Παρασκευή: Ποια ζώδια ευνοούνται από τη Σελήνη στον Κριό;
ΖΩΔΙΑ

Παρασκευή: Ποια ζώδια ευνοούνται από τη Σελήνη στον Κριό;

Παρασκευή: Ποια ζώδια ευνοούνται από τη Σελήνη στον Κριό;

Συναισθηματικές χαρές

Δυναμικά θα κυλήσει η ημέρα μας με μία Σελήνη στον Κριό, γεμάτη ενέργεια, θέληση, δύναμη αλλά και εγωισμό ή νεύρα.

Καλή θέση ωστόσο, για Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους, που θα έχουν συναισθηματικές χαρές.

Κριός

Φίλε Κριέ, είσαι περιζήτητος και δημοφιλής και αυτό θα σε ευχαριστήσει ιδιαίτερα, αφού θα καταφέρεις να εμπλουτίσεις και να ενδυναμώσεις την κοινωνική σου ζωή, με ποικίλους τρόπους! Κατάλληλη ημέρα για εξόδους ψυχαγωγίας και νέες γνωριμίες. Είσαι δυναμικός, παιχνιδιάρης, με χιούμορ και πολύ κοινωνικός, χαρακτηριστικά που θα σε βοηθήσουν ιδιαίτερα, στο να κατακτήσεις στόχους και να διεκδικήσεις τα όνειρά σου.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η διαίσθησή σου είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη σήμερα και ίσως είναι η ιδανική ημέρα, για να προωθήσεις μυστικά και παρασκηνιακά κάποια σχέδιά σου ή και να οργανώσεις νέες τακτικές διεκδίκησής τους. Φρόντισε μόνο, να μην κοινοποιείς τα σχέδιά σου και στους άλλους ανθρώπους και προσωρινά να κλειστείς στον εαυτό σου, να απαρνηθείς την κοινωνική ζωή και να επικεντρωθείς στις ψυχικές και συναισθηματικές σου ανάγκες.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, η σημερινή ημέρα, είναι αφιερωμένη στα φιλαράκια σου! Η ανάγκη σου για κοινωνικότητα, δραστηριότητες με φίλους και ενδυνάμωση φιλικών και κοινωνικών σχέσεων, με ποικίλους τρόπους, αυξάνεται! Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αρκεί βέβαια, να μην πιέζεις καταστάσεις και να δίνεις αγάπη ανιδιοτελώς και όχι ζητώντας συνεχώς αντάλλαγμα από τους φίλους σου! Ιδανική περίοδος, για κοινωνικές δραστηριότητες και ψυχαγωγία.

