Πανσέληνος Μαΐου: Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο και πώς;
ΖΩΔΙΑ

Πανσέληνος Μαΐου: Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο και πώς;

Πανσέληνος Μαΐου: Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο και πώς;

Αυτή η πανσέληνος ρίχνει φως στις προοπτικές

Αποκαλυπτική κι ενδιαφέρουσα θα είναι η πανσέληνος που έρχεται στο δεύτερο μισό του Μάη στο ζώδιο του Τοξότη, επηρεάζοντας τα πρώτα δεκαήμερα των ζωδίων και κυρίως τους μεταβλητούς (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς).

Κορυφώνεται στις 23 Μαΐου και η ισχύς της είναι αισθητή ως και τις 6 Ιουνίου. Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο σύμφωνα με την αστρολόγο Χριστίνα Στεργίου;

Κριός

Η πανσέληνος θα φέρει μια εποχή δυναμικών αλλαγών για τη ζωή του Κριού, προσφέροντας τη δύναμη και την ενέργεια για διακριτικές αλλαγές στον τρόπο που αντιμετωπίζει τις προκλήσεις και τους στόχους του. Είναι πιο ανοιχτός σε νέες ιδέες και προοπτικές, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να αντιμετωπίσει τους φόβους και τις ανασφάλειές του με αποφασιστικότητα και θάρρος. Όλα αυτά γίνονται με την περίεργη νότα του ζωδίου του Τοξότη να χαρίζει νέους τρόπους εκφραστικότητας ώστε να επιδιώξει την προσωπική του εξέλιξη με πάθος και αποφασιστικότητα.

Ταύρος

Ξεκινά μία περίοδος ενθουσιασμού και αλλαγών για τη ζωή του Ταύρου, καθώς η πανσέληνος είναι άμεσα συνδεδεμένη με την πνευματική ανάπτυξη και την περιπέτεια. Ο πόθος για νέες εμπειρίες και γνώσεις είναι εμφανής. Παράλληλα, αποκτά τη δύναμη και την ενέργεια να βελτιώνει οτιδήποτε συμβάλλει θετικά στην εσωτερική του ευημερία και ασφάλεια. Αντιμετωπίζει ανασφάλειες και κατανοεί τις πραγματικές του επιθυμίες. Ταυτόχρονα, εξερευνά νέες κατευθύνσεις στη ζωή του, με έμφαση στην ανάπτυξη της πνευματικής και προσωπικής του εξέλιξης.

Δίδυμος

Μια εποχή δυναμικών αλλαγών για το ζώδιο των Διδύμων ξεκινά, καθώς ο Τοξότης είναι συνδεδεμένος με την ευελιξία και την περιέργεια, αυξάνοντας την επιθυμία για νέες εμπειρίες και περιπέτειες. Η πανσέληνος βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, προσφέροντας τη δύναμη να αλλάξουν το πώς αντιμετωπίζουν τις σχέσεις τους και πώς αντιλαμβάνονται τον εαυτό τους. Ανακαλύπτουν την εσωτερική τους δύναμη, καλλιεργούν αυτοπεποίθηση και ως αποτέλεσμα, γίνονται πιο ελκυστικοί και μεταβάλλουν προς το καλύτερο την επαγγελματική και προσωπική τους ζωή.

Καρκίνος

Για τους Καρκίνους, ζητήματα εσωτερικής αναζήτησης και οικονομικών, έρχονται στο προσκήνιο. Η πανσέληνος στον Τοξότη αποτελεί διάστημα αυτογνωσίας και αλλαγών. Δίνουν έμφαση στην επαγγελματική επέκταση και την πνευματική ανάπτυξη, αναζητώντας την εσωτερική τους αλήθεια. Δεν είναι καλή περίοδος να φλυαρούν, αφού η αποκάλυψη τυχόν μυστικών είναι πιθανή, αλλά σε γενικές γραμμές είναι μία περίοδος όπου γίνεται προσεκτική ενδοσκόπηση με στόχο να ξεκινήσει ένα νέο “ταξίδι” στη ζωή τους με δυνατές προοπτικές όχι μόνο στον ψυχισμό τους, αλλά και στην ενδυνάμωση της οικονομικής τους κατάστασης.

Λέων

Η πανσέληνος στον Τοξότη θα φέρει μια περίοδο ενθουσιασμού και αλλαγών για τους Λέοντες. Θα νιώσουν την αυξημένη ανάγκη να εκφράσουν τον εαυτό τους με πάθος και δημιουργικότητα, επηρεάζοντας θετικά τις διαπροσωπικές τους σχέσεις και την κοινωνική τους δραστηριότητα. Αντίστοιχα, έρχονται πιο κοντά με τα παιδιά τους, αφού επιλέγουν να εισέλθουν σε μία διαδικασία πιο ουσιαστικής επικοινωνίας. Όσοι Λέοντες είναι ελεύθεροι, τυχόν κρυφοί θαυμαστές θα αποκαλυφθούν, ενώ αντίστοιχα και οι ίδιοι παίρνουν το θάρρος να αποκαλύψουν την αγάπη και το θαυμασμό που αισθάνονται.

