζεται. Σχέσεις προσωπικές, σχέσεις οικογενειακές και συνεργασίες κάθε είδους συνεχίζουν να επηρεάζονται και να δυσκολεύονται. Η παρουσία του Δία στον Υδροχόο δεν φαίνεται επαρκής για να δώσει τις λύσεις που χρειάζεστε, ενώ η επικείμενη έκλειψη του Ήλιου στις 4 Δεκεμβρίου θα φέρει στην επιφάνεια ένα καινούριο δυσάρεστο γεγονός του οποίου ο ήχος θα είναι εκκωφαντικός. Αξιοποιήστε τη θετική επιρροή του Ερμή για να λειτουργήσουν οι επικοινωνιακές σας δυνατότητες σαν ασπίδα προφύλαξης απέναντι στα γεγονότα και στις αντιξοότητες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συγκριτικά με άλλους θα ταλαιπωρηθείτε λιγότερα σε αυτές τις γενικότερα δύσκολες στιγμές. Φαίνεται πως μια καλή τύχη σας βοηθά σε μια καθημερινή βάση, τόσο για τη λύση των τρεχόντων προβλημάτων, όσο και για τη διασφάλισή σας όταν εκδηλώνονται άσχημα γεγονότα.  Σίγουρα το οικογενειακό περιβάλλον θα σας προβληματίσει, ή θα σας ταλαιπωρήσει για μία ακόμα φορά. Αντιμετωπίστε το στωικά γιατί λύση προς το παρόν δεν υπάρχει. Παραμείνετε πιο κοντά σε εκείνους που είναι πρόθυμοι και ικανοί να σας βοηθήσουν και να σας εξυπηρετήσουν. Αισθηματικά παραμείνετε φειδωλοί.

