Oι προβλέψεις του Σαββατοκύριακου
ΖΩΔΙΑ

Oι προβλέψεις του Σαββατοκύριακου

Oι προβλέψεις του Σαββατοκύριακου

ΚΡΙΟΣ

Δεν υπάρχει λόγος να σας πιάνει πανικός, επειδή ίσως χρειαστεί να ξανασυζητήσετε τους όρους μιας συνεργασίας που δεν έχει προχωρήσει όπως θα θέλατε.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι καινούριες ευθύνες που έχετε αναλάβει θα σας δώσουν το περιθώριο να ανεβάσετε τις μετοχές σας σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με το να θέλετε να διεκδικήσετε αυτά που δικαιωματικά σας ανήκουν δεν είναι κακό, αρκεί να το επιχειρήσετε στο σωστό χρόνο και τόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η φιλική προσέγγιση προς συνεργάτες και οικογενειακά πρόσωπα θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε καλύτερες βάσεις σε όλα όσα επιθυμείτε.

ΛΕΩΝ

Θέστε εκ νέου τις προτεραιότητές σας και δώστε μεγαλύτερη σημασία. Χρειάζεται να επιστρέψετε στους παλιούς εντατικούς ρυθμούς σας, αφήνοντας για λίγο πίσω σας διασκεδάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην αναβάλετε να ρυθμίσετε σημαντικές υποθέσεις και να προετοιμαστείτε για να υλοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας, καθώς στη συνέχεια θα υπάρχει αρκετό παρασκήνιο.

ΖΥΓΟΣ

Για να μη νιώθετε αδικημένοι πρέπει να αποδεχτείτε κάποιες αλήθειες. Μόνο έτσι θα εξασφαλίσετε επιτυχία και ηθική ικανοποίηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αποφύγετε να είστε κτητικοί και απόλυτοι, καθώς οι σχέσεις σας σε εργασιακό και προσωπικό τομέα, διέρχονται περίοδο ανακατατάξεων και επαναπροσδιορισμών.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χαλαρώστε λίγο γιατί οι ψυχολογικές μεταπτώσεις και η υπερβολική σας ανησυχία για όλα δεν ταλαιπωρεί μόνο εσάς, αλλά και όσους βρίσκονται κοντά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολεμήστε με θάρρος ότι σας στενοχωρεί και σας πιέζει ψυχολογικά για να κάνετε την καθημερινότητά σας πιο όμορφη και πιο ευχάριστη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φροντίστε με σύνεση και αυστηρότητα τα οικονομικά σας αν θέλετε να πετύχετε τους στόχους που έχετε θέσει, περιορίζοντας υπαρξιακά προβλήματα.

ΙΧΘΥΣ

Απαλλαγείτε από τον εγωισμό σας και αφήστε χώρο στους άλλους. Το να έχετε καλή ζωή δε σημαίνει πατάω επί πτωμάτων ή απαραίτητα κάνω μεγάλα πράγματα.

Για περισσότερες Ημερήσιες Προβλέψεις μπες στο Oroskopos.gr