Σύνοδος Άρη – Δία στις 29/5: Νέα ξεκινήματα και νέα πλάνα στη ζωή – Ποια ζώδια θα έχουν την τύχη με το μέρος τους;
ΖΩΔΙΑ

Σύνοδος Άρη – Δία στις 29/5: Νέα ξεκινήματα και νέα πλάνα στη ζωή – Ποια ζώδια θα έχουν την τύχη με το μέρος τους;

Σύνοδος Άρη – Δία στις 29/5: Νέα ξεκινήματα και νέα πλάνα στη ζωή – Ποια ζώδια θα έχουν την τύχη με το μέρος τους;

Η σύνοδος Άρη – Δία, από τον μπροστάρη του ζωδιακού τον Κριό, την Κυριακή αποτελεί μία ιδανική συγκυρία για να τολμήσουμε, να ρισκάρουμε, να κάνουμε αλλαγές στην ζωή μας ή να ξεκινήσουμε και κάτι καινούργιο!

Τα ζώδια που ενεργοποιούνται και βάζουν μπροστά νέα πλάνα στην ζωή τους είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου! Αρκετά τυχεροί θα σταθούν οι Λέοντες, Τοξότες του 1ου δεκαημέρου όπου θα δουν σημαντικές ευκαιρίες να ανανεώνουν την ζωή τους! Στα οικονομικά οι κερδισμένοι θα είναι οι Παρθένοι και οι Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου!

Αναλυτικά οι προβλέψεις:

ΚΡΙΟΣ: Κάνεις σημαντικά νέα ξεκινήματα, επεκτείνεις τις δραστηριότητες σου και φλερτάρεις με την επιτυχία! Φρόντισε μόνο να αποφύγεις τα νεύρα, τις υπερβολές, την ανωριμότητα και την εγωιστική συμπεριφορά.

ΤΑΥΡΟΣ: Νιώθεις πιο δυνατός μέσα σου, ξεπερνάς συναισθηματικές δυσκολίες που σε βασάνιζαν έως τώρα, επιλέγεις κάποιες φορές την μοναξιά και οδηγείσαι αποκλειστικά από την ενισχυμένη σου διαίσθηση. Στα επαγγελματικά σου δίνεται σημαντική ώθηση για να προωθηθούν τα σχέδια σου και να λάβεις υποστήριξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εξυπηρετούνται όλα σου τα σχέδια και συμφέροντα μέσα από το φιλικό σου κύκλο. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν τώρα στην ζωή σου και σε ενεργοποιούν ευχάριστα! Κυνηγάς και κατακτάς τις επιθυμίες σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η εξέλιξη της καριέρας σου είναι δεδομένη αρκεί να αρπάξεις τις ευκαιρίες, να φερθείς ώριμα, συνετά και κυρίως με ψυχραιμία! Όχι στην παρορμητικότητα!

ΛΕΩΝ: Θες να βάλεις νέους στόχους και να διευρύνεις ορίζοντες για να καλυτερεύσεις την ποιότητα ζωής σου. Η ευκαιρία σου είναι τώρα, χωρίς να παρασύρεσαι σε επιπόλαιες συμπεριφορές! Ευνοούνται μακρινά ταξίδια, εκπαιδευτικά σεμινάρια , νέες συμφωνίες

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έντονη σεξουαλική διάθεση, βαθιά συναισθήματα και οικονομικές απολαβές που ικανοποιούν! Ενδυναμώνεται η ψυχολογία σου και είσαι σε ετοιμότητα να δώσεις τις δικές σου μάχες κατάκτησης και απόλυτης κυριαρχίας.

ΖΥΓΟΣ: Αναθερμαίνεις τη σχέση με το σύντροφό σου ο οποίος σε εκπλήσσει ευχάριστα και σε παρακινεί να κάνετε πράγματα μαζί. Αν είσαι ελεύθερος δραστηριοποιήσου για μία νέα πολύ αξιόλογη γνωριμία που σε βγάζει από την μοναξιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η δράση και η απόδοση σου στον επαγγελματικό χώρο είναι αξιοθαύμαστη και μπορείς να καταφέρεις πολλά σε αυτόν τον τομέα! Η φυσική σου κατάσταση βελτιώνεται ενώ είναι η κατάλληλη στιγμή για να ενεργοποιηθείς και να ξεκινήσεις μία αθλητική δραστηριότητα!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ερωτική σου διάθεση στα ύψη, κατακτάς εύκολα αυτό που επιθυμείς και αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου να περάσεις μαγικές στιγμές με το ταίρι σου, αλλά ταυτόχρονα απέφυγε απαιτήσεις και εγωισμό. Αν είσαι χωρίς ταίρι το διάστημα είναι άκρως ανανεωτικό όχι μόνο για να περάσεις καλά,αλλά και για να νιώσεις και πάλι την σπίθα ενθουσιασμού από έναν νέο έρωτα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ενεργοποιείσαι για να βάλεις την ζωή σου και πάλι σε μία σειρά και να βελτιώσεις τις εκάστοτε συνθήκες. Αλλάζεις σπίτι, επαγγελματική έδρα, ή και προκύπτουν γεγονότα που φέρνουν χαρά και ικανοποίηση σε εσένα και στην οικογένεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ώρα για δράση, περιπέτεια, γνωριμίες και προτάσεις! Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή σου και σε ενθουσιάζουν! Προγραμματίζεις μία μετακίνηση, αλλάζεις τρόπο θεώρησης καταστάσεων, ή σου γίνεται και μία μοναδική πρόταση για να εκπληρώσεις κάτι που το περίμενες εδώ και καιρό!

ΙΧΘΥΣ: Μέρα ιδανική για να ενεργοποιηθείς και να πάρεις πρωτοβουλίες που θα βοηθήσουν στην τόνωση των οικονομικών σου! Ανοίγονται ευκαιρίες για ένα νέο οικονομικό σχέδιο, ή ακόμα και για μία αγορά που την περίμενες καιρό! Το εισόδημά σου τονώνεται σημαντικά.

Για περισσότερες προβλέψεις μπες στο oroskopos.gr