Σε έχει ερωτευτεί; Διάβασε το ζώδιο που σε ενδιαφέρει και μάθε
ΖΩΔΙΑ

Σε έχει ερωτευτεί; Διάβασε το ζώδιο που σε ενδιαφέρει και μάθε

Σε έχει ερωτευτεί; Διάβασε το ζώδιο που σε ενδιαφέρει και μάθε

Με θέλει; Με έχει ερωτευτεί; Με βλέπει σοβαρά;

Στα αρχικά στάδια μίας γνωριμίας ή σχέσης όλοι μας διατηρούμε κάποιες αμφιβολίες για τα συναισθήματα που έχει το άτομο που μας ενδιαφέρει!

Με θέλει; Με έχει ερωτευτεί; Με βλέπει σοβαρά;

Eίναι μερικά από τα ερωτήματα που μας δημιουργούνται, μέχρι να βεβαιωθούμε για τις προθέσεις του ατόμου που μας έχει κάνει να καρδιοχτυπάμε!

Η αστρολογία μπορεί να μας βοηθήσει να καταλαγιάσουμε τις ανασφάλειές μας, γι αυτό διάβασε το ζώδιο του ατόμου που ενδιαφέρεσαι και μάθε αν σε έχει ερωτευτεί!

Κριός

Ο Κριός παρόλο που είναι ένας εξωστρεφής άνθρωπος, που δεν μπορεί να κρύψει τα συναισθήματά του, είναι βέβαιο ότι στην αρχή της γνωριμίας ή της σχέσης σας, θα σε κάνει να νιώσεις την ανασφάλεια, αν τα αισθήματα που τρέφει για σένα είναι ένας απλός ενθουσιασμός ή όντως ένας μεγάλος έρωτας! Όταν ένας Κριός είναι ερωτευμένος, είναι διαρκώς σε εγρήγορση, βιάζεται να προχωρήσει σε κάτι ερωτικό τη γνωριμία που έχει ξεκινήσει, αλλά σε κρατά σε αναμμένα κάρβουνα και είναι… μία κρύο και μία ζέστη μαζί σου! Δεν θα λείψουν οι στιγμές που θα είναι αρκετά αντιδραστικός, θα τα βάζει μαζί σου, θα σε κοντράρει για να σου προκαλέσει το ενδιαφέρον και για να σε δοκιμάσει!

Το Κριάρι επειδή δεν θέλει να αποχωριστεί την ελευθερία του, αργεί να παραδεχτεί – ακόμα και στον ίδιο του τον εαυτό – ότι είναι ερωτευμένο. Αν λοιπόν δεις το Κριάρι να σου εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά σου, χωρίς να έχετε κλείσει κάποιο ραντεβού, αρχίζει να περνά απεριόριστο χρόνο μαζί σου χωρίς να τον νοιάζει αν έχει αφήσει στην άκρη τα ενδιαφέροντά του και βρίσκει λόγο και αφορμή για καβγαδάκια …τότε ναι, μπορούμε να πούμε ότι ο Κριός που ποθείς είναι ερωτευμένος!!!!

Ταύρος

Δεν είναι εύκολο να αντιληφθείς στα αρχικά στάδια μίας γνωριμίας ότι ο Ταύρος είναι ερωτευμένος! Είναι αρκετά συγκρατημένος, επιφυλακτικός και αργεί πολύ να φανερώσει όλα όσα κρύβει μέσα του, για αυτό και σου συνιστούμε υπομονή και ψυχραιμία! Η συναισθηματική εγκράτεια προκύπτει, γιατί δεν θέλει να πληγώσει και να πληγωθεί, γι αυτό και φροντίζει πρώτα να αισθανθεί ασφάλεια – τόσο για τα δικά του συναισθήματα, όσο και για του ατόμου που ενδιαφέρεται!

Για να καταλάβεις λοιπόν ότι ο Ταύρος σε έχει ερωτευτεί, αρκεί να προσέξεις τα παρακάτω σημεία:

1) Όταν τον συναντάς είναι πάντα προσεγμένος, με τα καλά του ρουχαλάκια και λουσμένος στην κολόνια!

2) Ακούει προσεχτικά τα λόγια σου και θέλει να μάθει τα πάντα για σένα, προσπαθώντας όμως να κρατήσει και την διακριτικότητά του

3) Τον βλέπεις να διατηρεί αμυντική στάση

4) Σε πηγαίνει στα καλύτερα εστιατόρια και τηρεί όλους τους κανόνες του Savoir Vivre!

Αν στα αρχικά στάδια της γνωριμίας σας τηρεί τους παραπάνω «κανόνες», τότε «ναι» δεν υπάρχει λόγος να σε πιάνουν οι ανασφάλειές σου!