Παρθένος

Η πανσέληνος θα φέρει μια περίοδο ενθουσιασμού και αλλαγών για τη ζωή του Παρθένου. Παρατηρεί αλλαγές στον τρόπο αντιμετώπισης των καθημερινών του υποχρεώσεων και της επαγγελματικής του ζωής, υιοθετώντας μία πιο ήρεμη και αισιόδοξη προσέγγιση, χωρίς να χάνει την αποδοτικότητά του. Η μεγαλύτερη εύνοια υφίσταται σε θέματα εργασιακών και ευεξίας, όπου οι σωματικές του αντοχές αυξάνονται και αναγνωρίζονται οι προσπάθειές του από πελάτες και συναδέλφους.

Ζυγός

Η πανσέληνος του Μάη θα επηρεάσει τους Ζυγούς σε θέματα επικοινωνίας και ΙΧ. Όσοι αντιμετώπιζαν προβλήματα με το όχημά τους, πλέον είναι καλή στιγμή να κάνουν έναν γενικό έλεγχο και να το διορθώσουν. Αντίστοιχα, η επικοινωνία τους ενδυναμώνεται κι εκφράζονται δημιουργικά. Ανακαλύπτουν νέες πτυχές του εαυτού τους μέσα από την ανοιχτή επικοινωνία με τον περίγυρό τους, ενώ όσοι ξεκίνησαν κάποια δημιουργικά σχέδια, είναι πιθανό να ολοκληρωθούν τώρα με επιτυχία.

Σκορπιός

Για τους Σκορπιούς τα θέματα παρελθόντος και οικογένειας έρχονται στο προσκήνιο. Δημιουργούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να εκφραστούν και να αισθανθούν ασφάλεια και οικειότητα με το άμεσο περιβάλλον τους. Αποχαιρετούν άσχημες στιγμές του παρελθόντος κι ενισχύουν τους δεσμούς τους με την οικογένειά και τους αγαπημένους τους. Όσοι είχαν αναστατωθεί σε θέματα οικογενειακής ή οικονομικής φύσεως, μπορεί τώρα να βρουν λύσεις και να επιτύχουν εξομάλυνση στις σχέσεις τους.

Τοξότης

Η πανσέληνος ρίχνει επάνω στους Τοξότες φως σε θέματα προσωπικής ταυτότητας και στόχων ζωής. Αυτό το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα θα δημιουργήσει τις απαραίτητες προϋποθέσεις για δυναμικές αλλαγές στην αντίληψη τους για τον εαυτό τους και τις φιλοδοξίες τους. Έτσι, πρέπει να αναθεωρήσουν τους υπαλλήλους τους στόχους και να πάρουν νέες πτυχές της προσωπικής τους ταυτότητας. Ως αποτέλεσμα, επιλέγουν να καλλιεργήσουν πιο λειτουργικές διαπροσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις.

Αιγόκερως

Η πανσέληνος στον Τοξότη θα επηρεάσει δυναμικά τους Αιγόκερους σε θέματα υποσυνείδητου και κρυφών πληροφοριών. Κάνουν εσωτερικές μετατροπές και αλλάζουν στον τρόπο που αντιλαμβάνονται τον εαυτό τους και το υποσυνείδητο τους, ενώ διαχειρίζονται καλύτερα τα μυστικά τους. Είναι θετική περίοδος και για τα οικονομικά τους, όπου ανακαλύπτουν κάποιες πηγές εσόδων που παλαιότερα παρέβλεπαν ή κάνουν πιο προσεκτικό προϋπολογισμό. Παραμένοντας πιο ευαισθητοποιημένοι σε ψυχολογικά θέματα, ενισχύουν την πνευματική τους ανάπτυξη και ανεβάζουν τις ενεργειακές δονήσεις τους.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι επηρεάζονται σε θέματα ατομικής ταυτότητας και κοινωνικής αναγνώρισης. Μάλιστα, ο Πλούτωνας στο δικό τους περιβάλλον είναι υπεύθυνος για τις δυναμικές αλλαγές στον τρόπο που αντιλαμβάνονται τον εαυτό τους και αναζητούν αναγνώριση στην κοινωνία και τις παρέες τους. Εντοπίζουν νέους στόχους και πολύ πιθανό να επαναξιολογήσουν τους υφιστάμενους. Δεν αποκλείεται να επικεντρωθούν περισσότερο στις προσωπικές τους φιλοδοξίες και να δραστηριοποιηθούν προς αυτήν την κατεύθυνση με πιο αποφασιστικό τρόπο.

Ιχθύς

Η πανσέληνος θα επηρεάσει τους Ιχθείς σε θέματα υποσυνείδητου και καριέρας, αφού η συμμετοχή του Πλούτωνα δημιουργεί το έδαφος για εσωτερικές μεταμορφώσεις και αλλαγές στην επαγγελματική τους ζωή. Μέσα από ορισμένες αναστατώσεις ή αβεβαιότητες σχετικά με τις επαγγελματικές τους προοπτικές, αυτή η πανσέληνος τους προσφέρει τη δύναμη να αναλάβουν τον κατάλληλο ρόλο στην εργασία τους ή να αναζητήσουν τρόπους για την εξέλιξη στην τρέχουσα καριέρα τους.

Για περισσότερες προβλέψεις μπες στο oroskopos.gr