Σύνοδος Ήλιου – Αφροδίτης: Ο έρωτας απόλυτος πρωταγωνιστής
ΖΩΔΙΑ

Σύνοδος Ήλιου – Αφροδίτης: Ο έρωτας απόλυτος πρωταγωνιστής

Σύνοδος Ήλιου – Αφροδίτης: Ο έρωτας απόλυτος πρωταγωνιστής

Ποιοι θα ευνοηθούν περισσότερο;

Την Κυριακή στις 13 Αυγούστου, η Αφροδίτη ανάδρομη από το ζώδιο του Λέοντα, βρίσκεται στην αγκαλιά του Ήλιου από το ίδιο ζώδιο και η σύνοδος (cazimi) που σχηματίζουν μεταξύ τους, προσφέρουν την ευκαιρία για το άνοιγμα ενός νέου κύκλου εκπλήρωσης επιθυμιών με άρωμα παρελθόντος.

Ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε τη ζωή τώρα, κατακλύζεται από αγάπη, έρωτα και συντροφικότητα. Τα συναισθήματα δεν μένουν κρυφά και εκφράζονται λεκτικά αλλά και με πάθος, ίσως γιατί τα κρατούσαμε εδώ και καιρό μέσα μας και τώρα έφτασε η στιγμή να τα αποδεχθούμε αλλά και να τα… παραδεχθούμε. Γι’ αυτούς που είναι ήδη ερωτευμένοι, ο έρωτας τους είναι ζωή και η ζωή τους ο έρωτας και γι’ αυτούς που ακόμα δεν είναι, η ερωτική ατμόσφαιρα θα είναι τόσο αναγκαία, όσο η αναπνοή τους. Ο αισθησιασμός και η τρυφερότητα εναλλάσσονται συνεχώς μεταξύ τους και η συμπεριφορά μας είναι γλυκιά, ευγενική και χαριτωμένη. Γενικά, η όψη αυτή μας ωθεί να εκφράσουμε το «είναι» μας  σε όλους τους τομείς της ζωής μας και ιδιαίτερα στον έρωτα και μας υπόσχεται ότι τα αποτελέσματα θα είναι μόνο θετικά

Περισσότερο ευνοούνται τα ζώδια και οι ωροσκόποι της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες), αλλά και τα ζώδια ή ωροσκόποι του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι) του 3ου δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ

Ο έρωτας, η διασκέδαση και η δημιουργία, φλέγονται με την σύνοδο του Ήλιου με την Αφροδίτη. Ο έρωτας για σένα τώρα έχει πάθος, ένταση και ρομαντισμό. Όπου κι αν απευθυνθείς, ότι κι αν διεκδικήσεις είναι δικό σου. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις, γιατί τώρα μόνο νικάς. Ζήσε το μεγαλείο  του έρωτα με κάθε τρόπο, είτε είσαι με κάποιον, είτε όχι.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή η περίοδος είναι κυριολεκτικά υπέροχη για να εξομαλύνεις όλες τις δύσκολες καταστάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον. Μπορείς να δείξεις όλη την αγάπη που έχεις προς τους δικούς σου ανθρώπους, μπορείς να εκφράσεις πολύ βαθιά σου συναισθήματα και να γίνεις κατανοητός, και μπορείς να διευθετήσεις ζητήματα ή ανησυχίες που ανήκουν στο παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το χαμόγελο σου, η φιλική σου διάθεση, οι καλοί σου τρόποι και η επικοινωνιακή σου μαεστρία μπορούν να σου ανοίξουν και την πιο δύσκολη πόρτα. Φυσικά οι σημαντικότερες και οι περισσότερες πόρτες είναι οι συναισθηματικές, με τη μορφή κάποιας γνωριμίας, κάποιου γείτονα, κάποιου γνωστού, κάποιου συνταξιδιώτη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δώρο για τα οικονομικά σου αποτελεί η Σύνοδος αυτή, αποτελώντας μία εξαιρετική περίοδο  για κέρδη και ορθή διαχείριση αυτών από μέρους σου. Γενικά ευνοείται οτιδήποτε έχει αξία για σένα. Τα χρήματα, τα κεκτημένα σου, το «είναι» σου και φυσικά η συναισθηματική ζωή, ειδικά αν θες κάτι να σταθεροποιήσεις.

