Πώς αντιδρούν τα ζώδια στην αφρικανική σκόνη;
ΖΩΔΙΑ

Πώς αντιδρούν τα ζώδια στην αφρικανική σκόνη;

Πώς αντιδρούν τα ζώδια στην αφρικανική σκόνη;

Μια «κλεφτή» ματιά με πολύ χιούμορ!

Η Αφρικανική σκόνη ήρθε για τα καλά με το πού μπήκε ο Απρίλιος και ήρθε η στιγμή να δούμε με μια πιο χιουμοριστική ματιά πώς αντιδρούν τα 12 ζώδια.

Κριός

Του τη δίνει στα νεύρα που δεν μπορεί να πάει για τρέξιμο έξω και αρχίζει να κάνει δύσκολες ασκήσεις μέσα στο σπίτι, σκορπώντας παντού… σκόνη!

Ταύρος

Κλείνεται στο σπίτι με τα αγαπημένα του snacks και βιντεοπαιχνίδια ή ταινίες, απολαμβάνοντας μία υποχρεωτική “αργία” και αγνοώντας παντελώς την ύπαρξη της σκόνης.

Δίδυμοι

Ξεκινά να γράφει ένα blog ή να κάνει live stream στα social media για να σχολιάσει με χιούμορ την κατάσταση, κάνοντας τους άλλους να γελάσουν με τις παρατηρήσεις του.

Καρκίνος

Ανησυχεί για την υγεία της οικογένειας και των φίλων του ενώ αρχίζει να ράβει σπιτικές μάσκες προστασίας και φυσικά αντιοξειδωτικά μαντζούνια.

Λέων

Διοργανώνει μια online πάρτι με θέμα “Survivor της Αφρικανικής Σκόνης”, όπου καλεί φίλους κι άγνωστους να φορέσουν τα πιο εξωτικά τους ρούχα και να διαγωνιστούν σε παιχνίδια δεξιοτεχνίας μέσα στο σπίτι.

Παρθένος

Ξεκινάει ένα αυστηρό πρόγραμμα καθαριότητας, φιλτράροντας τον αέρα του σπιτιού και καθαρίζοντας κάθε επιφάνεια πολλές φορές την ημέρα ώστε να εξασφαλίσει ότι η σκόνη δεν θα εισβάλει.

Ζυγός

Αρχίζει να διακοσμεί το σπίτι του με πράγματα που φέρνουν την άνοιξη μέσα, προσπαθώντας να ξεγελάσει τον εαυτό του ότι δεν υπάρχει σκόνη αλλά ανθισμένα λουλούδια έξω.

Σκορπιός

Βυθίζεται σε έρευνες μυστηρίου για την προέλευση και τις επιπτώσεις της αφρικανικής σκόνης, και μοιράζεται τις θεωρίες συνωμοσίας που βρίσκει με τον κλειστό του κύκλο.

Τοξότης

Αρχίζει να σκέφτεται το επόμενο ταξίδι του μετά την αφρικανική σκόνη, ψάχνοντας για τις πιο καθαρές και φυσικές τοποθεσίες στον κόσμο.

Αιγόκερως

Εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να μείνει στο σπίτι και να καταπιαστεί με τυχόν επαγγελματικές εκκρεμότητες, στοχεύοντας στη μέγιστη παραγωγικότητα.

Υδροχόος

Ξεκινάει μια online καμπάνια για την αύξηση της ευαισθητοποίησης προς την κλιματική αλλαγή και την σημασία της διατήρησης των δασών, χρησιμοποιώντας την αφρικανική σκόνη ως παράδειγμα.

Ιχθύς

Φαντάζεται πως η σκόνη είναι μαγική και μία μέρα θα τον μεταφέρει σε μακρινά και εξωτικά μέρη, δημιουργώντας ιστορίες και ζωγραφιές εμπνευσμένες από αυτά τα ταξίδια.

Για περισσότερες προβλέψεις επισκεφθείτε το oroskopos.gr