Πανσέληνος (6/4) και ζώδια: Αυτά τα 4 θα περάσουν δύσκολα στις σχέσεις τους – Ποια απειλούνται με χωρισμό;
ΖΩΔΙΑ

Πανσέληνος (6/4) και ζώδια: Αυτά τα 4 θα περάσουν δύσκολα στις σχέσεις τους – Ποια απειλούνται με χωρισμό;

Πανσέληνος (6/4) και ζώδια: Αυτά τα 4 θα περάσουν δύσκολα στις σχέσεις τους – Ποια απειλούνται με χωρισμό;

Κάποιοι πάλι θα ζήσουν έναν νέο έρωτα

Η Πανσέληνος στις 6/4 φέρνει δυνατές κόντρες και αντιπαραθέσεις στις σχέσεις μας και θα επηρεάσει ιδιαίτερα 4 ζώδια σύμφωνα με το oroskopos.gr.

Νιώθουμε ότι το ποτήρι της υπομονής ξεχειλίζει, ότι βιώνουμε την αδικία από έναν άνθρωπο που του έχουμε φερθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, συγκρατούμαστε και δειλιάζουμε να πούμε το τελευταίο αντίο σε μία σχέση, επειδή φοβόμαστε την μοναξιά.

Η Πανσέληνος στον Ζυγό θα φέρει και καβγάδες, αλλά και χωρισμούς, θα εντείνει τα συναισθήματα όμως θα φουντώσει και νέες ερωτικές εξελίξεις που θα έρθουν εντελώς τυχαία και απροσδόκητα.

Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν από την Πανσέληνο

Κριός

Με την Πανσέληνο νιώθεις ότι έχει έρθει η ώρα να κάνεις την επανάστασή σου, να νιώσεις και πάλι ελεύθερος, να κάνεις ό,τι περνά από το κεφάλι σου ή θέλεις να δεις και την προσωπική σου ζωή να πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω.

Το θέμα όμως είναι ότι στην σχέση που ήδη διατηρείς, προκύπτουν γκρίνιες, μουρμούρες, μπελάδες που οφείλονται σε παρελθοντικά γεγονότα.. Είτε νιώθεις ότι καταπιέζεσαι, είτε έχεις χάσει το ενδιαφέρον σου και βαριέσαι, ή πολύ απλά δεν θέλεις άλλο τη μουρμούρα!

Η στάση σου γίνεται προκλητική και ο σύντροφός σου γίνεται «ηφαίστειο» έτοιμο να εκραγεί μαζί σου. Πες “όχι” στην επιπόλαιη συμπεριφορά και πάρε τοn χρόνο σου πριν πάρεις κάποια παρορμητική απόφαση!

Καρκίνος

Βράζεις στο ζουμί σου με αυτή την Πανσέληνο. Τα έχεις μαζεμένα στο άτομο που είσαι σε σχέση ή έχεις στην καρδιά σου, γιατί συνειδητοποιείς ότι για μία ακόμα φορά βλέπεις το ίδιο έργο από την αρχή, με εσάς τους δύο πρωταγωνιστές. Η συμπεριφορά του συντρόφου σου, σε κάνει να αισθάνεσαι ανασφάλεια, αστάθεια, ή πιστεύεις από τις πράξεις του, ότι το «μεταξύ» σας δεν έχει καμία προοπτική. Αυτό σε θυμώνει και προσπαθείς να υπερασπιστείς το δίκιο σου, ίσως με τρόπο άγαρμπο, άκομψο και ξεβράζοντας λεκτικά όλα όσα κρατούσες μέσα σου εδώ και καιρό!

Ζυγός

Η Πανσέληνος γίνεται στο ζώδιο σου έτσι λοιπόν θα πρωταγωνιστήσεις στις εξελίξεις που τώρα θα συμβούν… Έχεις πάρει κάποιες καταστάσεις πολύ προσωπικά, το φεγγάρι αυτό σε βρίσκει να αισθάνεσαι ότι το ταίρι σου παίζει μαζί σου, ότι λειτουργεί επιπόλαια και ότι δεν μπορείς να στηριχτείς στο πλευρό του…

Ίσως να νιώσεις και πίκρα και αδικία σε κάποιο σημείο… Έτσι καλείσαι να πάρεις κάποιες αποφάσεις και να δεις πιο λογικά το μέλλον μίας σχέσης, κατευνάζοντας την υπερ-ευαισθησία σου.

Mέσα στην απογοήτευση από μία σχέση, είναι πολύ πιθανό να σου τύχει και κάποιο άλλο πρόσωπο και να μπερδευτείς για τα καλά για το τι να αποφασίσεις… Ο ασυγκράτητος ενθουσιασμός για κάτι νέο ίσως σε οδηγήσει να παρατήσεις σύξυλο το παλιό!

Αιγόκερως

Ο εγωισμός χτυπά κόκκινο με την Πανσέληνο στο Ζυγό! “Είτε θα γίνουν έτσι τα πράγματα, είτε να μην γίνουν καθόλου” λες στον σύντροφό σου και η σχέση σας οδηγείται σε αδιέξοδο.

Είναι γεγονός ότι εδώ και μερικές μέρες μυρίζεσαι μία απότομη και εκρηκτική συμπεριφορά από τον σύντροφό σου που πλέον δεν μπορεί να σου συγκρατηθεί, αλλά σου τα έχει μαζεμένα…

Είτε αφιέρωσες πολύ χρόνο στη δουλειά και τον παραμέλησες, είτε η παγερή σου στάση έφερε αποξένωση στην σχέση

Κάποια προβλήματα επανέρχονται λοιπόν μεταξύ σας και εσύ για μία ακόμα φορά θα λειτουργήσεις αρκετά εγωιστικά και απόλυτα.

Για περισσότερες προβλέψεις μπες στο oroskopos.gr