Πόσο ισχυρό είναι το ένστικτό σου; Ο αστρολογικός σου χάρτης έχει την απάντηση!
ΖΩΔΙΑ

Πόσο ισχυρό είναι το ένστικτό σου; Ο αστρολογικός σου χάρτης έχει την απάντηση!

Πόσο ισχυρό είναι το ένστικτό σου; Ο αστρολογικός σου χάρτης έχει την απάντηση!

Είναι αυτό το εσωτερικό καμπανάκι, που όταν αρχίζει και χτυπάει σου δίνει σημαντικά μηνύματα τα οποία και επαληθεύονται …. Ένστικτο, διαίσθηση, εσωτερική φωνή  όπως και να το πεις το αποτέλεσμα είναι αυτά που σκέφτεσαι, αυτά που αισθάνεσαι και αυτά που εκφράζεις να βγαίνουν αληθινά.  Το ένστικτο είναι ένα χάρισμα το οποίο όλοι διαθέτουμε, ωστόσο κάποιοι το αποδέχονται και το καλλιεργούν, ενώ άλλους τους τρομάζει και δεν το παραδέχονται…

ΚΡΙΟΣ

Η παρορμητική σου φύση σου δίνει πάντα το μήνυμα να εμπιστεύεσαι την πρωταρχική σου σκέψη, ιδέα, αναλαμπή, η οποία και μπορεί να εκφράζεται αυθόρμητα χωρίς να το έχεις σκεφτεί!

ΤΑΥΡΟΣ

Το ένστικτο σου εκδηλώνεται μέσα από τις 5 αισθήσεις, δηλαδή μέσω κάποιας εικόνας, ήχου / μελωδίας, αφής, ή ακόμα και γεύσης…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το ένστικτό σου λειτουργεί καλύτερα όταν ακούς περισσότερο τους ανθρώπους γύρω σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είσαι από τα ζώδια που έχεις πανίσχυρο ένστικτο, εμπιστέψου την φωνή της ψυχής σου.

ΛΕΩΝ

Το ένστικτό σου λειτουργεί πολύ καλύτερα με τους ανθρώπους που αγαπάς, είσαι δεμένος συναισθηματικά και θέλεις να τους προστατεύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολλές φορές παραβλέπεις και αναιρείς την εσωτερική σου φωνή και προτιμάς να ακολουθείς το δρόμο της λογικής και του ρεαλισμού. Η αναλυτική και συνδυαστική σου σκέψη ωστόσο πολλές φορές σου δίνει σημαντικά μηνύματα.

ΖΥΓΟΣ

Το ένστικτό σου λειτουργεί δυνατά αρκεί να μην επηρεάζεσαι από την γνώμη των ανθρώπων που σε περιτριγυρίζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το ένστικτο σου είναι το πιο ισχυρό όπλο σου, το ξέρεις, το κατανοείς και το αποδέχεσαι. Όσο και να το αποφεύγεις, ή να το φοβάσαι δεν μπορείς να το παραβλέψεις γιατί μόνιμα επιβεβαιώνεται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γνωρίζεις πολύ καλά ότι η διαίσθηση είναι ένα χάρισμα, μένεις όμως πολύ περισσότερο στην φιλοσοφία, στην έρευνα, στην αναζήτηση και στην συλλογή πληροφοριών και δεν αφήνεις τον εαυτό σου ελεύθερο να νιώσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ξέρω πως δεν μπαίνεις στην διαδικασία να διαβάσεις το άρθρο αυτό, γιατί δεν πιστεύεις στην διαίσθηση και θέλεις να βαδίζεις βάση λογικής.  Οι εμπειρίες σου, είναι αυτές ωστόσο που πολλές φορές κάνουν το καμπανάκι της διαίσθησης να χτυπά κόκκινο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ουράνιο πλάσμα μου, πολλές φορές δεν κατανοείς αλλά κουκουλώνεις τα συναισθήματά σου  και δείχνεις παγερός. Οι ξαφνικές αναλαμπές σου ωστόσο το ξέρεις και το ξέρω πως δεν πέφτουν ποτέ έξω.

ΙΧΘΥΣ

Το ένστικτό σου είναι αλάνθαστο και τα εσωτερικά σου μηνύματα έρχονται στην επιφάνεια είτε μέσα από κάποιο όνειρο που είδες, είτε μέσω κάποιας εικόνας που οραματίστηκες.

Για περισσότερα αστρο-θέματα κάνε κλικ στο oroskopos.gr