ΖΥΓΟΣ

Οι γενικές ανακατατάξεις στη ζωή σας συνεχίζονται. Η Αφροδίτη φαίνεται να βοηθά τη βελτίωση στο οικογενειακό περιβάλλον, αλλά ο Άρης συνεχίζει να σας ταλαιπωρεί στα οικονομικά. Καινούρια γεγονότα θα σας αναγκάσουν να πάρετε μια θέση την οποία κατά βάθος δεν θέλετε. Προσπαθήστε να κρατήσετε ψυχραιμία και μην αφήνεστε στις γνωστές παρορμήσεις σας γιατί μια ενδεχόμενη επιθετική ή πολεμική διάθεση εκ μέρους σας, όχι μόνο δεν θα ωφελήσει αλλά θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο την όλη κατάσταση.  Φανείτε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο χειρισμό ενός περιουσιακού ζητήματος, στο κλείσιμο μιας οικονομικής εκκρεμότητας, ή σε μια ιδιότυπη κοινωνική σχέση που παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας αυτήν την εποχή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Νοέμβριος έφερε τους περισσότερους από εσάς σε αδιέξοδο, κάτω από το βάρος της έκλειψης που ζήσατε. Η ηλιακή έκλειψη στις 4 Δεκεμβρίου θα φέρει ένα νέο κύμα πιέσεων ή δυσκολιών στον οικονομικό τομέα. Ο Άρης παραμένει στο ζώδιό σας, δοκιμάζοντας το νευρικό σας σύστημα και προκαλώντας νέα κύματα θυμού, αλλά και φόβου μέσα σας. Η συμβουλή μου είναι να κινηθείτε προσεκτικά και προνοητικά προς κάθε κατεύθυνση. Σε όλους τους τομείς, ζητήστε πίστωση χρόνου. Κυρίως προσέξτε ιδιαίτερα τη διαχείριση των χρημάτων και αποφύγετε λάθη ή προκλήσεις στην ερωτική σας συμπεριφορά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν δεν ξαναβρείτε τον παλιό, αισιόδοξο εαυτό σας, μπορεί να κάνετε λάθη τακτικής που θα σας στεναχωρήσουν. Και αυτό αφορά τόσο στην προσωπική σας ζωή, όσο και στο στενό περιβάλλον. Η επικείμενη έκλειψη του Ήλιου στις 4 Δεκεμβρίου θα σας ταλαιπωρήσει, ή θα σας φέρει μια περιστασιακή θλίψη, ή περισυλλογή. Αποστασιοποιηθείτε από ανθρώπους και περιστατικά, φροντίστε την υγεία σας και αφήστε να περάσει λίγος καιρός. Στο μεταξύ, έστω σε θεωρητικό επίπεδο, μπορείτε να σχεδιάσετε καινούρια ανοίγματα, τόσο οι ελεύθεροι επαγγελματίες, όσο και εσείς που διαθέτετε τυχοδιωκτική ιδιοσυγκρασία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα γεγονότα που διαδέχονται το ένα το άλλο τονίζουν τις ανησυχίες και τις προκαταλήψεις σας. Χωρίς να συμβαίνει κάτι ιδιαίτερα άσχημο, η διάθεσή σας παραμένει βαριά. Θέματα ρουτίνας και καθημερινότητας θα σας απασχολήσουν, ενώ η είσοδος του Δεκέμβρη φέρνει καινούριους προβληματισμούς και όχι τυχαία. Η επικείμενη έκλειψη του Ήλιου στις 4 Δεκεμβρίου βγάζει στην επιφάνεια κάθε είδους προβλήματα του παρελθόντος τα οποία θα απαιτήσουν την άμεση τακτοποίησή τους. Και επειδή δεν είστε σε θέση να την δώσετε, διαχειριστείτε τα διπλωματικά και ευέλικτα. Αποφύγετε επίσης τις πολλές μετακινήσεις, την άσκοπη κούραση και τη στεναχώρια για πράγματα που έγιναν και δεν αλλάζουν. Δεν φτάνει να έχετε υπομονή, αλλά ενισχύστε και την αισιοδοξία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βρίσκεστε στο τρίτο και τελευταίο στάδιο μιας δοκιμασίας, τόσο προσωπικής, όσο και επαγγελματικής. Η αλήθεια είναι πως είστε πολύ κοντά στη στροφή που θα αρχίσουν τα πράγματα να πηγαίνουν καλύτερα, αρκεί να είστε αποφασιστικοί, να μάθετε την υπομονή και να μην πάψετε να επιμένετε σε ότι πιστεύετε πως έχει πραγματική αξία για σας. Όπως έχουμε ξαναπεί, πρέπει να έχουμε το θάρρος να σηκώσουμε το βάρος των επιλογών μας. Συνεχίστε λοιπόν να αγωνίζεστε για κάτι που σας αφορά στην εργασία και δεχτείτε το τέλος μιας σχέσης που προκάλεσαν οι εκλείψεις.  Επιμεληθείτε λίγο καλύτερα την υγεία και την ξεκούρασή σας.

ΙΧΘΥΣ

Η ιδέα ενός ταξιδιού δεν θα ήταν άσχημη, αλλά καλύτερα να το προγραμματίσετε για τον καινούριο χρόνο. Προς το παρόν υπερασπιστείτε τα επαγγελματικά σας σχέδια, αξιοποιήστε τις σχέσεις εκείνες που μπορούν να σας βοηθήσουν, μην αφήνετε οικονομικές εκκρεμότητες και μην έρχεστε σε κοινωνικές ή επαγγελματικές διαμάχες αυτήν την εποχή. Η ηλιακή έκλειψη της 4ης Δεκεμβρίου μπορεί να φέρει μια απώλεια, ή μια δοκιμασία στον επαγγελματικό τομέα. Παραμείνετε ψύχραιμοι, γρήγορα θα ξεπεραστεί. Στα αισθηματικά προσπαθήστε να κάνετε εκλογικευμένα σχέδια και όνειρα.
Για περισσότερα αστρο-θέματα κάνε κλικ στο oroskopos.gr