Σχέση εξ αποστάσεως: Ποια ζώδια τολμούν και ποιοι φοβούνται το ρίσκο;
ΖΩΔΙΑ

Σχέση εξ αποστάσεως: Ποια ζώδια τολμούν και ποιοι φοβούνται το ρίσκο;

Σχέση εξ αποστάσεως: Ποια ζώδια τολμούν και ποιοι φοβούνται το ρίσκο;

Είναι σύνηθες τώρα και λόγω της εξέλιξης των διαδικτυακών γνωριμιών, οι άνθρωποι να γνωρίζονται από απόσταση και να σχετίζονται μεταξύ τους, ακόμα και με σοβαρή προοπτική. Βέβαια αυτές οι σχέσεις δοκιμάζονται αρκετά και άλλες φορές επιβιώνουν και άλλες όχι.

Πάμε όμως να δούμε, και σύμφωνα πάντα με την αστρολογία, ποια ζώδια θα επιλέξουν ένα ταίρι από απόσταση και ποια θα κάνουν πίσω, γιατί φοβούνται το ρίσκο;

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός θα κάνει σχέση από απόσταση, γιατί είναι παρορμητικός και παρασύρεται από τις επιθυμίες του. Στην διάρκεια όμως θα κάνει πίσω, γιατί θέλει να χαίρεται την κάθε μέρα του και το ταίρι του, κυρίως από κοντά!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος θα προβληματιστεί αρκετά, πριν αποφασίσει να μπει σε μια σχέση από απόσταση. Ωστόσο, εφόσον πει το ναι και πάρει το ρίσκο, θα υποστηρίξει μέχρι τέλος την απόφασή του. Βέβαια, θα κάνει τα πάντα για να φέρει το ταίρι του κοντά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι είναι οι πιο φανατικοί των διαδικτυακών γνωριμιών και για αυτό πολλές φορές θα κάνουν σχέση από απόσταση. Ωστόσο, δεν είναι σίγουρο ότι θα υποστηρίξουν την απόφαση τους για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, γιατί αλλάζουν συχνά διάθεση και συναισθήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι καχύποπτος με τους ανθρώπους και για αυτό δεν θα μπει σε σχέση από απόσταση, εκτός αν προϋπήρχε η σχέση αυτή και το ταίρι του αναγκάστηκε να αλλάξει τόπο διαμονής. Θα κάνει τα πάντα για να είναι κοντά στο ταίρι του.

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας κάνει υπερβολές και έτσι δεν θα κολλήσει στο εμπόδιο της απόστασης, και εάν το υποψήφιο ταίρι του βρίσκεται σε άλλο τόπο δεν θα τον πειράζει. Του αρέσει να αλλάζει παραστάσεις, μόνο που μπορεί να ζηλεύει περισσότερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι δυσκολεύονται να αποδεχτούν μια σχέση από απόσταση, καθώς τους αρέσει να μοιράζονται την καθημερινότητα με το ταίρι τους. Μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις θα αναγκαστούν να αποδεχτούν μια συνθήκη απόστασης.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός θέλει με κάθε τρόπο να βρίσκεται με το ταίρι του, να μην νιώθει μοναξιά και για αυτό σχεδόν πάντα βρίσκεται σε σχέση. Έτσι θα δυσκολευτεί να μπει σε μια ερωτική κατάσταση που διατηρείται από απόσταση και εάν το κάνει, δεν θα μπορέσει να είναι πιστός/η.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός θα μπει σε μια σχέση από απόσταση, γιατί τα συναισθήματα του καθοδηγούν τις πράξεις του. Έτσι δεν θα φοβηθεί την χιλιομετρική απόσταση, αλλά θα γίνει σίγουρα πιο ζηλιάρης, και έτσι η σχέση αυτή θα δοκιμάζεται συχνά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης συχνά μπαίνει σε σχέση από απόσταση, γιατί δεν του αρέσουν οι κοινότυπες καταστάσεις και έχει πολλά ενδιαφέροντα. Επιπλέον αγαπάει τα ταξίδια, και συχνά θα ταξιδεύει για να βρίσκεται με το ταίρι του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως θα αποφύγει μια σχέση από απόσταση, εκτός αν αυτή η σχέση ανοίγει επαγγελματικές πόρτες. Είναι το άτομο των παραδόσεων και αρνείται να πάρει τέτοιο ρίσκο. Επίσης, δύσκολα εμπιστεύεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος ναι θα κάνει σχέση από απόσταση, γιατί έτσι και αλλιώς δεν θέλει να βλέπει το ταίρι του σε καθημερινή βάση. Επίσης, βαριέται εύκολα, και η απόσταση λειτουργεί θετικά και έτσι η σχέση έχει διάρκεια.

ΙΧΘΥΣ

Οι Ιχθύες καθοδηγούνται περισσότερο από τα συναισθήματα τους και έτσι μπαίνουν σε μια σχέση από απόσταση, χωρίς να το σκεφτούν ιδιαίτερα. Βέβαια δεν είναι να τους εμπιστεύεσαι, καθώς γρήγορα μπορεί να αλλάξουν γνώμη και να εξαφανιστούν χωρίς εξηγήσεις.

Για περισσότερα αστρο-θέματα κάνε κλικ στο oroskopos.gr