Ποια τέσσερα ζώδια θα ευνοηθούν στα οικονομικά τους το 2023;
ΖΩΔΙΑ

Ποια τέσσερα ζώδια θα ευνοηθούν στα οικονομικά τους το 2023;

Ποια τέσσερα ζώδια θα ευνοηθούν στα οικονομικά τους το 2023;

Αυτά τα ζώδια θα σταθούν απόλυτα τυχερά στο «χρήμα»

Μία νέα χρονιά ανοίγεται μπροστά μας και φέρνει έναν αέρα ανανέωσης σε αρκετούς εκπροσώπους του ζωδιακού, όμως κάποιοι θα σταθούν απόλυτα τυχεροί στο «χρήμα» και θα δουν το πορτοφόλι τους να γεμίζει και τον τραπεζικό τους λογαριασμό να ανεβαίνει.

Ποιοι, λοιπόν, θα «ανακουφιστούν» αλλά και θα «πανηγυρίσουν» γιατί θα έχουν την απόλυτη τύχη στα οικονομικά;

Παρακάτω σου δίνουμε με σειρά προτεραιότητας και εύνοιας  τα 4 πιο τυχερά ζώδια στο χρήμα για το 2023.

ΚΡΙΟΣ

Μέχρι τον Μάη αρπάζεις ευκαιρίες και κάνεις ενάρξεις, που σε γεμίζουν με ενθουσιασμό και σου δίνουν την δυνατότητα να παλέψεις για τα όνειρά σου! Ο Δίας από το ζώδιο σου ως τις 16 Μαΐου, θα σε βοηθήσει να ανεβάσεις την δουλειά σου, να έχεις προαγωγή, να δεχθείς μία σπουδαία μεγάλη πρόταση, να κυνηγήσεις το όνειρο και να πεις «Επιτέλους ρόδα είναι και γυρίζει και τώρα ήρθε η στιγμή μου»! Την οικονομική εύνοια ωστόσο θα την νιώσεις περισσότερο από τις 16 Μαΐου και έπειτα, όπου ο Δίας θα κινείται στο ζώδιο του Ταύρου! Η εύνοια της τύχης λοιπόν στο πρώτο 5μηνο της χρονιάς, θα φέρει ανταμοιβή και αποτελέσματα στα οικονομικά σου,  στην ουσία από το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς, όπου εκεί μπορώ να πω πως όχι απλά θα είσαι ευνοημένος και θα σου δοθούν ευκαιρίες για να έλξεις κοντά σου περισσότερο χρήμα, αλλά θα είσαι και άνετος να κάνεις τα γούστα σου, να κάνεις μία αγορά που πάντα ήθελες και να νιώσεις επιτέλους ικανοποίηση και ανεμελιά μετά από σειρά ετών που τα οικονομικά σου βρίσκονταν στον πάτο.

ΖΥΓΟΣ

Το 2023 είναι η χρονιά που θα δεις τον τραπεζικό σου λογαριασμό να ανεβαίνει και επιπλέον θα καταφέρεις να εξοφλήσεις χρέη και βασικές υποχρεώσεις που στέκονταν σαν βραχνάς στο λαιμό σου! Είναι η χρονιά που θα δεχθείς τα «δώρα» σου, θα έχεις κάποιο μπόνους, κάποιο έξτρα εισόδημα και αυτό μπορεί να είναι η έγκριση ενός επιδόματος, μία πώληση, μία μίσθωση, μία επένδυση, η διευθέτηση μίας κληρονομιάς, είτε μπορεί να δεις τα οικονομικά του ή της συζύγου να ανεβαίνουν με αποτέλεσμα να μπορείτε να έχετε μία πιο άνετη ζωή! Μην βιαστείς και τα περιμένεις όλα αυτά τα «ωραία» να φανούν με το «καλημέρα» της νέας χρονιάς … Το ξεκίνημα του 2023 και ιδιαίτερα ο Ιανουάριος θα έχει σκαμπανεβάσματα, κράτησε την υπομονή και την ψυχραιμία σου, γιατί τα καλύτερα έρχονται από τον Μάιο του 2023, όπου από εκείνο το σημείο όλα αλλάζουν και επέρχεται επιτέλους η ισορροπία στα οικονομικά σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Ε ναι λοιπόν είσαι ένα από τα ζώδια που το 2023 θα δεις λεφτά στα χέρια σου! Από το ξεκίνημα της χρονιάς ο Δίας ο πλανήτης της τύχης και της επέκτασης έχει περάσει στο ζώδιο του Κριού στον τομέα του ωροσκοπίου σου που συνδέεται με τα οικονομικά σου! Οι κινήσεις που έκανες το 2022, οι προσπάθειες, οι θυσίες, οι στερήσεις ή και τα μπλοκαρίσματα που δέχτηκες θα σου βγουν σε καλό, γιατί από το ξεκίνημα του νέου έτους δέχεσαι στήριξη, έχεις άνοδο και τονώνεται πολύ το εισόδημά σου! Ως τον Μάιο του 2023, καταφέρνεις και αποκτάς μία νέα πηγή εσόδων, έρχονται χρήματα στα χέρια σου που περίμενες εδώ και καιρό, ενώ τα επενδυτικά σου σχέδια ευοδώνονται με επιτυχία! Το πιο σπουδαίο όμως είναι ότι μετά από μία σειρά ταλαιπωριών, συγχύσεων και μπερδεμάτων, επιτέλους νιώθεις πιο τυχερός σε αυτό τον τομέα και έλκεις κοντά σου το χρήμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί να σε βάζω στο τέλος της λίστας, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι είσαι ο τελευταίος και καταϊδρωμένος στα οικονομικά σου, απεναντίας είσαι και εσύ ένας από τους «γουρλήδες» το 2023 στο χρήμα! Στο ξεκίνημα του έτους έως και τον Μάιο του 2023, καταφέρνουν και προχωρούν οικονομικά σχέδια που έκανες από τον Μάιο του 2022. Λαμβάνεις απαντήσεις, έρχονται στα χέρια σου έγγραφα, παίρνεις αποφάσεις, πουλάς, νοικιάζεις, διευθετείς κληρονομικά και βρίσκεσαι απόλυτα κερδισμένος! Αν πάλι περίμενες μία στήριξη, ένα δάνειο, ένα επίδομα ή μία οικονομική εύνοια, να ξέρεις ότι θα σου δοθεί έως και τις 16/5.  Σίγουρα σκέφτεσαι όμως και στο υπόλοιπο της χρονιάς τι ;;;;;  Θα μπορείς να επεκτείνεις πολύ περισσότερο την δουλειά σου και να εφαρμόσεις νέα σχέδια για την πορεία σου με απόλυτη επιτυχία.

Για περισσότερα αστρο-θέματα κάνε κλικ στο oroskopos.gr