Πώς αντιδρά  κάθε ζώδιο όταν πληγωθεί;
ΖΩΔΙΑ

Πώς αντιδρά κάθε ζώδιο όταν πληγωθεί;

Πώς αντιδρά  κάθε ζώδιο όταν πληγωθεί;

Δεν είναι εύκολο να παραμείνει κάποιος ψύχραιμος όταν πληγώνεται πόσο μάλλον να μην δείξει τα συναισθήματά του, όποια και εάν είναι αυτά.

Ωστόσο, πώς αντιδράει το κάθε ζώδιο όταν πληγώνεται; Πολλοί προσπαθούν να το αντιμετωπίσουν με μία κυνικότητα και άλλοι βράζουν στο καζάνι τους.

Ας δούμε αναλυτικά ένα ένα τα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ

Ο κριός κάνει ότι δεν συνέβη τίποτα, σηκώνει φρύδι, απομακρύνεται. Επιστρέφει με ένα τηγάνι στο μέγεθος της μούρης σου. Σου προκαλεί ισάξιο σωματικό πόνο!

ΛΕΩΝ

Καταρχάς, ποιος είσαι εσύ που θα πληρώσεις ένα Λιοντάρι. Το σωστό και γνήσιο λιοντάρι δεν καταδέχεται να πληγωθεί πότε μπροστά σου! Και τώρα, μαζέψτα και φυγε. Θέλει να κλάψει με την ησυχία του, μικρή σκουλικαντερα.

ΤΑΥΡΟΣ – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σου ρίχνει εκείνο το βλέμμα το «από πάνω μέχρι κάτω» που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει «μα πόσο ασήμαντος είσαι για να ασχοληθώ μαζί σου;». Σου ρίχνει 2-3 μπινελικια για το καλό αλλά με την καμία δεν θα σου δώσει αφορμή για να πεις ότι ηττήθηκε.

ΔΙΔΥΜΟΙ- ΖΥΓΟΣ

Κάνει ότι δεν σε έχει ακούσει καν! Παίζει και να σου χαμογελάσει, να σου απαντάει παντελώς άσχετα για να σε τρελάνει. Φυσικά και έχει πειραχτεί πολύ, φυσικά και το βράδυ θα κλάψει πικρά μόνος του, αλλά εσένα μια φορά δεν θα στη δώσει την ικανοποίηση να τον δεις να τα χάνει μπροστά σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ-ΙΧΘΥΕΣ

O Kαρκίνος βουρκώνει, πασχίζει να μην κλάψει, νιώθει ένα τίποτα, φεύγει, το ξανασκέφτεται, φορτώνει και σε παίρνει ο διάολος για μια βόλτα στα παλούκια.
Ο Ιχθύς πληγώνεται βαθιά, χτυπιέται και πονάει, ξεχνάει πως σε λένε και στα επόμενα 5 σφηνάκια ξανά χτυπιέται. Οκ το χει, δεν θυμάται καν τι έγινε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ- ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δυο είναι τα τινά. Ή δεν βγάζει λέξη παρά μόνο αφρούς από το στόμα είτε μεταμορφώνεται στο πιο πικρό και επίπονα καυστικό πλάσμα. Μην περιμένεις συγχώρεση αλλά πόνο !

ΤΟΞΟΤΗΣ- ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για να πληγώσεις Τοξότη ή Υδροχόο θα πρέπει να πληροίς ορισμένες προϋποθέσεις. Για παράδειγμα, να σέβεται τη γνώμη σου και να μην σε έχει γραμμένο από πάνω έως κάνω. Αν του θίξεις τον εγωισμό θα σε φάει ζωντανό. Αν του πληγωσεις το συναίσθημα, δεν θα δείξει τίποτα. Θα το παίξει ιστορία- αδιάφορος και θα κατεβάσει ρολά όταν δεν βλέπεις.