Τα αστρολογικά γεγονότα του Φεβρουαρίου – Πώς θα επηρεάσουν τα ζώδια;
ΖΩΔΙΑ

Τα αστρολογικά γεγονότα του Φεβρουαρίου – Πώς θα επηρεάσουν τα ζώδια;

Τα αστρολογικά γεγονότα του Φεβρουαρίου – Πώς θα επηρεάσουν τα ζώδια;

Μην ξεχνάς να διαβάσεις και ό,τι αφορά τον ωροσκόπο σου

Ποια αστρολογικά γεγονότα έρχονται τον Φεβρουάριο και πώς θα επηρεάσουν το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου;

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο

Ο Φεβρουάριος ξεκινά με ένα νέο φεγγάρι να γεννιέται στο ζώδιο του Υδροχόου εγκαινιάζοντας ένα νέο κύκλο που τα ζητήματα που αφορούν το κοινωνικό σύνολο θα έχουν την προτεραιότητά μας.

Η δύσκολη συμμετοχή του Κρόνου και του Ουρανού στο φαινόμενο της Νέας Σελήνης θα προκαλέσουν ισχυρά εμπόδια και ανατροπές γύρω μας.

Μήνας με ακραία καιρικά ή και γεωφυσικά φαινόμενα!

Τα ζώδια που ανοίγουν αυτή την εποχή ένα νέο σημαντικό κύκλο στην ζωή τους είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου.

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022

Ερμής σε Ορθή Φορά, Εξάγωνο Άρη – Δία και Σύνοδος Ήλιου Κρόνου!

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά στο ζώδιο του Αιγόκερω όπου και θα παραμείνει ως τις 14/2. Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να βάλουμε μπροστά τα σχέδια, τις επαφές, τις επικοινωνίες που είχαν παγώσει και να κλείσουμε εκκρεμότητες. Ευνοούνται οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου!

Την ίδια ημέρα ο Άρης από τον Αιγόκερω σχηματίζει την όψη εξαγώνου με τον Δία από τους Ιχθείς και η μέρα μας προδιαθέτει να κινηθούμε αισιόδοξα και επεκτατικά.

Η σύνοδος Ήλιου – Κρόνου, εντείνει το αίσθημα του περιορισμού, προκαλεί εμπόδια που στραγγίζουν την ενέργεια ή μας φορτώνουν με επιμέρους ευθύνες, ενώ οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου νιώθουν ότι περνούν τώρα τις δικές τους δοκιμασίες.

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

Τρίγωνο Άρη – Ουρανού

Ο Άρης από τον Αιγόκερω, μας ωθεί να κινηθούμε με δομή και σχέδιο ακολουθώντας δυναμικές πρωτοβουλίες που θα μας οδηγήσουν σε ανέλιξη και πρόοδο! Το τρίγωνό του με τον Ουρανό από τον Ταύρο θα φέρει σπουδαίες εκπλήξεις και εκρηκτικές αλλαγές που θα μας συναρπάσουν.

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022

Σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα στον Αιγόκερω

Μυστικά, ψέματα, δολοπλοκίες, εξουσιαστικά παιχνίδια ελέγχου και επιβολής αλλά και ίντριγκες που θα φέρουν δυνατά κουτσομπολιά είναι μέσα στις τάσεις της ημέρας.

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

Ο Ερμής περνά στον Υδροχόο

Ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων ο πλανήτης της επικοινωνίας περνά και πάλι στο ζώδιο του Υδροχόο προσδίδοντας ένα νεωτεριστικό και φιλελεύθερο πνεύμα στις επικοινωνίες μας. Είναι ο καιρός να δούμε κάποιες καταστάσεις πιο ανοιχτά και να αξιοποιήσουμε τα κοινωνικά μας χαρίσματα.

Το επόμενο διάστημα ευνοούνται στις επικοινωνιακές τους δραστηριότητες οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες.

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

Σύνοδος Αφροδίτης – Άρη στον Αιγόκερω

Το δίπολο του έρωτα, η Αφροδίτη (θηλυκή ενέργεια) και ο Άρης (αρσενική ενέργεια) ενώνονται για να προσφέρουν την ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στα αισθηματικά μας και να προχωρήσουμε μπροστά, δομημένα και φιλόδοξα σε όλους τους στόχους και τις επιθυμίες μας.

Την ίδια ημέρα έχουμε και τον σχηματισμό της Πανσελήνου από την 27ο του ζωδίου του Λέοντα, ένα φεγγάρι έντονο, γεμάτο πάθος, υπερβολή αλλά και με εξελίξεις που αφορούν την πολιτική, την εξουσία και τους κυβερνώντες. Η επιρροή του είναι πιο έντονη για τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου.

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

Εξάγωνο Δία – Ουρανού

Τύχη, επέκταση, πρόοδος, ανακαλύψεις, εφευρέσεις, ανάπτυξη και εκπλήξεις: Αυτές είναι οι θετικές ιδιότητες του εξαγώνου Δία – Ουρανού το οποίο και κορυφώνεται στις 18 του μήνα αλλά μας επηρεάζει σε όλη την πορεία του Φεβρουαρίου!

Την ίδια ημέρα ο Ήλιος περνά στους Ιχθείς που θα είναι απόλυτα τυχεροί κι ευνοημένοι.

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Εξάγωνο Άρη – Ποσειδώνα

Τα όνειρα θέλουν και το κυνήγι τους και αυτή την ημέρα μπορούμε πραγματικά να συνδυάσουμε τη λογική και την οργάνωση, με το όραμα και την έμπνευση με μοναδικά αποτελέσματα.

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022

Εξάγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα

Οι ρομαντικές διαθέσεις συνεχίζονται και αυτή την ημέρα αρκετοί θα νιώσουν ότι εκπλήρωσαν τις επιθυμίες τους! Τρυφερότητα, ζεστασιά, ενσυναίσθηση, αγάπη και κατανόηση θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά στις ανθρώπινες σχέσεις.

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου

Τετράγωνο Ερμή – Ουρανού

Ξαφνικά, κραυγαλέα, απρόβλεπτα και εκρηκτικά νέα προκαλούν αντιδράσεις και ξεσπάσματα. Προσοχή αυτή την ημέρα στις μετακινήσεις, στα ταξίδια και καλύτερα να αποφύγουμε σημαντικές πρωτοβουλίες, συζητήσεις ή και συμφωνίες, γιατί θα είναι διασπαστικές.