Τα 5 ζώδια που θα σε «τεστάρουν» πριν κάνουν σχέση μαζί σου
ΖΩΔΙΑ

Τα 5 ζώδια που θα σε «τεστάρουν» πριν κάνουν σχέση μαζί σου

Τα 5 ζώδια που θα σε «τεστάρουν» πριν κάνουν σχέση μαζί σου

Δεν θα κάνουν εύκολα σχέση μαζί σου αν πρώτα δεν σε τεστάρουν! Μάθε ποια ζώδια θα σε δοκιμάσουν πρώτα!

Ποια είναι τα ζώδια που θα σε τεστάρουν μέχρι τελικής πτώσεως πριν κάνουν σχέση μαζί σου;

Ποιος είναι ο λόγος που το κάνουν αυτό; Είναι η ανασφάλεια; Μήπως είναι η ανάγκη για επιβεβαίωση ή απλά τους αρέσει να σε βασανίζουν;

Διάβασε παρακάτω, σύμφωνα με το oroskopos.gr και δες ποια είναι αυτά τα ζώδια που θα σου βγάλουν την πίστη πριν γίνουν ο σύντροφός σου και το κίνητρό τους πίσω από αυτό.

Παρθένος

Ο Παρθένος μπορεί να μην το γνωρίζει αλλά ανήκει σε αυτή τη λίστα. Ο λόγος είναι οι πολύ υψηλές απαιτήσεις του, με αποτέλεσμα να σου βγάζει την πίστη πριν αποφασίσει ότι έχεις τικάρει τουλάχιστον το 90% των στοιχείων που θέλει να δει επάνω σου. Μην ξεχνάμε ότι είναι ζώδιο της γης, άρα οτιδήποτε κι αν σκοπεύει να κάνει πρέπει πρώτα να το σκεφτεί προσεκτικά, να το οργανώσει και έπειτα να το πραγματοποιήσει. Ανήκει στα άτομα που θέλουν να κρατούν σε βάθος χρόνου οι σχέσεις τους, συνεπώς είναι πολύ λογικό να τσεκάρουν αν υπάρχει ποιότητα σε αυτές.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο που περιμέναμε να βρίσκεται στη συγκεκριμένη λίστα. Μπορεί να κυβερνάται από τον Άρη τον πλανήτη της δράσης, αλλά ταυτόχρονα κατά τη μοντέρνα αστρολογία, κυβερνάται από τον Πλούτωνα, τον θεό του κάτω κόσμου. Η καχυποψία και η ανασφάλεια όταν ερωτεύεται αυξάνονται κατακόρυφα και πρέπει να σε τεστάρει από 100 μεριές ώστε να σιγουρευτεί πως δεν θα τον πληγώσεις ή δεν θα τον παρατήσεις. Δίνεται ολοκληρωτικά και το ξέρει. Μαζί, γνωρίζει ότι θα πληγωθεί βαθιά αν τον εξαπατήσεις.

Καρκίνος

Μπορεί να μην του φαίνεται εκ πρώτης όψεως αλλά ο Καρκίνος στην πραγματικότητα είναι μια μικρογραφία του Σκορπιού. Είναι τρομερά συναισθηματικός και κυκλοθυμικός. Φοβάται την απόρριψη και πάνω από όλα, όνειρο ζωής του είναι να δημιουργήσει ένα περιβάλλον οικογένειας. Δηλαδή, ακόμη και αν επιλέξει να μην κάνει παιδιά, θα προτιμήσει έναν σύντροφο στον οποίο μπορεί να βασιστεί και να εκφράσει όλα όσα νιώθει, χωρίς ταμπού. Για να βεβαιωθεί ότι είσαι ένας τέτοιου τύπου σύντροφος, θα χρειαστεί να περάσεις κάποιες δοκιμασίες.

Ταύρος

Ο Tαύρος δεν το κάνει επίτηδες, είναι πραγματικά μέρος της φύσης του να προχωρά με αργά και σταθερά βήματα. Σπάνια επιτρέπει στον ενθουσιασμό του να τον κάνει να βιαστεί. Αν θεωρήσει ότι είσαι το κατάλληλο άτομο, θα πάρει το χρόνο του μέχρι να μπει σε σχέση μαζί σου. Στην περίπτωση που η δική σου βιασύνη είναι ο λόγος για τον οποίο αποφασίζεις να προχωρήσεις, αντί να περιμένεις τον Ταύρο, σίγουρα θα πληγωθεί, αλλά θα θεωρήσει ότι δεν ήσουν το κατάλληλο άτομο τελικά. Θα του πάρει χρόνο να προχωρήσει στον επόμενο στόχο.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο εξωστρεφές που η πρώτη εντύπωση που δίνει είναι ενός πολύ κουλ ατόμου. Οι περισσότεροι δεν τον περίμεναν στη συγκεκριμένη λίστα. Στην πραγματικότητα η ανάγκη του να περνάει συνεχώς χρόνο με τον εαυτό του και με τις παρέες του, συχνά απειλείται όταν κάνει σχέση. Έτσι θα προτιμήσει να σε τεστάρει με κάποιον τρόπο για να καταλάβει αν είσαι το άτομο που θα σταθεί εμπόδιο στην προσωπική του ελευθερία και εξέλιξη, ή αν είσαι διατεθειμένος να τον υποστηρίξεις σε οτιδήποτε τον κάνει ευτυχισμένο.

Για περισσότερες προβλέψεις μπείτε στο oroskopos.gr