Προβλέψεις 2023: Αυτά τα 4 ζώδια δεν έχουν ελπίδες να… ζευγαρώσουν τη νέα χρονιά!
ΖΩΔΙΑ

Προβλέψεις 2023: Αυτά τα 4 ζώδια δεν έχουν ελπίδες να… ζευγαρώσουν τη νέα χρονιά!

Προβλέψεις 2023: Αυτά τα 4 ζώδια δεν έχουν ελπίδες να… ζευγαρώσουν τη νέα χρονιά!

Μάλλον θα μείνουν single

Πολλά ζώδια στηρίζουν τις ελπίδες τους στο 2023 για να τελειώσει η μοναξιά τους και επιτέλους να βρουν το ταίρι τους. Αυτά όμως τα 4 ζώδια που καλό είναι να μην ελπίζουν άδικα αφού η νέα χρονιά πιθανότατα να τους αφήσει… single.

ΛΕΩΝ

Ήδη ο Κρόνος από τον Υδροχόο, έφερε τα πάνω κάτω στην ζωή σου. Τον είχες στον έβδομο οίκο σου που έχει να κάνει με τις σχέσεις και τον γάμο και ένιωσες στο πετσί σου τι σημαίνει χωρισμός, προβλήματα, «μαθήματα» και εμπόδια. Η ερωτική σου ζωή δεν αναμένεται να είναι πιο… ανάλαφρη στο μέλλον, καθώς τον Μάρτιο του 2023 ο Πλούτωνας μπαίνει στον Υδροχόο, δηλαδή όπως είπαμε και πιο πάνω στον έβδομο οίκο σου και έρχεται μΕ άγριες διαθέσεις για σένα που ανήκεις στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Κρόνος μπαίνει στους Ιχθείς στις 7 Μαρτίου 2023. Αυτό πρακτικά για σένα σημαίνει ότι θα βρίσκεται στον έβδομο οίκο σου που έχει να κάνει με τις ερωτικές σου σχέσεις και το «εμείς». Έρχεται για να σου δώσει μαθήματα, να σε επιβραβεύσει για όσα σωστά έχεις κάνει και για να σε «τιμωρήσει» για τα λάθη και τις άστοχες επιλογές σου. Η ατμόσφαιρα γύρω από τις ερωτικές σου σχέσεις θα είναι βαριά και θα αντιμετωπίσεις αρκετά προβλήματα και εμπόδια σε ό,τι έχει να κάνει με τα ζητήματα… καρδιάς. Οπότε καλύτερα να μείνεις single!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Χτυπημένος» από τους πλανήτες είσαι εδώ και αρκετά χρόνια. Μια ο Ουρανός από τον Ταύρο, μια ο Κρόνος στο ζώδιό σου, λογικό είναι να έχεις αγανακτήσει. Έλα μου όμως που τα δύσκολα για σένα που ανήκεις στο πρώτο δεκαήμερο δεν έχουν τελειώσει ακόμα γιατί ο Πλούτωνας σε περιμένει στη γωνία. Θα κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου τον Μάρτιο και έχει πολλές απαιτήσεις από εσένα. Θα σε κάνει να αναθεωρήσεις και να δεις τα πράγματα με άλλο μάτι. Ο Πλούτωνας δεν θα σε αφήσει να είσαι μέσα στο κέφι και στην τρελή χαρά, καθώς η ενέργειά του είναι dark και δύσκολα διαχειρίσιμη. Άσε λοιπόν τους μεγάλους έρωτες για αργότερα και επικεντρώσου στον εαυτό σου και στην ψυχοσύνθεσή σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Η αλήθεια είναι ότι με τον Δία στο ζώδιό σου, αλλά και στον 2ο οίκο σου πέρασες και θα περάσει πολύ ωραία. Ωστόσο, οι καλές εποχές για σένα που ανήκεις στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου θα αργήσουν λίγο να ξανάρθουν. Κι αυτό γιατί ο Κρόνος θα περάσει τον Μάρτιο στο ζώδιό σου και δεν έρχεται με τόσο καλές διαθέσεις.  Σε προσωπικό επίπεδο, θα σε κάνει να σοβαρέψεις, να διορθωθείς, να ωριμάσεις και να δεις τα πράγματα αλλιώς. Θα είσαι πιο ψυχρός/η, δεν θα έχεις όρεξη για πολλά-πολλά και θα δώσεις προτεραιότητα σε άλλους τομείς της ζωής σου και όχι στα ερωτικά σου.