Δίδυμος

Στο ξεκίνημα της γνωριμίας σου με τον Δίδυμο, πολλές φορές θα αναρωτηθείς αν σε βλέπει απλά και μόνο φιλικά ή αν αισθάνεται και κάτι πιο ερωτικό για σένα! Ακόμα και ο ίδιος δεν μπορεί να διαχωρίσει το ερωτικό από το φιλικό ενδιαφέρον – τουλάχιστον στα αρχικά στάδια της γνωριμίας! Ο ερωτευμένος Δίδυμος θα είναι διαρκώς με το κινητό του στο χέρι και θα σου τηλεφωνεί πολλές φορές μέσα στην ημέρα και θα σου στέλνει διαρκώς SMS, γιατί θα επιθυμεί να βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία μαζί σου!

Θα επιθυμεί να είστε διαρκώς μαζί και πολύ γρήγορα θα σου γνωρίσει όλους τους φίλους του και θα σε αποθεώνει με τα λόγια του! Θα θέλει και από την πλευρά του να γνωρίσει όλο το κοινωνικό σου περιβάλλον και να ενταχθεί μέσα σε αυτό! Θα κανονίζετε να πάτε για ένα σύντομο καφεδάκι της μίας ώρας και τελικά θα σας βρίσκει το ξημέρωμα κουβεντιάζοντας και το Διδυμάκι θα αναρωτιέται πώς πέρασε τόσο γρήγορα η ώρα!

Καρκίνος

Δεν χρειάζεται και μεγάλη φαντασία για να καταλάβεις ότι ο Καρκίνος είναι ερωτευμένος! Αρχικά θα διαπιστώσεις ότι στις πρώτες συναντήσεις σας, θα είναι μαζεμένος και ντροπαλός και θα κοκκινίζει με κάθε κοίταγμα σου. Πολλές φορές θα χάνει τα λόγια του και θα βρίσκεται σε μία σχετική αμηχανία!

Το βλέμμα του θα είναι καχύποπτο και ανιχνευτικό, τουλάχιστον μέχρι να του κερδίσεις την εμπιστοσύνη. Θα προσπαθεί να αντιληφθεί ποια είναι τα νοήματα που κρύβονται πίσω από τις λέξεις σου, το βλέμμα σου και τις κινήσεις σου! Τη μία στιγμή μπορεί να τον δεις ευτυχισμένο και εντελώς ξαφνικά, επειδή μπορεί να ζήλεψε με κάτι ή να ένιωσε την ανασφάλεια ότι δεν τον θέλεις αρκετά, να μουτρώνει! Όταν αρχίσει να σου ανοίγεται και να σου μιλά για το παρελθόν του και τα παιδικά του χρόνια, σημαίνει ότι πέρασες το «τεστ» και έχει αρχίσει να αφήνεται συναισθηματικά και να σε ερωτεύεται!

Λέων

Ο πληθωρικός Λέοντας όταν ερωτεύεται, εκδηλώνει τον καλύτερό του εαυτό! Δεν θα μπεις στην διαδικασία να αμφιβάλλεις αν σε έχει ερωτευτεί, γιατί θα κάνει τα πάντα για να σε διαβεβαιώσει, αρκεί και εσύ από την πλευρά σου να του δείχνεις την ανάλογη ανταπόκριση!

Αν ωστόσο έχεις ακόμα τις αμφιβολίες σου, τότε δώσε σημασία στην παρακάτω περιγραφή για να διαπιστώσεις αν το Λιονταράκι σου είναι ερωτευμένο:

1) Όταν σε συναντά θα είναι ντυμένο με την τελευταία τάση της μόδας, θα φορά τα ακριβά του ρούχα και ίσως κάποιες στιγμές κάνει και υπερβολές στο ντύσιμό του (πχ ντύνεται πολύ επίσημα), για να σε εντυπωσιάσει!

2) Γελάει δυνατά, μιλάει αρκετά, χαμογελά διαρκώς, σου κάνει πολλά κομπλιμέντα και δεν ξεκολλά τα μάτια του από πάνω σου!

3) Θα σου μιλάει αρκετά για τον εαυτό του, εκθειάζοντας την προσωπικότητά του και προσπαθώντας να σε γοητεύσει για τα επιτεύγματά που έχει ως τώρα κατορθώσει στη ζωή του

4) Σε ανύποπτο χρόνο, εκεί που δεν το περιμένεις, θα σου κάνει ένα δώρο «έκπληξη», έτσι απλά γιατί σε σκέφτηκε!

