Σύνοδος Ήλιου με Ποσειδώνα (11/3): Μην ενδίδετε σε ψευδαισθήσεις
ΖΩΔΙΑ

Σύνοδος Ήλιου με Ποσειδώνα (11/3): Μην ενδίδετε σε ψευδαισθήσεις

Σύνοδος Ήλιου με Ποσειδώνα (11/3): Μην ενδίδετε σε ψευδαισθήσεις

Οι προβλέψεις της Πέμπτης

Ο Ήλιος και ο Ποσειδώνας βρίσκονται στο Ζώδιο των Ιχθύων και την Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021, σχηματίζουν Σύνοδο, χαρίζοντας μας συναισθηματική έξαρση, αλλά και τάση για ψευδαισθήσεις και ουτοπίες.

Τα Ζώδια της Γης και του Νερού, των αρχών του 3ου δεκαημέρου, απολαμβάνουν ονειρικές στιγμές, μαγικές ερωτικές στιγμές, συναισθηματικές εξομολογήσεις και ισχυρή διαίσθηση! Εκφράζουν συναισθήματα, διεγείρουν τις αισθήσεις τους και ακούν την φωνή της καρδιάς.

Τα Μεταβλητά Ζώδια του 2ου δεκαημέρου, μπορούν επίσης να απολαύσουν την συναισθηματική φύση της όψης αυτής, αποφεύγοντας όμως οπωσδήποτε ψευδαισθήσεις, ουτοπίες, λάθος εκτιμήσεις, αυταπάτες και εξαπατήσεις, διότι θα έχουν απογοητεύσεις.

Οι υπόλοιποι του Ζωδιακού, μπορούν να πετύχουν πολλούς από τους στόχους τους με ευκολία, αρκεί να προσγειωθούν και να επιστρατεύσουν την λογική τους.

ΚΡΙΟΣ

Εκφράζεις τα κρυφά σου συναισθήματα και τις ψυχικές ανάγκες σου, αποτελεσματικά! Διαφύλαξε τα μυστικά σου και απέφυγε ψευδαισθήσεις! Ακολούθησε την διαίσθηση σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Δένεσαι ακόμα περισσότερο συναισθηματικά με το φιλικό σου κύκλο, ο οποίος μέσα από εξομολογήσεις και πράξεις θα σου φέρει θετικές εξελίξεις! Επίσης, ένα μεγάλο όνειρο, μπορεί τώρα να πραγματοποιηθεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο τομέας της καριέρας σου δίνει ευκαιρίες, για να πραγματοποιήσεις  επιδιώξεις και όνειρα! Αν αποφύγεις λάθη λόγω απροσεξίας και λαθών, θα έχεις επιτυχία και καταξίωση! Ερωτικά πες όχι, σε απατηλές ελπίδες και εξιδανικεύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μέσα από επαφές, γνωριμίες και συζητήσεις, οι οποίες εμπλουτίζονται από συναίσθημα και αγάπη, εκπληρώνεις στόχους! Η αισιοδοξία σου, αυξάνεται.

ΛΕΩΝ

Σεξουαλικότητα, αισθησιασμός και βαθιά συναισθήματα σε φέρνουν πιο κοντά στο πρόσωπο που ποθείς. Κόψε τα έξοδα και θα δεις ότι υπάρχει εύνοια και στα οικονομικά σου.ολύ πάνω σε ένα σχέδιο αν θέλετε να υλοποιηθεί γρήγορα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η συντροφική ζωή γεμίζει εξομολογήσεις, συναίσθημα και τρυφερές στιγμές! Νέες γνωριμίες, επισημοποίηση και επανασύνδεση, είναι πιθανά τώρα! Προσοχή μόνο στην τάση σου για εξιδανίκευση, ψέματα και λάθη, γιατί θα απογοητευτείς πολύ.

ΖΥΓΟΣ

Η καθημερινότητα γίνεται ευκολότερη και γεμίζει συναίσθημα και αγάπη! Το επαγγελματικό περιβάλλον γίνεται αρμονικό και βελτιώνεται. Νιώθεις ευεξία και ομορφαίνεις! .

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι προοπτικές και οι ευκαιρίες στην συναισθηματική σου ζωή, είναι τώρα πάρα πολλές, είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι. Νιώσε τη χαρά του έρωτα και της δημιουργίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι προοπτικές και οι ευκαιρίες στην συναισθηματική σου ζωή, είναι τώρα πάρα πολλές, είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι. Νιώσε τη χαρά του έρωτα και της δημιουργίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αντιμετωπίζει την κοινωνική σου ζωή και το περιβάλλον σου, με πολύ συναίσθημα και τρυφερότητα και αυτό σε ωφελεί! Συζητήσεις ευνοούνται και σχέσεις με αδέρφια και γείτονες βελτιώνονται! Πες όχι σε ψέματα και κουτσομπολιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επιτέλους έρχεται η συναισθηματική επιβεβαίωση, που τόσο καιρό περίμενες, είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι. Οικονομικά έχεις εύνοια, αρκεί να σταματήσεις τα περιττά έξοδα!.

ΙΧΘΥΣ

Ακούς την καρδιά, το συναίσθημα, και την διαίσθηση σου, παρασυρόμενος από ονειρικά μονοπάτια του έρωτα! Ωστόσο, μην φοράς «ροζ γυαλιά» και προσγειώσου στην πραγματικότητα, χωρίς να φαντάζεσαι πράγματα, διότι κινδυνεύεις από απογοητεύσεις.

Για περισσότερες προβλέψεις κάνε κλικ στο oroskopos.gr