Συνάντηση με τους… πρώην; Έτσι αντιδρούν τα 12 ζώδια!
ΖΩΔΙΑ

Συνάντηση με τους… πρώην; Έτσι αντιδρούν τα 12 ζώδια!

Συνάντηση με τους… πρώην; Έτσι αντιδρούν τα 12 ζώδια!

Νεύρα, αμηχανία ή αδιαφορία;

Τυχαία συνάντηση με τον πρώην τι σημαίνει;

Κατακλυσμός ανάμεικτων συναισθημάτων σημαίνει! Αμηχανία, τραύλισμα,  τρέμουλο, τάσης φυγής, νοσταλγία, θυμός, νεύρα, καρδιά που κοντεύει να σπάσει από το γρήγορο τικ-τακ, στομάχι σφιγμένο λες και σου έριξαν μπουνιά, ματάκια που βουρκώνουν, η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη όπως λέει και η θεά Τοξοτίνα Άννα και σκέψεις τύπου τι φοράω, μοιάζω με μοντέλο, θα δει ότι πάχυνα και τέτοια! Τη σειρά την διαλέγεις εσύ!

Ποια είναι η αντίδραση των ζωδίων όμως όταν συναντήσουν έναν παλιό έρωτα; Ας δούμε λοιπόν…

ΚΡΙΟΣ

«Ιιιιι βρε καλώς τον ΜΠΙΠ!!! Κοίτα ποιον βρήκα να συναντήσω, ΜΠΙΠ!!! Με έπιασαν τα νεύρα μου με την ΜΠΙΠφάτσα του, ΜΠΙΠ! Όχι!!! Δεν θα του μιλήσω του ΜΠΙΠ! Έχω και μία ΜΠΙΠαξιοπρέπεια! (μετά από 2 δευτερόλεπτα) “Τολμάς και εμφανίζεσαι μπροστά μου, παλιοΜΠΙΠ;;; Εξαφανίσου ΜΠΙΠ από μπροστά μου, ΜΠΙΠ! Θα τα διαλύσω όλα ΜΠΙΠ!”».

ΤΑΥΡΟΣ

«Ωχ… αυτός εδώ;Αυτός που προσπάθησα τόσο για να μην χωρίσουμε; Που έφερε τα πάνω-κάτω στην ζωή μου; Τρέμω!!! Λιποθυμώ!!! Αλλά δεν θα το δείξω! Αναισθησία, ψυχραιμία, ηρεμία, ελπίδα ότι δεν θα προσέξει ότι πάχυνα και χαλαρά…: “Επ, γειααα…”»

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Ωπ, ο πρώην. Πω… και βαριέμαι τις χαιρετούρες με αμηχανία… Τελοσπάντων, ένα γεια να πω και φεύγω, δεν τρέχει κάτι…: “Τι έγινε ρε συ; Όλα καλά; Εγώ δουλειά πάω και βαριέμαι, μου τη σπάει και ένα συνάδελφος που…( μετά από ένα μισάωρο )… και η 17η σχέση που έκανα μετά από σένα, με χώρισε λέει επειδή ξενοκοιτούσα και… ε, που πας;;; Περίμενε! Έχω να σου πω τόσα!!!”»

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Άνοιξε πέτρααααααααααα να κλειστώ, ήλιος να μη, ήλιος να μη με βλέπει… Νύχτα κατέβα απ’τα βουνάαααα, μέρα να μη με δει ξανάαααα (κλαψ…)»

ΛΕΩΝ

«Α, ο πρώην! Πω πω, τώρα που θα με δει ελπίζω να μην αρχίσει τα παρακάλια και τα κλάματα μέσα στο κόσμο και γίνω ρεζίλι. Σιγά μην πω γεια! Απλά θα περάσω από μπροστά του με το υπέροχο περπάτημα μου, να του υπενθυμίσω τι θεότητα έχασε… Ο καημενούλης, πόσο δυστυχισμένος θα είναι τώρα χωρίς εμένα… Κρίμα μωρέ…»

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Χμμ… Ο πρώην… Μισό, να ενεργοποιήσω τις τυπικές μου ερωτήσεις: “Γεια σου, τι κάνεις; Η δουλειά καλά; H υγεία σου; Η μητέρα σου; Ο θείος σου από το χωριό με τον προστάτη; Χάρηκα. Γεια”».