Παρθένος

Δείχνουμε την πλήρη κατανόησή μας που σε πιάνουν οι ανασφάλειες σου και αναρωτιέσαι αν ο Παρθένος που γνώρισες σε έχει πραγματικά ερωτευτεί. Ο Παρθένος, ως άνθρωπος της λογικής δεν θα αφήσει το συναίσθημά του ελεύθερο να τον παρασύρει, γι αυτό και στα πρώτα στάδια της γνωριμίας σας μπορεί να σου φαίνεται εντελώς αδιάφορος και απόμακρος! Μην σε παίρνει από κάτω, το Παρθενάκι μπορεί να είναι ερωτευμένο μαζί σου και απλά να προσπαθεί να βεβαιωθεί για τις δικές σου προθέσεις.

Πώς θα το καταλάβεις;

Στις συναντήσεις σας θα δίνει σημασία σε κάθε μικρή λεπτομέρεια, θα φροντίζει να βρίσκεστε σε ήσυχα μέρη που θα μπορείτε να κουβεντιάσετε και δεν θα ξεκολλά τα μάτια του από πάνω σου! Θα ακούει προσεχτικά τα λόγια σου, θα σου κάνει έξυπνες, αλλά και αρκετά «περίεργες» ερωτήσεις (πολλές από αυτές θα είναι και «παγίδα») και θα προσπαθεί να καταλάβει αν διαθέτεις ειλικρίνεια! Αν δεις τον Παρθένο να είναι πολύ περιποιητικός μαζί σου, να σε φροντίζει και να σε προστατεύει λες και είσαι μικρό παιδί, τότε αναμφίβολα είναι ερωτευμένος.

Ζυγός

Ο Ζυγός όταν είναι ερωτευμένος, πραγματικά λάμπει! Ακόμα και να θέλει να το κρύψει, δεν θα τα καταφέρει αφού το χαμόγελό του αλλά και τα λαμπερά του μάτια θα αποκαλύπτουν τα συναισθήματά του! Η γλυκύτητα και οι ευγενικοί του τρόποι, το διακριτικό του φλερτ και η καλοπροαίρετη φιλική του διάθεση είναι μερικά από τα στοιχεία που θα σου δώσουν το πράσινο φως, για να βεβαιωθείς ότι σε έχει ερωτευτεί!

Μην απογοητευτείς αν στο ξεκίνημα της γνωριμίας σας δεν κάνει το πρώτο βήμα και αργεί πολύ να αποφασίσει για την εξέλιξή σας, διατηρώντας πολλά διλήμματα και ανασφάλειες, είναι απλά έτσι ο χαρακτήρας του. Ωστόσο αν και εσύ από την πλευρά σου τον ενθαρρύνεις ακόμα περισσότερο, τότε ο ερωτευμένος Ζυγός δεν θα ξεκολλά από πάνω σου!

Σκορπιός

Ο Σκορπιός δεν θα προσπαθήσει να κρύψει τα συναισθήματά του και αν είναι ερωτευμένος, θα το καταλάβεις από την πρώτη στιγμή! Ερωτεύεται κεραυνοβόλα και αν λοιπόν το ίδιο ένιωσε και μαζί σου, τότε δεν θα διστάσει να σε διεκδικήσει με πάθος για να καταφέρει να είστε μαζί! Χωρίς να έχετε προλάβει ακόμα να αναπτύξετε κάποια σχέση, θα θέλει να μάθει που βρίσκεσαι, με ποιον, αν τον σκέφτεσαι ή αν υπάρχει κάτι άλλο στη ζωή σου.

Όταν ο Σκορπιός είναι ερωτευμένος ζηλεύει και με τα λόγια και τις πράξεις του, μπορείς να καταλάβεις πόσο πολύ σε θέλει! Γίνεται αρκετά υπερβολικός και πιεστικός και αυτό στην αρχή μπορεί να σου αρέσει πολύ, γιατί με αυτό τον τρόπο θα σου επιβεβαιώνει τα συναισθήματά του. Αν λοιπόν διακρίνεις όλες αυτές τις αντιδράσεις στο Σκορπιό, ο οποίος δεν σταματά να έχει απαιτήσεις από εσένα, τότε ναι είναι όντως ερωτευμένος!

Τοξότης

Η συμπεριφορά του Τοξότη όταν ερωτεύεται είναι αρκετά ιδιόρρυθμη και παράξενη! Ο έρωτας συνήθως του κρατά πολύ λίγο, εκτός και αν η ερωτική περίπτωση που βιώνει είναι δύσκολη, που τον πεισμώνει αρκετά και του κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον! Ο ερωτευμένος Τοξότης είναι εξωστρεφής, εκδηλωτικός, πρόσχαρος και σίγουρα οι προσκλήσεις – προκλήσεις που θα δεχθείς από αυτόν θα είναι πολύ μεγάλες !

