Ποιο είναι το «δυνατό» σου σημείο σύμφωνα με το ζώδιό σου;
ΖΩΔΙΑ

Ποιο είναι το «δυνατό» σου σημείο σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Ποιο είναι το «δυνατό» σου σημείο σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Μάθε βάση του ζωδίου αλλά και του ωροσκόπου σου ποιο είναι το σημείο της εμφάνισής σου που κλέβει τις εντυπώσεις!

Μελετώντας έναν αστρολογικό χάρτη, διακρίνουμε στοιχεία που αφορούν την εξωτερική εμφάνιση. Έτσι βλέπουμε πάντα το ζώδιο που είναι ο ωροσκόπος, τον κυβερνήτη πλανήτη του ωροσκόπου, την θέση του στον αστρολογικό χάρτη, τις όψεις που σχηματίζει … Μέσα από αυτή την μελέτη μπορούμε να διακρίνουμε ποια είναι τα χαρακτηριστικά της εμφάνισής του, ποια είναι τα δυνατά του σημεία, αλλά και πώς μπορεί (αν το επιθυμεί) να βελτιώσει ή να αναδείξει ακόμα περισσότερο την εμφάνισή του!

Στο συγκεκριμένο άρθρο ωστόσο, σας δίνουμε σημαντικές πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να διακρίνεται βάση ζωδίου αλλά και βάση ωροσκόπου ποια είναι τα δικά σας δυνατά σημεία στην εμφάνιση σας!

Κριός

Το πρώτο πράγμα που προσέχει κάποιος μόλις σε γνωρίζει είναι το συμμετρικό πρόσωπο με τις ωραίες γωνίες που αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου σου. Χαρακτηριστικά σημάδια στο πρόσωπο τα οποία μπορεί να είναι εκ γενετής ή να τα έχεις αποκτήσει στη πορεία (πχ από χτύπημα) αποτελούν αυτές τις μικρές πινελιές που δίνουν το αλατοπίπερο στην εξωτερική σου εμφάνιση! Επιπλέον, η κόμμωση αποτελεί πάντα ένα μεγάλο «ατού» για να αναδεικνύεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα χαρακτηριστικά σου!

Ταύρος

Το ιδιαίτερο, ξεχωριστό, μοναδικό σημείο στην εξωτερική σου εμφάνιση όπου κάποιος καταλαβαίνει αμέσως ότι είσαι ταύρος είναι ο λαιμός σου! Μπορεί να μην μοιάζεις με κύκνο, δηλαδή δεν έχεις ένα μακρύ λεπτό λαιμό, αλλά είναι βέβαιο ότι ο λαιμός σου είναι το σημείο κατατεθέν σου όπου ιδιαίτερα όταν τον στολίζεις με κολιέ ή με φουλάρια σε κάνει να ξεχωρίζεις! Κάτι ακόμα το οποίο αναγνωρίζει και θαυμάζει κάποιος όταν σε βλέπει ή πολύ περισσότερο όταν σε αγγίζει είναι το βελούδινο δέρμα σου!

Δίδυμος

Αγαπητέ μου Δίδυμε, το σημείο του σώματός σου που σε κάνει να ξεχωρίζεις είναι τα χέρια και ιδιαίτερα οι ώμοι! Συνήθως έχεις λεπτά μακριά δάχτυλα ενώ οι ώμοι σου έχουν αυστηρή γωνία και αναδεικνύουν πολύ περισσότερο την κορμοστασιά σου! Σίγουρα ωστόσο αν κάτι θαυμάζει κάποιος σε σένα είναι τη νεανικότητα της εμφάνισής σου, όπου μοιάζεις πολύ νεότερος από την ηλικία σου. Διατηρείς τη νεανικότητα σου έτσι λοιπόν ο περισσότερος κόσμος θεωρεί ότι είσαι άτομο απροσδιορίστου ηλικίας.

Καρκίνος

Φίλε μου Καρκίνε, η γλυκάδα σου είναι το σήμα κατατεθέν σου και αυτή προκύπτει από το γενικό σύνολο του παρουσιαστικού σου αλλά και από τα υγρά, εκφραστικά σου μάτια που είναι το σημείο κατατεθέν του ζωδίου σου! Αν είσαι γυναίκα Καρκίνος (ή γυναίκα με ωροσκόπο Καρκίνο), είναι βέβαιο ότι το δικό σου πιο ωραίο σημείο είναι το πλούσιο στήθος! Αντίστοιχα αν είσαι άντρας το στέρνο σου είναι αυτό που οι γυναίκες θεωρούν το απόλυτα σέξι σημείο σου !

Λέων

Είσαι ένα άτομο με επιβλητική παρουσία όπου κάνεις αίσθηση από όπου και αν περάσεις, στρέφεις όλα τα βλέμματα πάνω σου, χωρίς να το προσπαθήσεις καν! Το δικό σου ωραιότερο σημείο , για το οποίο ακούς πάντα κολακευτικά σχόλια είναι η πλούσια κόμη σου! Είσαι ο βασιλιάς του ζωδιακού με την πλούσια χαίτη την οποία μάλιστα επιμελείσαι γιατί αισθάνεσαι ότι τα μαλλιά σου είναι η δύναμή σου και η λάμψη τους σε κάνουν να αισθάνεσαι ακόμα περισσότερη αυτοπεποίθηση!