ΖΥΓΟΣ

«A, ο πρώην! Πως είμαι; Χάρμα οφθαλμών όπως πάντα! Ας πω ένα γεια τότε: “Γεια σου, τι κάνεις; Αχ, χαίρομαι πάρα πολύ! Και εγώ όλα τέλεια! Έχω σχέση, ναι! Όλα σούπερ. Α, και εσύ έχεις; Τέλεια! Χαίρομαι τόσο πολύ για σένα! Για καφέ; Κρυφά από τους συντρόφους μας; Ναι, αμέ! Όποτε θες και όσες φορές θες…”».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Ωχ ο πρώην μου… με είδε! Τον παρακολουθώ εδώ και 2 μήνες ανακαλύπτοντας ότι ήδη με αντικατέστησε με ένα ανέραστο πλάσμα και παρόλο που κρύβομαι τόσο καλά, μόλις με ανακάλυψε… Αφού με είδες τώρα θα δεις κάθαρμα!: “Ε, εσύ! Είχα κάτι φωτογραφίες σου από προσωπικές μας στιγμές και σκέφτηκα ότι τις ήθελες, αλλά αντί να σου τις στείλω, τις κοινοποίησα κατά λάθος δημόσια, στο Facebook… Sorry! Γεια!”».

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Α! Ο πρώην! Ε, ένα γεια ας πω, δεν βαριέσαι…: “Τι κάνεις βρε συ; Ωχ! Ααααχαχαχα! Τι κούρεμα είναι αυτό;;; Χαχαχαχαχα! Ωχ Παναγία μου, Αλλάχ και παντοδύναμε Βούδα, ευτυχώς που χωρίσαμε και δεν αναγκάζομαι να σε βλέπω έτσι κάθε μέρα! Ε, που πας; Τι εννοείς δεν άλλαξα καθόλου εγώ και το ανάγωγο στόμα μου;”».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Ο πρώην μου δεν είναι αυτός; Ωχ, έρχεται να μου μιλήσει…: “Θα σε παρακαλέσω να απομακρυνθείς! Τι θα πει ο κόσμος αν μας δει να μιλάμε; Πόσο ανώριμος και επιπόλαιος χαρακτήρας θα θεωρηθώ; Είπαμε τέλος! Το να λέμε τώρα Γεια, είναι αδιάφορο, απεχθές, μη αποδεκτό, ανούσια τυπικό και αδιάφορο! Jamais..!”».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«”Ουάου! Εσύ εδώ; Τι κάνεις παιδί μου εσύ; Όλα καλά; Καλά και εγώ! Αχ, βρε συ πολύ χάρηκα! Να, σου πω πάμε αύριο μαζί στη συγκέντρωση υπέρ των προσφύγων; Ναι, με τους νέους συντρόφους μας. Να γίνουμε όλοι καλά φιλαράκια! Τέλειο;”».

ΙΧΘΥΣ

«Όχι αυτός… Είναι συγκλονιστικά τραγικό αυτό που συμβαίνει… Και δεν είναι τυχαίο! Είναι σίγουρα μοιραίο, το διαισθάνομαι. Άσε που είδα και μελιτζάνες ψητές στον ύπνο μου! Μία θεία δύναμη μας ενώνει ξανά κι ας με πλήγωσε… Τώρα θα κλειστώ στο σπίτι ένα μήνα πάλι; Τώρα πρέπει να ξαναρχίσω το κάπνισμα; Θα εξαφανίσω όλα τα κρασιά και τα ποτά που μου έφεραν στη γιορτή μου… Όχι δεν πρέπει να κλάψω, όχι! (μπουχουχου…!)».

Για περισσότερα αστρο-θέματα κάνε κλικ στο oroskopos.gr