ΛΕΩΝ

Το μεγαλείο της γοητείας σου ανατέλλει τώρα, κάνοντας σε σέξι, μαγνητικό και ακαταμάχητο. Ο έρωτας ανθίζει, ανανεώνεται ή δικαιώνεται ακόμα κι αν αυτό μέχρι χθες έμοιαζε ανέφικτο. Η πιθανότητα να βιώσεις το χολιγουντιανό ρομαντικό παθιασμένο σενάριο που πλάθεις τόσο καιρό στο μυαλό σου, μέχρι και την πιο μικρή του λεπτομέρεια, είναι τεράστια!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το κέφι και η ψυχολογία σου φτιάχνουν απότομα και θες αυτό να το μεταδόσεις και στους άλλους απλόχερα. Υπέροχη περίοδος για εσωτερική ανανέωση, ρομαντικές στιγμές, μυστικές παθιασμένες συναντήσεις, όνειρα που θες να κάνεις πραγματικότητα και για να πάρεις αποφάσεις που καλύπτουν τα «θέλω» σου.

ΖΥΓΟΣ

Ήρθε η ώρα να λάμψεις επαγγελματικά αλλά και κοινωνικά. Διακρίσεις, κέρδη και έπαινοι δίνουν και παίρνουν, αρκεί να δραστηριοποιηθείς απλά όπως θες και αισθάνεσαι. Ίσως η χαρά όμως έρθει με ερωτικό χαρακτήρα, σε ένα πρόσωπο του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός θα εκδικηθεί το ταίρι του με τον ίδιο τρόπο και μάλιστα θα ομολογήσει την πράξη του γιατί θεωρεί ότι έτσι απονέμεται δικαιοσύνη. Επίσης ποτέ δεν ξεχνάει τι έγινε. Περιμένει και την κατάλληλη στιγμή για να δράσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία θαυμάσια περίοδος να ανοίξεις ορίζοντες, να ζήσεις και να δοκιμάσεις καινούργια πράγματα, να εμπλουτίσεις γνώσεις, να κοινωνικοποιηθείς και φυσικά να ταξιδέψεις. Αν κάπου μέσα σε όλες αυτές τις δραστηριότητες προκύψει ερωτικό ενδιαφέρον, μην φοβηθείς και κάνε τα βήματα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

H Σύνοδος δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη σεξουαλική ζωή, γεμίζοντας σε αισθησιασμό, εστιάζει την επιθυμία σου στο μοίρασμα με το σύντροφό συναισθηματικού και υλικού πλούτου αλλά και στη διευθέτηση χρεών και υποχρεώσεων. Έχεις τώρα και την ικανότητα και την επιθυμία να βρεις ψυχική ηρεμία με τους παραπάνω τρόπους και θα τα καταφέρεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ιδανικότερη περίοδος για να εκφράσεις μεγαλειωδώς στον σύντροφο σου αυτά που νιώθεις και αισθάνεσαι και να λάβεις την ανταπόκριση που επιθυμείς. Να περάσεις αισθησιακές και ρομαντικές στιγμές μαζί του. Αν δεν έχεις κάποια σχέση, διεκδίκησε το αντικείμενο του πόθου σου και δεν θα χάσεις ή ετοιμάσου για μία πολύ ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία.

ΙΧΘΥΣ

Σε χαρακτηρίζει ευεξία και καλή διάθεση. Το κλίμα στη δουλειά είναι πολύ καλύτερο και εσύ αναδεικνύεις πετυχημένα τις ικανότητες σου. Κάπου εκεί, μεταξύ συναδέλφων ή συνεργατών υπάρχει μία μεγάλη περίπτωση να εμφανιστεί ο έρωτας. Αν έχει ήδη εμφανιστεί τώρα είναι η ώρα να δραστηριοποιηθείς.

Για περισσότερα αστρο-θέματα κάνε κλικ στο oroskopos.gr