Πώς θα επηρεάσει το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου το τρίγωνο Αφροδίτης Ουρανού στις 20/9;
ΖΩΔΙΑ

Πώς θα επηρεάσει το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου το τρίγωνο Αφροδίτης Ουρανού στις 20/9;

Πώς θα επηρεάσει το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου το τρίγωνο Αφροδίτης Ουρανού στις 20/9;

Από τις 5 έως 29 Σεπτεμβρίου 2022, η Αφροδίτη, ο πλανήτης των σχέσεων και της συντροφικότητας, είναι στην Παρθένο και εκφράζει τα συναισθήματά της και την ερωτική της διάθεση με πρακτικό τρόπο.

Πάμε να δούμε αναλυτικά πώς επηρεάζει το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου.

Κριός

Το τρίγωνο Αφροδίτης, Ουρανού σας φέρνει κοντά με άτομο που εξιτάρει την φαντασία σας και επίσης μπορεί να ακολουθήσει το ρυθμό της καθημερινότητας σας. Σχέση με άτομο της διπλανής πόρτας.

Ταύρος

Το τρίγωνο Αφροδίτης, Ουρανού θα βοηθήσει στο να ξεπεράσετε προσωρινά τις δοκιμασίες (κυρίως οι γεννημένοι β’ δεκαημέρου) και να βελτιώσετε τη σχέση σας με τον άνθρωπο σας. Ευνοείστε και σε νέες γνωριμίες.

Δίδυμοι

Το τρίγωνο Αφροδίτης, Ουρανού σας ευνοεί, έτσι ώστε να καλύψετε ερωτικά κενά και να ξεπεράσετε συναισθήματα απογοήτευσης μέσα από ξεκαθαρίσματα ή μια νέα γνωριμία. Μυστική προς το παρόν σχέση.

Καρκίνος

Το τρίγωνο Αφροδίτης, Ουρανού σας χαλαρώνει, επίσης σας βοηθάει να ξεπεράσετε την ψυχολογία του ηττημένου και μέσα από νέες γνωριμίες να ανέβει η αυτοπεποίθηση σας. Έρωτας μέσα από τον φιλικό σας κύκλο.

Λέων

Το τρίγωνο Αφροδίτης, Ουρανού οδηγεί στο να γευτείτε έναν έρωτα ίσως απαγορευμένο και σίγουρα θα ανέβει η αδρεναλίνη σας. Μπερδεύεστε όμως αρκετά, γιατί δεν θέλετε να συνειδητοποιήσετε τα συναισθήματα σας. Έρωτας με πρόσωπο κύρους.

Παρθένος

Το τρίγωνο Αφροδίτης, Ουρανού θα φτιάξει την ερωτική σας κατάσταση, καθώς συνειδητοποιείτε τα συναισθήματά σας και εκφράζεστε με αυθόρμητο τρόπο Σχέση με άτομο διαφορετικής κουλτούρας ή από άλλη πόλη.

Ζυγός

Το τρίγωνο Αφροδίτης, Ουρανού οδηγεί στο να νιώσετε το ερωτικό πάθος και έρχεστε κοντά στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Έτσι, μπορείτε να καταπολεμήσετε κρυφούς φόβους και να πετάξετε από πάνω σας ιδέες και συντηρητικές προκαταλήψεις. Σχέση που θα σας συνεπάρει.

Σκορπιός

Το τρίγωνο Αφροδίτης, Ουρανού διορθώνει ότι έχει πάει στραβά την προηγούμενη περίοδο και νιώθετε πως δικαιώνεστε ανεπάντεχα, χωρίς να το περιμένατε. Σχέση μέσα από τον φιλικό σας κύκλο. Πλατωνικά συναισθήματα.

Τοξότης

Το τρίγωνο Αφροδίτης, Ουρανού θα σας δώσει στιγμές χαλάρωσης, και μπορείτε να ξεπεράσετε τυχόν ερωτικές κράμπες, κάνοντας νέες επιλογές και φυσικά θα ανέβει η αυτοπεποίθηση σας. Σχέση με άτομο κύρους που μπορεί και σας επηρεάζει.

Αιγόκερως

Το τρίγωνο Αφροδίτης, Ουρανού θα ανεβάσει την ψυχολογία σας και μέσα από νέες γνωριμίες θα μπορέσετε να εκφράσετε με αυθορμητικό την ερωτική σας διάθεση. Σχέση με άτομο που ρισκάρει τα πάντα για να σας έχει δίπλα του!

Υδροχόος

Το τρίγωνο Αφροδίτης, Ουρανού θα σας χαλαρώσει και προσωρινά (κυρίως του β’ δεκαημέρου) θα μπορέσετε να απολαύσετε στιγμές τρυφερότητας και χωρίς να το επιδιώκετε. Ωστόσο, δεν θα ικανοποιηθούν όλες οι προσδοκίες σας.

Ιχθύες

Το τρίγωνο Αφροδίτης, Ουρανού θα βελτιώσει την αισθηματική σας κατάσταση και ανεπάντεχα θα πάρετε το «αίμα» σας πίσω. Γνωριμία μέσα από το διαδίκτυο η ενώ ταξιδεύετε. Επαφή με άτομο από το παρελθόν. Ερωτική αφθονία.

Για περισσότερες προβλέψεις επισκεφθείτε το oroskopos.gr .