Ποιο ελάττωμα του κάθε ζωδίου δεν υποφέρεται με τίποτα;
ΖΩΔΙΑ

Ποιο ελάττωμα του κάθε ζωδίου δεν υποφέρεται με τίποτα;

Ποιο ελάττωμα του κάθε ζωδίου δεν υποφέρεται με τίποτα;

Όσο κι αν προσπαθείς, κάποια πράγματα δεν αντέχονται με τίποτα

Τι είναι αυτό που δύσκολα μπορείς να δεχθείς και να αντέξεις σε κάθε ζώδιο όση μεγάλη προσπάθεια και να κάνεις;

12 Ζώδια και 12 διαφορετικές προσωπικότητες , με τα θετικά και τα αρνητικά τους, με τις λατρείες και τα μίση τους, τις δυνάμεις και τις αδυναμίες τους, κάθε ζώδιο όμως είναι μοναδικό και διαφορετικό.

ΚΡΙΟΣ

Μα φυσικά στον Κριό δεν μπορείς να αντέξεις τα νεύρα του. Ο παρορμητικός, ενθουσιώδης αλλά και καβγατζής του ζωδιακού είναι μόνιμα σαν σπίρτο αναμμένο, όπου εκτονώνεται στο πι και φι, με φωνές, μπινελίκια και μετά από λίγο το ξεχνά μέχρι να τον ξαναπιάσει. Λειτουργεί σαν ένα μικρό παιδί που του παίρνουν το παγωτό μέσα από το χέρι και αρχίζει να φωνάζει.

ΤΑΥΡΟΣ

Στον Ταύρο δεν μπορείς να αντέξεις το γνωστό «μουλάρωμα» δηλαδή το πείσμα του. Αν του κάτσει κάτι στο μυαλό δεν πρόκειται να του το αλλάξεις, όσα επιχειρήματα και να έχεις, ότι προσπάθεια και να αλλάξεις. Η επιμονή και το πείσμα να μένεις σταθερός και αμετακίνητος σε απόψεις και συνήθειες είναι μερικά από τα βασικά πράγματα που δύσκολα θα ανεχθείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος φαινομενικά είναι εύκολος άνθρωπος αλλά προπάντων συζητήσιμος … Για ζήσε τον όμως λίγο περισσότερο και θα διακρίνεις το εξής:  Μιλάει τόσο πολύ όπου χάνεται… Πολυλογάς στο φουλ δεν μπορεί να επικεντρωθεί σε ένα αποκλειστικό θέμα συζήτησης αλλά εκθειάζει τις γνώσεις του και τις απόψεις του με αποτέλεσμα πολλές φορές να μην βγάζεις άκρη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στον Καρκίνο θα λατρέψεις πολλά, προπάντων την ψυχή του που την ανοίγει σαν βιβλίο έτοιμο να σε ταξιδέψει σε μέρη ανεξερεύνητα. Αυτό όμως που δεν πρόκειται να αντέξεις, είναι την μουρμούρα του. Μόνιμα γκρινιάζει για ζητήματα του παρελθόντος, στεναχωριέται πανεύκολα ακόμα και για μικρά πράγματα και επιζητά διαρκώς την συναισθηματική επιβεβαίωση.

ΛΕΩΝ

Τον Λέοντα θα τον θαυμάσεις, όμως αρκετές στιγμές θα εξοργιστείς με την αθεράπευτη εγωπάθειά του που τσακίζει κόκαλα. Θεωρεί  ότι είναι το κέντρο του σύμπαντος όπου όλα περιστρέφονται γύρω από αυτόν, χωρίς πολλές φορές να υπολογίζει τις δικές σου ανάγκες, όχι επειδή τις θεωρεί ασήμαντες, αλλά γιατί θεωρεί τον εαυτό του πιο σημαντικό από όλα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος καλός, χρυσός και άγιος στην οργάνωση και στην ανάλυση, αλλά γίνεται τόσο πολύ καυστικός στα λόγια του όπου πραγματικά δεν θα τον αντέξεις. Σε κριτικάρει τόσο για τα απλά όσο και για τα σύνθετα κομμάτια της ζωής και η γλώσσα του πολλές φορές μπορεί να γίνει αιχμηρή προκειμένου να σε ταρακουνήσει και να σε αλλάξει.

