Τα 5 ντόμπρα ζώδια που τα λένε σταράτα και η ωμή αλήθεια τους θα σε τσακίσει
ΖΩΔΙΑ

Τα 5 ντόμπρα ζώδια που τα λένε σταράτα και η ωμή αλήθεια τους θα σε τσακίσει

Τα 5 ντόμπρα ζώδια που τα λένε σταράτα και η ωμή αλήθεια τους θα σε τσακίσει

«Η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει, μα κόκκαλα τσακίζει»

Η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει, μα κόκκαλα τσακίζει άθελά μας και μη. Κάποια ζώδια είναι πιο σκληρά στο λόγο τους από κάποια άλλα, για διάφορες αιτίες. Παρακάτω μπορείς να δεις τα ζώδια που δεν ‘καίγονται’ ιδιαίτερα να σου παρουσιάσουν την αλήθεια ωραιοποιημένη. Το μόνο σίγουρο είναι πως τις περισσότερες φορές δεν έχουν κακές προθέσεις, απλώς δυσκολεύονται να διαχειριστούν διπλωματικά τις λέξεις.

Παρθένος

Ως Παρθένος, αν και κυβερνάται από τον Ερμή, τον πλανήτη της ευφυΐας και της επικοινωνίας, πολύ συχνά προσπερνάει το πώς μπορεί να σκεφτεί ο συνομιλητής του όσα λέει. Έτσι, μιλάει με τρόπο που συχνά φαίνεται σκληρός στους άλλους. Σα να μην έφτανε αυτό, οι αναλυτικές του ικανότητες τον βοηθούν να παρατηρήσει και την τελευταία λεπτομέρεια πάνω σου και σε συνδυασμό με τις αγνές προθέσεις του να σε κάνει καλύτερο, σου ‘κοπανάει’ ευθέως μέχρι και το τελευταίο σου κουσούρι. Οι Παρθένοι φημίζονται για το πως όταν αγαπάνε προσπαθούν να σε βελτιώνουν συνεχώς, γεγονός που γίνεται καμιά φορά υπενθυμίζοντάς σου τα λάθη σου.

Αιγόκερως

Όπως και το προαναφερθέν ζώδιο της Παρθένου, έτσι αντίστοιχα κι ο Αιγόκερως όταν αγαπάει προσπαθεί να βελτιώνει συνεχώς το άλλο του μισό. Συγχρόνως, κυβερνάται από τον Κρόνο και κάνει έξαρση στον Άρη. Αυτά τα στοιχεία του προσδίδουν λίγη ψυχρότητα κι ευθύτητα στο λόγο του, ακόμη κι όταν οι προθέσεις του είναι οι καλύτερες. Μάλιστα, στον έρωτα είναι από τους ανθρώπους που αισθάνεται 10, μα εκφράζει 2… άντε 3. Τουλάχιστον ξέρεις ότι είναι ο καλύτερος στα θέματα καριέρας, κοινωνικής ανέλιξης και γενικότερης επιτυχίας, οπότε δείξε λίγη κατανόηση σε αυτή του την αδυναμία κι άκουσέ τον με προσοχή, χωρίς να πάρεις τίποτα προσωπικά!

Κριός

Ο Κριός κυβερνάται από τον πλανήτη Άρη. Μάλιστα το στοιχείο της φωτιάς συνδυαστικά με την ιδιότητά του η οποία είναι παρορμητική, του προσδίδει μία αθωότητα κι έναν υπέρμετρο αυθορμητισμό. Με απλά λόγια, πρώτα μιλάει κι έπειτα σκέφτεται. Προφανώς όταν σκεφτεί τι είπε, είναι πια ήδη αργά. Καλό είναι να δείξεις λίγη κατανόηση, λαμβάνοντας υπόψιν ότι σπανίως έχει κακές προθέσεις. Η (συχνά) υπέρμετρη αυτοπεποίθησή του δεν του αφήνει την ανάγκη να πληγώσει ή φαρμακώσει τους άλλους με το λόγο του. Ο τρόπος έκφρασής του είναι ωμός και δίχως φίλτρα – ακριβώς όπως κι εσύ σκέφτεσαι μέσα σου για μερικούς άλλους…

Τοξότης

Παρομοίως με τον προαναφερθέντα, ο Τοξότης είναι ζώδιο της φωτιάς, αλλά μεταβλητό. Οπότε διαθέτει άφθονο αυθορμητισμό, αλλά τουλάχιστον η μεταβλητή του ιδιότητα καμιά φορά μπορεί να αποτρέψει τυχόν άσχημα λεγόμενα. Ο ίδιος είναι ακομπλεξάριστος και συνήθως αποδέχεται τον εαυτό του όπως ακριβώς είναι, νομίζοντας πως και οι υπόλοιποι άνθρωποι γύρω του κάνουν κάτι παρόμοιο. Επόμενο είναι, λοιπόν, πολλές φορές να λέει πράγματα που σε πληγώνουν, πιστεύοντας πως δεν θα σε αγγίξουν καν, επειδή αν ο ίδιος ήταν στη θέση σου, θα αδιαφορούσε. Βασικό στοιχείο είναι η αδυναμία του ζωδίου στον Ερμή, χαρίζοντάς του έναν αντισυμβατικό κι ευκόλως παρεξηγήσιμο τρόπο έκφρασης.

Δίδυμοι

Μα πώς γίνεται ο διπλωμάτης του ζωδιακού να τσακίζει κόκκαλα; Πώς είναι δυνατόν ο άνθρωπος που ξέρει πώς να γίνεται αρεστός από την πλειοψηφία να σε πληγώσει με αυτά που ξεστομίζει; Η αλήθεια είναι πως όσο πιο τακτικά σε τσακίζει η γλώσσα του Διδύμου, τόσο πιο πολύ σε αγαπάει (ερωτικά ή μη) και θέλει να είναι δίπλα σου. Αισθάνεται τόσο άνετα γύρω σου που αφήνει τον εαυτό του ελεύθερο να εκφραστεί. Όπως ξέρεις, τείνει να μιλάει πολύ. Άρα μέσα σε όλα όσα θα πει, λογικό είναι να του ξεφύγει και κάτι δυσάρεστο, ακόμη κι αν δεν έχει πρόθεση να σε πληγώσει. Βέβαια, κάποιες φορές το κάνει εσκεμμένα, κρύβοντας τις ύποπτες προθέσεις του πίσω από τον ισχυρισμό πως «δεν ήθελε να σε προσβάλλει».

Για περισσότερα αστρο-θέματα κάνε κλικ στο oroskopos.gr