Μην σου φανεί περίεργο αν μία μέρα έρθει και σε πάρει για να πάτε μία απλή βόλτα για καφέ και ξαφνικά ο καφές να γίνει μικρό ταξιδάκι έξω από την πόλη! Οι απρόβλεπτες αντιδράσεις του, αλλά και η διάθεσή του να σε γνωρίσει στους φίλους και στην παρέα του, είναι μερικά από τα στοιχεία που θα σε πείσουν ότι είναι ερωτευμένος μαζί σου!

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως ερωτεύεται δύσκολα και σε αργούς ρυθμούς, γι αυτό αν του έχεις κάνει εντύπωση και έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον, θα βγείτε αρκετές φορές μέχρι να αφήσει τον εαυτό του ελεύθερο να ερωτευτεί! Αρχικά θα σου κάνει ερωτήσεις για τη ζωή σου, την οικογένειά σου, τη δουλειά σου και τον κοινωνικό σου κύκλο και θα προσπαθήσει να εκμαιεύσει όσο το δυνατό περισσότερα στοιχεία γύρω από αυτούς τους τομείς.

Αν περάσεις το τεστ του Αιγόκερου, τότε θα τον δεις να μειώνει τις ώρες εργασίας του για να σε δει, θα θέλει να σε γνωρίσει στην οικογένειά του και θα σου δώσει την αίσθηση ότι αυτό που έχετε είναι αρκετά σοβαρό. Μην περιμένεις να ακούσεις πολλά λόγια και υποσχέσεις, ο Αιγόκερως είναι των έργων, για αυτό και ως ερωτευμένος θα φροντίσει να σου αποδείξει τα συναισθήματά του με τις πράξεις του και θα κάνει κάθε επιθυμία σου πραγματικότητα!

Υδροχόος

Ο Υδροχόος ερωτεύεται με την πρώτη ματιά και δεν ντρέπεται να το εκδηλώσει με κάθε τρόπο! Αυτό που θα σου κάνει μεγάλη εντύπωση και θα σου δώσει το σημάδι ότι σε έχει ερωτευτεί, είναι η ειλικρίνειά του. Θα σου μιλήσει για τα πιο προσωπικά του ζητήματα, θα σε βάλει κατευθείαν μέσα στη ζωή του και θα σου ομολογήσει τα μεγαλύτερά του μυστικά, σαν να σε ήξερε χρόνια! Θα θελήσει να μπει στη ζωή σου μαθαίνοντας τα πάντα για σένα, δίνοντας τις συμβουλές του και ακούγοντας κάθε ανησυχία σου!

Αν σε κάνει να νιώσεις ότι έχεις γίνει το έμπιστο φιλαράκι του, να ξέρεις ότι υποβόσκει ένα βαθύτερο ερωτικό συναίσθημα! Ο Υδροχόος όταν ερωτεύεται λειτουργεί απρόβλεπτα, εκρηκτικά και παθιασμένα, τα δίνει όλα από την πρώτη στιγμή και δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολίας! Ακόμα και αν κάποιες στιγμές βλέπεις τον Υδροχόο να απομακρύνεται και να εξαφανίζεται για μερικές μέρες, αυτό δεν σημαίνει ότι έπαψε να νιώθει ερωτευμένος, απλά είναι από τους ανθρώπους που θέλουν το χώρο τους και την ελευθερία τους!

Ιχθύς

Μπορεί να τον βλέπεις να είναι ντροπαλός, να κοκκινίζει όταν τον κοιτάζεις ή να έχει ένα μόνιμο χαμόγελο στα χείλη του όταν σε συναντά, αλλά να μην κάνει καμία απολύτως κίνηση, περιμένοντας να γίνει το πρώτο βήμα από εσένα! Μην βιαστείς να βγάλεις τα συμπεράσματά σου ότι δεν ενδιαφέρεται. Ο Ιχθύς είναι ένας άνθρωπος με ανασφάλειες, ακόμα λοιπόν και όταν είναι ερωτευμένος περιμένει πρώτα να βεβαιωθεί για τα δικά σου αισθήματα!

Πώς θα καταλάβεις ότι ο Ιχθύς είναι ερωτευμένος μαζί σου;

Θα σε πηγαίνει στα πιο ρομαντικά μέρη, θα είναι ιδιαίτερα ευγενής και περιποιητικός, θα σου αφιερώνει τραγούδια και θα κάνει όνειρα για την εξέλιξη της γνωριμίας ή της σχέσης σας. Θα θέλει να είστε διαρκώς μαζί και δεν θα ξεκολλάει τα μάτια του από πάνω σου. Με τις γλυκές και τρυφερές του κουβέντες, θα σου δώσει την επιβεβαίωση ότι έχει συναισθήματα για σένα!