Σύνοδος Ήλιου – Δία 12/4: Επιτέλους η τύχη μας χαμογελά!
ΖΩΔΙΑ

Σύνοδος Ήλιου – Δία 12/4: Επιτέλους η τύχη μας χαμογελά!

Σύνοδος Ήλιου – Δία 12/4: Επιτέλους η τύχη μας χαμογελά!

Ο Ήλιος και ο Δίας προσφέρουν απλόχερα γενναιοδωρία, ευθυμία, αισιοδοξία

Επιτέλους η τύχη μας δείχνει το όμορφο χαμόγελό της και μας βοηθά να πάρουμε τα πάνω μας και να αξιοποιήσουμε όμορφες ευκαιρίες.

Αυτή τη Μ.Τετάρτη 12 Απριλίου 2023  ο Ήλιος και ο Δίας σχηματίζουν την όψη συνόδου στην 21ο 45′ του Κριού  προσφέροντας απλόχερα γενναιοδωρία, ευθυμία, αισιοδοξία, τύχη και όμορφες προοπτικές ικανές να μας κάνουν να νιώσουμε και πάλι ότι η ζωή είναι όμορφη και ότι οι εναλλαγές της είναι πολλές, ικανές όμως να δώσουν την λύση στην πιο κατάλληλη στιγμή!

Με την σύνοδο Ήλιου – Δία, βρίσκουμε και πάλι την ενεργητικότητά μας, ξεπερνάμε αδιαθεσίες, νιώθουμε πιο δυνατοί και αεράτοι! Εμφανίζονται τυχερές ευκαιρίες που δίνουν ικανοποίηση, προσφέρουν προοπτικές, δίνουν την δυνατότητα να επεκτείνουμε τα σχέδιά μας, ενώ νιώθουμε αφθονία (σε κάποιο τομέα της ζωής μας). Η γενναιοδωρία μας βοηθά να το ρίξουμε λίγο έξω και να απολαύσουμε τα δώρα της ζωής. Προσοχή μόνο στις υπερβολές.

Τα ζώδια που θα ευνοηθούν από αυτή την τυχερή σύνοδο Ήλιου – Δία είναι οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου καθώς και οι Καρκίνοι – Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ

Ήρθε η ώρα τους στόχους σου, να τους διεκδικήσεις και να τους κατακτήσεις. Η τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σου και αυτό που θέλεις πολύ μπορεί να γίνει, αρκεί να αρπάξεις την ευκαιρία.

ΤΑΥΡΟΣ

Καταφέρνεις να διώξεις μακριά τα μαύρα σύννεφα από τη ζωή σου, αναπτερώνεται το ηθικό σου και βρίσκεις και πάλι το σθένος και την ψυχική σου ηρεμία! Το ένστικτό σου και τα τυχαία περιστατικά δίνουν λύσεις σε προβλήματά σου! Η ενασχόληση με τον πνευματισμό ή και την μεταφυσική, σε αποφορτίζει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κοινωνικός σου κύκλος γίνεται μεγαλύτερος και έρχεσαι σε επαφή με φιλικά πρόσωπα που μαζί τους μπορείς πραγματικά να πας ένα βήμα παρακάτω. Όνειρα και επιθυμίες εκπληρώνονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα εκτιμηθεί επιτέλους ο κόπος και ο αγώνας που έχεις δώσει μέχρι τώρα, στον επαγγελματικό τομέα και ετοιμάσου να δεχθείς μία νέα ευκαιρία καριέρας ή μία προαγωγή.

ΛΕΩΝ

Ένα ταξίδι, μία επικοινωνία ή ένα μήνυμα, θα ανακτήσει την αισιοδοξία σου και θα σε φέρει ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο σου και στην επιτυχία. Ιδανικό διάστημα για να έχεις καταξίωση ή ένα σημαντικό επίτευγμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μεγάλη είναι η εύνοια σου για μία οικονομική υπόθεση, όπου θα βρεθείς κερδισμένος! Ανεβαίνουν τα οικονομικά σου από εκεί που δεν το περιμένεις. Ευνοούνται αγοραπωλησίες, κληρονομιές. Η ψυχολογία σου βελτιώνεται και η ερωτική λίμπιντο ανεβαίνει.

ΖΥΓΟΣ

Μία νέα σχέση ξεκινά ή μία σχέση επισημοποιείται! Η συντροφική ζωή στα καλύτερα της , αισθάνεσαι ότι εκπληρώνονται όλα τα όνειρα και οι επιθυμίες που έτρεφες ως σήμερα για τα αισθηματικά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αλλάζεις τη ζωή σου, την καθημερινότητα σου και βελτιώνεις συνθήκες εργασίας, όπως και την εμφάνιση σου!  Προσοχή στις διατροφικές υπερβολές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Υποδέχεσαι τον έρωτα στη ζωή σου, χορταίνεις απολαύσεις, διασκεδάσεις και θαυμασμό από τους γύρο σου και κυρίως, από ερωτικές κατακτήσεις.  Ιδανική ευκαιρία και για την απόκτηση απογόνου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προκύπτει ένα ευχάριστο γεγονός στο σπίτι και στον τομέα της οικογένειας! Είναι ιδανική εποχή για να αλλάξεις σπίτι, να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου ή για να ενταχθεί και ένα νέο μέλος στην οικογένεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έρχεσαι σε επαφή με σημαντικούς ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να ανοίξεις μία νέα σελίδα στη ζωή σου! Μία πρόταση, ένα χαρμόσυνο μήνυμα ή μια ευχάριστη συνάντηση, έρχεται.

ΙΧΘΥΣ

Βλέπεις το πορτοφόλι σου να γεμίζει και στον έρωτα, μπορείς να αποκτήσεις και πάλι ασφάλεια, αισθησιασμό και σταθερότητα.

Για περισσότερα αστρο-θέματα κάνε κλικ στο oroskopos.gr