Kαρκίνος

Φίλε Καρκίνε, σήμερα βάλε προτεραιότητα την καταξίωση σου και θα διαπιστώσεις, πως ο,τιδήποτε καταφέρεις σήμερα, θα σου προσφέρει αληθινή και ουσιαστική ικανοποίηση, όχι μόνο τώρα, αλλά και στο άμεσο μέλλον! Είσαι δυναμικός, έντιμος και ώριμος και αν συνεχίσεις έτσι, θα έχεις σίγουρα ουσιαστική επιτυχία, σε ό,τι στόχο κι έχεις! Η ημέρα ευνοεί ιδιαίτερα την κοινωνική σου άνοδο και καταξίωση.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, περιόρισε σήμερα, μεγάλες προσδοκίες και παρορμητισμό, σε δράση, πράξεις και αποφάσεις, λόγω υπέρμετρου ενθουσιασμού! Να είσαι τολμηρός, αλλά όχι ριψοκίνδυνος, αν θες να έχεις κέρδος και όχι απώλειες! Γενικά πάντως, η σημερινή ημέρα, σου φέρνει κέφι και αισιοδοξία, ενέργεια, εγρήγορση και χαρά! Αλλάζεις φιλοσοφία, και απολαμβάνεις τύχη και εύνοια σε επαφές, συναντήσεις και μετακινήσεις.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα καταφέρνεις και ανακαλύπτεις, ακόμα και με έμμεσους τρόπους, τι ακριβώς συμβαίνει κρυφά στο περιβάλλον σου και μαθαίνεις ένα μυστικό που σε ωφελεί πολύ και εξυπηρετεί απόλυτα τους σκοπούς σου! Είσαι αδιαμφισβήτητα γοητευτικός, ερωτικός, μυστηριώδης, και σαφώς πιο κλειστός κοινωνικά! Μείνε για λίγο στο περιθώριο και μην εμπιστεύεσαι στον καθένα τα σχέδια σου ή τα επιτεύγματα σου, αφού δεν είναι όλοι άξιοι της εμπιστοσύνης σου.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα πρέπει να αποφύγεις τάσεις εγωισμού και ξεσπάσματα, που ενδεχομένως να σου βάλουν αρκετά εμπόδια στα σχέδιά σου! Επικέντρωσε το ενδιαφέρον σου, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, επαφές και συναναστροφές, που χρήζουν βελτίωσης και ανανέωσης. Πες όχι στην αναποφασιστικότητα, την αναβλητικότητα, την αβεβαιότητα και την ανασφάλεια, διότι θα αυξήσεις τα προβλήματα που πιθανόν σε απασχολούν τώρα.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, καταφέρνεις σήμερα και αποβάλλεις αποτελεσματικά το άγχος, την νευρικότητα, αλλά και την ανασφάλεια που είχες τον τελευταίο καιρό, εξαιτίας κάποιων προβλημάτων! Ανανεώνεσαι μέσα σου, αλλά αυτό φαίνεται και εξωτερικά, αφού βελτιώνεται η εμφάνιση σου! Ήρθε η στιγμή, να κοιτάξεις και λίγο τον εαυτό σου, να καταφέρεις να ηρεμήσεις, να επικεντρωθείς σε σένα και στην πλήρη βελτίωση της διάθεσής σου.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα είναι μία υπέροχη ημέρα, αφού είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός και ζεστός στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, επαφές και συναναστροφές! Επιδιώκεις την προσοχή των άλλων και καταφέρνεις να την έχεις εύκολα! Ετοιμάσου για στιγμές διασκέδασης και ψυχαγωγίας, με φίλους και γνωστούς! Σε χαρακτηρίζει γοητεία, λάμψη, δημιουργικότητα, γενναιοδωρία, μεγαλοψυχία, αλλά και αυτοπεποίθηση.

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, οικογενειακές υποχρεώσεις και θέματα σπιτιού, μπορεί σε πιέζουν, αλλά καταφέρνεις και ανταπεξέρχεσαι αποτελεσματικά σήμερα! Όλες οι συγγενικές σχέσεις ενδυναμώνονται και εξομαλύνονται, χάρη στο δικό σου ενδιαφέρον και την αποτελεσματική σου δράση! Διαφύλαξε τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές, από προβλήματα και παρεξηγήσεις, διότι μάλλον εκφράζεις πολύ έντονα τα παράπονά σου.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα έρχεται μία πολύ σημαντική λύση έρχεται από το πουθενά, που έχει να κάνει με αδέρφια, κοινωνικές σχέσεις, γνωστούς και γείτονες! Επιπλέον, είσαι δημοφιλής, εύστροφος, κοινωνικός, ευγενικός και με αξιοθαύμαστη πειθώ! Μπορείς να αναμένεις χαρμόσυνες ειδήσεις και ευχάριστα νέα! Απολαμβάνεις τύχη, επικοινωνίες, επαφές και συναντήσεις με γνωστούς και φίλους! Μην πεις όχι, σε εξόδους, νέες γνωριμίες, ψυχαγωγικές μετακινήσεις, ακόμα και μία εκδρομή.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, όπως πάντα, έτσι και σήμερα, αποζητάς την ασφάλεια, την ηρεμία και την σιγουριά στην ζωή σου και επιτέλους τώρα το καταφέρνεις με κάθε τρόπο! Αποκτάς την αυτοπεποίθηση, την αυτοεκτίμηση και την σιγουριά για τον εαυτό σου και σταθεροποιείς καταστάσεις και σχέσεις, οι οποίες σου δημιουργούσαν ανασφάλεια! Αν αποφύγεις κτητικότητα και απολυτότητα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, θα έχεις τα αποτελέσματα που θες.

Για περισσότερες Ημερήσιες Προβλέψεις μπες στο Oroskopos.gr