Σύνοδος Άρη – Ποσειδώνα στον Ιχθύ στις 18/5: Εξάντληση, αδιαθεσίες και έντονος εκνευρισμός στην καθημερινότητά μας
ΖΩΔΙΑ

Σύνοδος Άρη – Ποσειδώνα στον Ιχθύ στις 18/5: Εξάντληση, αδιαθεσίες και έντονος εκνευρισμός στην καθημερινότητά μας

Σύνοδος Άρη – Ποσειδώνα στον Ιχθύ στις 18/5: Εξάντληση, αδιαθεσίες και έντονος εκνευρισμός στην καθημερινότητά μας

Κάποια ζώδια όμως ευνοούνται!

Μια δύσκολη σύνοδος Άρη – Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων κορυφώνεται την Τετάρτη 18 Μαΐου 2022 προκαλώντας έντονες συγχύσεις, αστάθεια και εκνευρισμούς στην καθημερινότητά μας.

Ο Άρης ο πλανήτης της δράσης, ενώνεται με τον ιδεαλιστή, ονειροπόλο Ποσειδώνα και από την μία πλευρά μας παρακινούν να κυνηγήσουμε τα όνειρα και τις επιθυμίες μας, από την άλλη φέρνουν και αρκετούς μπελάδες στην καθημερινότητά μας.

Με την σύνοδο Άρη – Ποσειδώνα νιώθουμε κουρασμένοι, εξαντλημένοι, υπάρχουν παγίδες μολύνσεων και αδιαθεσιών, ενώ δεν λείπουν και τα γεγονότα που αποσυντονίζουν, αποδιοργανώνουν ή και φέρνουν στασιμότητα που είναι πολύ ενοχλητική! Τίποτα δεν προχωράει… θα είναι μία έκφραση που θα ειπωθεί πολλές φορές αυτό το διάστημα.

Με την σύνοδο Άρη – Ποσειδώνα αυτό που πρέπει να αποφύγουμε είναι την θυματοποίηση ή και την εξαπάτηση, σκεπτόμενοι ότι δεν λειτουργούν και δεν συμπεριφέρονται όλοι οι άνθρωποι το ίδιο όπως εμείς.

Ποια ζώδια πρέπει να δείξουν προσοχή; Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 24ο μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Ποια ζώδια θα ευεργετηθούν; Οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ταύροι, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου.

Οι προβλέψεις για κάθε ζώδιο

ΚΡΙΟΣ: Μην εξαντλείς τα ψυχικά και σωματικά σου αποθέματα προσπαθώντας να είσαι τέλειος σε όλα… Αρκετοί θα χρειαστούν αυτές τις μέρες την βοήθεια και την υποστήριξή σου! Στα επαγγελματικά μείνε μακριά από παρασκήνια που μπορούν να σε μπερδέψουν!

ΤΑΥΡΟΣ: Μέρα κατάλληλη για να κυνηγήσεις όνειρα, στόχους και φιλοδοξίες. Είσαι αρκετά κοινωνικός, αγαπητός, δέχεσαι προσκλήσεις και προτάσεις από άτομα του περιβάλλοντος που σε ξεσηκώνουν για να κάνετε πράγματα μαζί! Ακολουθείς τα θέλω σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κυριαρχούν οι εκνευρισμοί και οι συγχύσεις στα επαγγελματικά, είτε λόγω καθυστερήσεων είτε λόγω κάποιας «γκάφας» που θα πάει πίσω τα σχέδιά σου. Θυμήσου πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για οριστικές επαγγελματικές αποφάσεις ή και αλλαγές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ώρα να ξεφύγεις από την ρουτίνα και να ενισχύσεις τις γνώσεις σου, ή και να κυνηγήσεις λίγο περισσότερο νέες εμπειρίες ή και νέες γνωριμίες. Την προσοχή σου σε νομικά έγγραφα που μπορεί να κρύβουν παγίδες.

ΛΕΩΝ: Μην ξύνεις διαρκώς τις ίδιες πληγές αφήνοντας τον φόβο να σε κατακλύζει! Ακολούθησε το ένστικτό σου που σου δίνει πολύ ισχυρά μηνύματα. Προσοχή στις οικονομικές πλάνες αλλά και στην διαχείριση των χρημάτων σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βιάζεσαι πολύ αυτό το διάστημα στις σχέσεις σου και κυνηγάς πολύ την εκπλήρωση ενός σχεδίου ή και την θεμελίωση μίας σχέσης! Δεν παύει αυτή την ημέρα όμως να δημιουργούνται τριγμοί, παρεξηγήσεις και μπερδέματα!

ΖΥΓΟΣ: Νιώθεις εκνευρισμό στην εργασία σου, είτε γιατί σε αποσυντονίζουν με πολλά που πρέπει τώρα να κάνεις, είτε επειδή βαριέσαι όλο τα ίδια και τα ίδια, είτε κυριαρχεί και μία στασιμότητα που σου γίνεται πολύ ενοχλητική! Δείξε περισσότερη προσοχή σε θέματα φυσικής κατάστασης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είσαι στα καλύτερά σου, με ερωτισμό, κέφι, δημιουργικότητα, έμπνευση και με εξελίξεις που σε ικανοποιούν στο έπακρο! Δεν έχω πολλά να σου πω, γιατί πολύ απλά αυτή η αστρολογική όψη εκπληρώνει με τον καλύτερο τρόπο τα θέλω σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η διάθεση σου έχει εναλλαγές και οι ευαισθησίες σου είναι τονισμένες. Ασχολείσαι με ζητήματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια και υπάρχουν οι λόγοι και οι αιτίες για να θυμώνεις λόγω των ξαφνικών εξελίξεων! Προσοχή σε ζημιές και βλάβες στο χώρο του σπιτιού!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θέλεις να δραπετεύσεις από την καθημερινότητα, να πάρεις το αυτοκίνητο και να φύγεις κάπου σε ένα παραθαλάσσιο μέρος να ξεφύγει το μυαλό σου. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να το κάνεις… Προσοχή ωστόσο αυτές τις μέρες στο όχημα, στην οδήγηση και στις λεκτικές παρεξηγήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το ταμείο είναι μείον και αυτό είναι κάτι που σε ρίχνει αυτές τις μέρες γιατί βγαίνουν και έξοδα στην επιφάνεια τα οποία σε αποσυντονίζουν και χάνεις τον μπούσουλα! Διατήρησε το ηθικό ακμαίο και οργανώσου!

ΙΧΘΥΣ: Κυνηγάς τα όνειρα και τις επιθυμίες σου άθελα σου όμως αυτές τις μέρες μπορεί να πέσεις σε λάθη, είτε λόγω της βιασύνης, είτε λόγω της ωραιοποίησης καταστάσεων και ανθρώπων. Απόφυγε την θυματοποίηση και φρόντισε περισσότερο τον εαυτό σου.

Για περισσότερες προβλέψεις μπες στο oroskopos.gr