Σύνοδος Ερμή-Δία (28/3): Ταξίδια, γνωριμίες και ενδιαφέρουσες προτάσεις έρχονται να σου τονώσουν το ηθικό
ΖΩΔΙΑ

Σύνοδος Ερμή-Δία (28/3): Ταξίδια, γνωριμίες και ενδιαφέρουσες προτάσεις έρχονται να σου τονώσουν το ηθικό

Σύνοδος Ερμή-Δία (28/3): Ταξίδια, γνωριμίες και ενδιαφέρουσες προτάσεις έρχονται να σου τονώσουν το ηθικό

Ανοίγεται νέα σελίδα στη ζωή σας

Η Σύνοδος του Ερμή με τον Δία έρχεται στις 28 Μαρτίου και φέρνει μαζί του και αρκετές ευχάριστες εξελίξεις σε όλους τους τομείς.

Προτάσεις για ταξίδια αλλά και γνωριμίες έρχονται στο προσκήνιο και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σου τονώσουν το ηθικό και την ελπίδα για χαρά!

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις προβλέψεις, όπως αυτές αναφέρονται στο oroskopos.gr

ΤΑΥΡΟΣ

Έρχεται στήριξη από εκεί που δεν το περιμένεις. Λύνεις επαγγελματικά ζητήματα και έχεις επικοινωνίες που σε ανακουφίζουν από τα δύσκολα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θετικές αλλαγές, ανανέωση που επιθυμείς και πραγματοποίηση ονείρων θα έχεις! Μία πρόταση από το κοινωνικό περιβάλλον θα προσφέρει ουσιαστικές προοπτικές. Πες ναι στις νέες γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επιτυχία στην καριέρα, αλλά και βελτίωση της κοινωνική σου εικόνας να αναμένεις! Ιδανικό διάστημα για να περάσεις interview για δουλειά, να υπογράψεις επαγγελματικό συμφωνητικό ή να σου γίνει η πρόταση για την δουλειά των ονείρων σου!

ΛΕΩΝ

Άπλετη τύχη μέσα από συζητήσεις, γνωριμίες και επαφές θα έχεις! Ένα ταξίδι σε μέρος μακρινό προγραμματίζεται ή και γίνεται!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Χαρούμενα είναι τα νέα για τα οικονομικά σου, έχεις την ευκαιρία για ένα έξτρα έσοδο, ένα μπόνους, επίδομα ή για ζητήματα μισθώσεων και πωλήσεων, τώρα είναι η ευκαιρία σου! Η ψυχολογία σου ανεβαίνει!

ΖΥΓΟΣ

Ώρα για να κάνεις το μεγάλο βήμα της δέσμευσης και να πεις το μεγάλο ναι, είτε για ένα γάμο, είτε για μία δέσμευση ή ακόμα και για μία νέα γνωριμία που τώρα παίρνει μία τροπή για μία όμορφη ερωτική σχέση που θα έχει διάρκεια!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Απόδοση και επιτυχία επαγγελματική, αλλά και ευεξία και ομορφιά, μπορείς να περιμένεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χαρούμενα μηνύματα στα ερωτικά, ένα νέο φλερτ, μία ερωτική πρόταση ή και ένα επιχειρηματικό σχέδιο είναι μέσα στα «τυχερά» σου για αυτή την ημέρα! Το διασκεδάζεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τρυφερότητα και εύνοια σε σπίτι, οικογένεια αλλά και ερωτικό παρελθόν, να αναμένεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νέες προτάσεις, νέες συμφωνίες, αλλαγή μεταφορικού μέσου ή και μία συναρπαστική νέα γνωριμία είναι μερικά από τα καλά και τα τυχερά αυτής της μέρας!

ΙΧΘΥΣ

Ετοιμάσου να αλλάξεις πορτοφόλι, θα σου χρειαστεί γιατί με αυτή την σύνοδο θα αρχίσεις ήδη να προετοιμάζεις το έδαφος με προτάσεις, συζητήσεις και συμφωνίες που θα φέρουν καλούς καρπούς στον οικονομικό σου τομέα!

Για περισσότερες προβλέψεις, επισκεφθείτε το oroskopos.gr