ΖΥΓΟΣ

Εύκολος άνθρωπος θα πεις είναι ο Ζυγός, απλός, συγκαταβατικός, υποχωρητικός αλλά και .. αναποφάσιστος και αυτό είναι το σημείο του που δύσκολα μπορείς να αντέξεις. Δεν ξέρει τι θέλει, μπλέκεται σε διλήμματα, αρνείται να πάρει πρωτοβουλίες για να μην κάνει λάθη και ρίχνει μόνιμα το μπαλάκι αλλού, προκειμένου ο ίδιος να έχει ήσυχη την φωλίτσα του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός θα σου αφοσιωθεί πλήρως όμως θα έχει και πολλές απαιτήσεις από εσένα. Αυτό που επρόκειτο να σε κουράσει πολύ στην συμπεριφορά του είναι ότι μόνιμα πρέπει να του μιλάς με αποδείξεις και να προσπαθείς να τον πείσεις για το κάθε τι. Ζηλεύει αρκετά, είναι καχύποπτος, καταδιώκει και παραμονεύει να σε τσιμπήσει σε ψέμα, ενώ η απόλυτη συμπεριφορά του γίνεται η βασική αιτία για να πεις δεν αντέχω άλλο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τρελό παιδί χαρά γεμάτο ο Τοξότης, με την καλή έννοια πάντα αφού είναι το γελαστό παιδί του ζωδιακού. Δύσκολα θα του βρεις ελαττώματα όμως η συχνή συναναστροφή μαζί του σε κάνει να διακρίνεις ότι είναι αρκετά επιπόλαιος και ασταθής στην συμπεριφορά του. Συχνά θα νιώθεις ότι έχεις να κάνεις με έναν έφηβο ο οποίος θέλει διαρκώς να κάνει το δικό του και σε βάζει σε περιπέτειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δύσκολα πιάνεις τον Αιγόκερω σε λάθη και σε παραπτώματα, αφού προσπαθεί να είναι πάντα τύπος και υπογραμμός στο κάθε τι. Η επαφή μαζί του, όμως, συχνά σε κάνει να αισθάνεσαι ότι βιώνεις πίεση, από την σκληρότητα που μπορεί να δείχνει κάποιες στιγμές με προπάντων με την αυστηρότητά σου. Η συμπεριφορά του γίνεται πολύ δασκαλίστικη με αποτέλεσμα να νιώθεις ότι δίνεις εξετάσεις ενώ αυτό είναι κάτι που δεν το αντέχεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ιδιόρρυθμος ο Υδροχόος δεν τον πιάνεις πουθενά … Είναι ο άνθρωπος που θα σε σοκάρει πολλές φορές με την συμπεριφορά του, είτε για το καλό, είτε και για το κακό. Αυτό που δεν θα αντέξεις πάνω του είναι η δυσκολία του να αναλάβει μόνος του ευθύνες, αλλά και οι εκρηκτικοί, έντονοι, εκκεντρικοί ρυθμοί στην ζωή του.

ΙΧΘΥΣ

Ζεστός, τρυφερός, συναισθηματικός και ψυχούλα… όμως υπάρχουν και αυτές οι λεπτές γραμμές ισορροπίας που μπορούν άνετα να σε κάνουν να πεις εεε όχι δεν τον αντέχω άλλο! Γιατί; Ο Ιχθύς είναι αναβλητικός, αφήνει για αύριο τα πάντα και αυτό το αύριο δεν έρχεται ποτέ. Συχνά όμως θα σε εξοργίσει που ξέχασε τι είπατε, ή τα ραντεβού σας ενώ αρκετά πιο συχνά θα τον εντοπίσεις να είναι στην κοσμάρα του βυθισμένος στις σκέψεις και στα όνειρά του.

Για περισσότερα αστρο-θέματα κάνε κλικ στο oroskopos.gr