Ποια είναι τα ζώδια που μπορούν να γίνουν πολύ επίπονα αν τα προκαλέσεις;
ΖΩΔΙΑ

Ποια είναι τα ζώδια που μπορούν να γίνουν πολύ επίπονα αν τα προκαλέσεις;

Ποια είναι τα ζώδια που μπορούν να γίνουν πολύ επίπονα αν τα προκαλέσεις;

Υπάρχουν κάποια ζώδια που μπορείς να τα χαρακτηρίσεις σκληρά και αδίστακτα αφού δεν θα διστάσουν να προκαλέσουν πόνο σε αγαπημένο τους πρόσωπο.

Παρακάτω θα διαβάσεις τα 4 ζώδια που καλό θα ήταν να μην ανοίξεις ποτέ βεντέτα μαζί τους!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μυστήριο ζώδιο από έξω και από μέσα! Μπορεί να σε κάνει να τον αγαπήσεις τρελά και την ίδια στιγμή να φας τέτοια πόρτα που να μην ξέρεις από πού σου ήρθε. Θα δώσει και θα κάνει τα πάντα για σένα αλλά μπορεί να σου δώσει αυτά που δεν έχεις ανάγκη, τη στιγμή που πραγματικά δεν τα έχεις ανάγκη.

Μην το ψάχνεις! Συναισθηματικά μπορεί να γίνει πολύ επίπονος!

ΚΡΙΟΣ

Αγνή καρδιά, καλές προθέσεις μα πολλές φορές μοιάζει να είναι πιο ισχυρός και από το οξύ! Χωρίς να το θέλει, μπορεί να σε συγχύσει, να σε αποδιοργανώσει, ακόμα και να σε πονέσει τόσο πολύ που να μην μπορείς να βγάλεις ούτε κραυγή.

Παρόλα αυτά επιμένω ότι είναι ένα από τα πιο αγνά, καθαρά και ειλικρινή ζώδια. Όμως μερικές φορές είναι λίγο άγαρμπος!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μέχρι να καταλάβεις τι πήγε στραβά, τι τον πλήγωσε, τι τον προσέβαλε, τι τον έκανε να νιώσει προδομένος, έχεις φάει την τσιμπιά και δεν ξέρεις πώς να αντιδράσεις.

Να διαμαρτυρηθείς ή να σηκωθείς να φύγεις; Δύσκολο ζώδιο, με δαιδαλώδη σκέψη που τις περισσότερες φορές βάζει τρικλοποδιά στον ίδιο του τον εαυτό, αλλά τσιμπάει άσχημα όταν πονάει!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εύκολο, δεν τον λες! Δύσκολος είναι από χόμπι και άποψη. Αν δεν μπεις στον δρόμο του και δεν τον πετύχεις σε κακή μέρα, είναι μια χαρά πλάσμα.

Όμως όταν κάτι δεν πάει όπως το έχει σκεφτεί, τότε ξυρίζει άσχημα τα λόγια του και την ψυχρή του αντιμετώπιση.

Και ναι πληγώνει πολύ η επίμονα σκληρή του στάση! Ή θα πάρει αυτό που θέλει ή θα πονέσουν όλοι.