Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας: Tα «Πρέπει» και «Μη» των ζωδίων από 11 έως 17 Οκτωβρίου 2021
ΖΩΔΙΑ

Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας: Tα «Πρέπει» και «Μη» των ζωδίων από 11 έως 17 Οκτωβρίου 2021

Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας: Tα «Πρέπει» και «Μη» των ζωδίων από 11 έως 17 Οκτωβρίου 2021

Την εβδομάδα από τις 11 έως τις 17 Οκτωβρίου 2021 θα υπάρξουν πολλά «Πρέπει» και «Μη» των ζωδίων. Σε κάποια από τα ζώδια θα υπάρχουν ερωτικά πισωγυρίσματα, ενώ σε κάποια άλλα η υπερβολική κτητικότητα που θα δείξετε μπορεί να καταστρέψει ότι προσπαθούσατε να χτίσετε μέχρι τώρα.

Ας δούμε αναλυτικά τα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο, 2ο και 3ο δεκαήμερο, χαρές θα έχεις στην συντροφική ζωή! Εσύ μάλιστα του 2ου, θα έχεις και μία ερωτική επιστροφή από το παρελθόν!
Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, όχι σε ζήλια, τοξικότητα και παιχνίδια εξουσίας!

ΤΑΥΡΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο και 2ο δεκαήμερο, ομορφαίνεις και χορταίνεις θαυμαστές!
Τα «ΜΗ»: Σε όποιο δεκαήμερο κι αν ανήκεις, να ξέρεις πως ο επαγγελματικός τομέας, είναι αυτός που θα πρωταγωνιστήσει, αυτήν την εβδομάδα!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Φλερτ, ερωτικές επιτυχίες, κατακτήσεις, ρομαντισμό, τύχη και λάμψη, σου χαρίζει απλόχερα αυτή η εβδομάδα, σε όποιο δεκαήμερο κι αν ανήκεις! Εσύ μάλιστα του 2ου, θα έχεις και επιστροφή ενός παλιού έρωτα!
Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, όχι στην ανούσια έπαρση και απαιτητικότητα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Λύσεις συναισθηματικές θα έχεις, αλλά και ερωτικές επιστροφές θα έχεις, σε όποιο δεκαήμερο κι αν ανήκεις! Επίσης, αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, θα έχεις και ευκαιρία για επανασύνδεση!
Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, η τάση σου για κόντρα, ζήλια, μουρμούρα και ξεσπάσματα, θα φέρει μεγάλα προβλήματα στην ερωτική σου ζωή!

ΛΕΩΝ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Φλερτ, γνωριμίες, χαρούμενα νέα, μηνύματα και τηλεφωνήματα, σε όποιο δεκαήμερο κι αν ανήκεις! Ωστόσο, εσύ του 2ου,θα έχεις και μία επικοινωνία με το ερωτικό σου παρελθόν!
Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, απέφυγε οπωσδήποτε επικοινωνιακά λάθη!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Αισθησιακές στιγμές, αλλά και ερωτική σταθερότητα απολαμβάνεις, σε όποιο δεκαήμερο κι αν ανήκεις. Αν θες μια παθιασμένη επαφή με πρώην, εσύ του 2ου, μπορείς τώρα να την ζήσεις!
Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, όχι στην υπερβολική ζήλια και κτητικότητα!

ΖΥΓΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Είσαι ο πρωταγωνιστής της εβδομάδας, σε όποιο δεκαήμερο κι αν ανήκεις! 1οδεκαήμερο, νιώθεις ουσιαστική επιτυχία και σιγουριά στην ερωτική σου ζωή! 2ο δεκαήμερο, παίρνεις χαρά από το παρελθόν! 3ο δεκαήμερο, η τύχη σε βοηθά να πετύχεις έναν μεγάλο ερωτικό στόχο!
Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, μακριά από τοξικότητα, μοιραία πάθη, λάθη και ζήλιες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Μία χαρά από έναν ανεκπλήρωτο έρωτα θα έχεις, σε όποιο δεκαήμερο κι αν είσαι! Εσύ του 2ου μάλιστα, θα πάρεις ένα μήνυμα από το ερωτικό παρελθόν!
Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, όχι στις παράλληλες και παρασκηνιακές ερωτικές περιπέτειες!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Αλλαγές, επίτευξη στόχων και εκπλήξεις θα έχεις αυτήν την εβδομάδα, σε όποιο δεκαήμερο κι αν ανήκεις! Επιπλέον, φιλικές και ερωτικές επανασυνδέσεις, θα έχει το 2ο δεκαήμερο!
Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, κάποια προβλήματα στον φιλικό τομέα, πιθανόν να αποτραβήξει το ενδιαφέρον σου!

AΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Καλή περίοδος, για να σταθεροποιήσεις ερωτικές σχέσεις, 1ο και 2ο δεκαήμερο!
Τα «ΜΗ»: Σε όποιο δεκαήμερο κι αν ανήκεις, τα θέματα καριέρας και οικογένειας, θα πρωταγωνιστήσουν αυτήν την εβδομάδα! Προσοχή όμως εσύ του 3ου! Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις ρήξεις και τοξικότητα και στις ερωτικές σου σχέσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Τύχη, επίτευξη στόχων, χαρές, καλοπέραση, φλερτ και επικοινωνιακή επιτυχία θα έχεις στον έρωτα, σε όποιο δεκαήμερο κι αν ανήκεις! 2ο δεκαήμερο, εσύ να αναμένεις κι ένα μήνυμα από το ερωτικό σου παρελθόν!
Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, είσαι επιρρεπής σε επικοινωνιακά λάθη! Προσοχή!

ΙΧΘΥΣ

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Παθιασμένες στιγμές, βελτιωμένος σεξουαλικός τομέας και επιτυχίες, λόγω της αυξημένης σου γοητείας θα έχεις, σε όποιο δεκαήμερο κι αν ανήκεις! Εσύ μάλιστα του 2ου, μπορείς να αναμένεις και μία βραδιά πάθους με έναν παλιό έρωτα!
Τα «ΜΗ»: 3ο δεκαήμερο, πες όχι σε κόντρες που προέρχονται από ζήλια και παιχνίδια εξουσίας!