Σε αυτά τα 4 ζώδια φέρνει ταλαιπωρία και ευτράπελα ο ανάδρομος Ερμής έως τις 25/4
ΖΩΔΙΑ

Σε αυτά τα 4 ζώδια φέρνει ταλαιπωρία και ευτράπελα ο ανάδρομος Ερμής έως τις 25/4

Σε αυτά τα 4 ζώδια φέρνει ταλαιπωρία και ευτράπελα ο ανάδρομος Ερμής έως τις 25/4

Από τις 2 έως τις 25 Απριλίου του 2024, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον Κριό

Ο Ανάδρομος Ερμής είναι ένα αστρολογικό φαινόμενο που συμβαίνει τρεις έως τέσσερις φορές το χρόνο, δημιουργώντας μια περίοδο αναστολής και αναθεώρησης.

Από τις 2 έως τις 25 Απριλίου του 2024, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον Κριό και φέρει αναταραχή και επαναπροσδιορισμό στην επικοινωνία, τα ταξίδια και την τεχνολογία.

Κάποια ζωή όμως θα επηρεαστεί περισσότερο από άλλα, όπως αναλύεται παρακάτω.

Κριός

Οι Κριοί θα καταλήξουν να αναθεωρήσουν τις προσωπικές τους αποφάσεις και την εικόνα που προβάλλουν προς τα έξω. Είναι πιθανές οι επιστροφές σε προηγούμενες επαγγελματικές συζητήσεις ή προτάσεις και η ανάγκη για επανασυνδέσεις με ανθρώπους από το παρελθόν, μεγεθύνεται. Παρερμηνείες και καθυστερήσεις σε σημαντικές αποφάσεις μπορούν να δημιουργήσουν αίσθημα ανασφάλειας.

Ζυγός

Για τους Ζυγούς, η περίοδος αυτή θέτει αμφιβολίες σε σχέσεις και συνεργασίες. Οι επανασυνδέσεις με παλιούς συνεργάτες ή σημαντικούς άλλους δεν φέρουν φως στα ανεκπλήρωτα θέματα, ενώ η παρερμηνεία των προθέσεων των συνομιλητών τους μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις. Η ψυχραιμία και η αναβολή κάποιων σημαντικών για αργότερα, ενδεχομένως να αποτελέσει σωτήρια λύση.

Καρκίνος

Οι Κάρκινοι θα έχουν προκλήσεις στην επαγγελματική τους ζωή και τις δημοσιές σχέσεις. Αυτή η περίοδος χρειάζεται προσεκτική διαχείριση της επαγγελματικής τους εικόνας και μπορεί να αμφιβολίες ή εμπόδια σε σχέση με την καριέρα. Παρερμηνείες στην επικοινωνία με συνεργάτες ή ανώτερους μπορούν να απαιτήσουν προσεκτική διαχείριση, ενώ αργοπορίες σε σημαντικά έργα ή αποφάσεις θα μπορούσαν να εντείνουν τον προβληματισμό τους για το μέλλον.

Αιγόκερως

Για τους Αιγόκερους, η εστίαση πέφτει στην προσωπική και οικογενειακή τους ζωή. Ο Ανάδρομος Ερμής μπορεί να ανασύρει θέματα από το παρελθόν που απαιτεί διευθέτηση ή επανεξέταση. Επανασυνδέσεις με οικογενειακά μέλη ή συζητήσεις για παλιά, ανεπίλυτα ζητήματα αποδεικνύονται βοηθητικές, αλλά απαιτούν κατανόηση. Παρερμηνείες πρόκειται να οδηγήσουν σε παρανοήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, ενώ η αργοπορία σε αποφάσεις που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια τελικά θα φανεί υποστηρικτική.

Για περισσότερα αστρολογικά θέματα κάνε κλικ στο oroskopos.gr