Παρθένος

Όταν κάποιος σε γνωρίζει και αρχίζει να σε παρατηρεί, διακρίνει ότι είσαι το ζώδιο που έχεις την απόλυτη φυσική ομορφιά η οποία μάλιστα δεν έχει και ψεγάδια! Η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζεις πολύ καλά. Φροντίζεις πάντα να έχεις ένα καθαρό πρόσωπο χωρίς ψεγάδια, σημάδια, αλλά και χωρίς πολύ μέικ απ το οποίο και παραμορφώνει τα δικά σου χαρακτηριστικά. Το δέρμα σου είναι πάντα λαμπερό, φυσικό ενώ αυτή η φρεσκάδα αναδεικνύεται πάντα και μέσα από το βλέμμα σου!

Ζυγός

Είσαι το παιδί της Αφροδίτης, του πλανήτη που αντιπροσωπεύει την ομορφιά, επομένως κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την γλυκύτητα και την καλαισθησία σου ενώ αν έχεις ωροσκόπο Ζυγό είναι βέβαιο ότι είσαι ένα ιδιαίτερα εμφανίσιμο άτομο! Το δικό σου ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που αποτελεί το σήμα κατατεθέν σου είναι το στόμα σου, το χαμόγελό σου, τα ζουμερά (όχι σαρκώδη) χείλη σου αλλά και οι εκφράσεις του προσώπου σου ιδιαίτερα όταν είσαι χαρούμενος και γελάς. Τα λευκά σου δόντια σε κάνουν πάντα να φαίνεσαι ακόμα πιο λαμπερός!

Σκορπιός

Το απόλυτο sex symbol του ζωδιακού ο Σκορπιός διατηρεί μία εμφάνιση που καταφέρνει πάντα να σαγηνεύει! Τα δικά σου δυνατά σημεία στην εμφάνισή σου είναι δύο αγαπητέ μου Σκορπιέ, τα μάτια σου αλλά και τα χείλη σου! Τα μάτια σου θυμίζουν ωκεανούς συναισθημάτων, είναι υγρά, με διαπεραστικό βλέμμα και απόλυτα διεισδυτικά! Τα Σκορπίσια χείλη είναι όχι απλά ζουμερά αλλά και σαρκώδη και είναι σαν ένας μαγνήτης ο οποίος είναι έτοιμος να έλξει κοντά του το άτομο του πόθου του!

Τοξότης

Έχεις ένα σώμα γεμάτο ενέργεια και αυτό είναι κάτι που φαίνεται και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει! Το δικό σου καυτό σημείο στην εμφάνισή σου, δηλαδή το μέρος του σώματος που θα ακούσεις κομπλιμέντα, θαυμασμό ή κάποιος θα ξεχωρίσει σε σένα είναι κατά κύριο λόγο οι γλουτοί και οι μηροί σου! Σίγουρα ωστόσο και το αθώο αλλά και παιχνιδιάρικο βλέμμα είναι το δικό σου σήμα κατατεθέν που σε κάνει να ξεχωρίζεις!

Αιγόκερως

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, το σύνολο της εμφάνισής σου αποπνέει σιγουριά, ασφάλεια και εμπιστοσύνη σε όποιον σε γνωρίζει. Αυτό οφείλεται στις σταθερές σου αναλογίες, στο σταθερό βηματισμό σου, στις συγκροτημένος κινήσεις και χειρονομίες σου που αποπνέουν δυναμισμό αλλά και ωριμότητα! Οι αυστηρές γραμμές στο πρόσωπο (πχ το πηγούνι, τα ζυγωματικά) είναι αυτές οι μικρές αλλά πολύ ωραίες πινελιές που σε κάνουν να ξεχωρίζεις! Επιπλέον το χαμόγελο και ιδιαίτερα τα δόντια σου είναι το δικό σου σήμα κατατεθέν το οποίο κλέβει εντυπώσεις!

Υδροχόος

Αγαπητέ μου Υδροχόε, οι περιοχές του σώματός σου που είναι το δικό σου σήμα κατατεθέν είναι οι γάμπες, το καλάμι και ο αστράγαλος! Όταν λοιπόν κάποιος σε γνωρίζει, γοητεύεται κατά κύριο λόγο από το περπάτημα σου το οποίο είναι ιδιαίτερα χαρακτηριστικό και παιχνιδιάρικο! Οι γάμπες σου είναι το δικό σου σέξι σημείο όπου ιδιαίτερα αν είσαι γυναίκα είναι γεγονός ότι κάνουν αίσθηση και στρέφουν τα βλέμματα όλα πάνω σου!

Ιχθύς

Υπάρχουν πολλά σημεία στην εμφάνισή σου που κάποιος θα διακρίνει σε σένα, αφού ακόμα και οι ατέλειές σου είναι αυτές που σε κάνουν να ξεχωρίζεις! Το βλέμμα σου είναι βέβαιο ότι αποτελεί το δικό σου δυνατό σημείο γιατί συνδυάζει πολλά χαρακτηριστικά: τη μία είναι υγρό γεμάτο συναίσθημα και τρυφερότητα, την άλλη φευγάτο και λίγο χαμένο σε σκέψεις και συναισθήματα, την άλλη είναι γεμάτο φιλευσπλαχνία…. Πάμε όμως και σε πιο ιδιαίτερα μικρά σημάδια που άλλοι λατρεύουν σε σένα … και ναι είναι οι πατούσες σου και ιδιαίτερα τα δάχτυλα των ποδιών σου όπου ιδιαίτερα αν είσαι γυναίκα είναι φανερό ότι όχι μόνο τα περιποιείσαι αλλά είναι τόσο συμμετρικά και σέξι που τραβούν πάνω τους τα ανδρικά βλέμματα!