Τα φεγγάρια του 2022: Οι εκλείψεις και οι πανσέληνοι που θα επηρεάσουν τα ζώδια τη νέα χρονιά
ΖΩΔΙΑ

Τα φεγγάρια του 2022: Οι εκλείψεις και οι πανσέληνοι που θα επηρεάσουν τα ζώδια τη νέα χρονιά

Τα φεγγάρια του 2022: Οι εκλείψεις και οι πανσέληνοι που θα επηρεάσουν τα ζώδια τη νέα χρονιά

Ο Κώστας Λεφάκης τα ανέλυσε όλα!

Ο Κώστας Λεφάκης αναλύει τα φεγγάρια που έρχονται το 2022,  πότε θα γίνουν, ποια ζώδια θα επηρεάσουν και τι γεγονότα θα φέρουν στον πλανήτη.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΙΣ 2 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022 ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Με την συμμετοχή Πλούτωνα και Αφροδίτης και αρμονική Ουρανού.Αφορά τον σταυρό των παρορμητικών ζωδίων (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) και η επίδρασή της είναι έντονη και καθοριστική. Αποφάσεις που θα παρθούν θα έχουν μακροπρόθεσμη δύναμη και οι αλλαγές που θα γίνουν θα διαμορφώσουν νέες καταστάσεις. Είναι καλό τα όποια προβλήματα αυτής της εποχής, να αντιμετωπιστούν με ρεαλισμό και σύνεση. Δεν συνιστώνται ριψοκίνδυνες δραστηριότητες οικονομικής ή επαγγελματικής φύσεως.

Γενικότερα πρόκειται για ένα διάστημα αρκετά σοβαρό για τις διεθνείς πολιτικές εξελίξεις. Γεγονότα που θα μεσολαβήσουν, δημιουργούν κλίμα ανησυχίας. Γίνεται αισθητή η παγκόσμια οικονομική ύφεση. Θα παρατηρηθεί αύξηση ασθενειών και θανάτων.

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΙΣ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022 ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ – ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Με συμμετοχή Αφροδίτης, Άρη, Πλούτωνα και Ποσειδώνα σε ανάμικτες επιρροές.Αφορά τα παρορμητικά ζώδια και η επίδρασή της προβλέπεται δύσκολη και τραυματική. Οι εξελίξεις αυτήν την περίοδο θα έχουν καθοριστικό και ανατρεπτικό χαρακτήρα. Αλλαγές και αντιθέσεις, καλό είναι, να αποφευχθούν. Ατυχήματα και θνησιμότητα αυξάνονται. Ιδιαίτερη προσοχή σε αγοραπωλησίες και επιχειρηματικές δραστηριότητες. Σε γενικότερες γραμμές, το διάστημα αυτό θα τονίσει οικογενειακά προβλήματα, θα αυξήσει χωρισμούς, ατυχήματα και εγκληματικότητα. Δυσάρεστη είναι η κατάσταση στον διεθνή πολιτικό χώρο, ψυχραίνουν οι σχέσεις Κίνας με ΗΠΑ, ενώ θα παρατηρηθούν βίαιες αντιδράσεις σε διάφορα μέρη του πλανήτη. Προβλήματα θα αντιμετωπίσει και η ναυτιλία. Τέλος, μετεωρολογικές και γεωλογικές αναταράξεις βρίσκονται σε εξέλιξη.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΤΗΝ 1Η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022 ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

Συμμετέχουν Ουρανός, Άρης, Πλούτωνας και Κρόνος.

Αφορά τον σταυρό των σταθερών ζωδίων (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) και η επίδρασή της είναι εκρηκτική και ανατρεπτική.

Είναι σκόπιμο να αποφευχθούν αντιθέσεις στο άμεσο περιβάλλον και να προσέξουν ιδιαίτερα επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα.

Αρκετοί θα ζήσουν αισθηματικές αντιξοότητες και άλλοι θα καταληφθούν από άγχος ή βιασύνη για να διεκπεραιώσουν υποχρεώσεις. Μπορεί όμως να συμβούν λάθη ή ατυχήματα. Σε γενικότερες γραμμές θα γίνει πιο αισθητή η οικονομική δυσκολία και η ένταση στις διαφωνίες κρατών μεταξύ τους. Θα κυριαρχήσουν άσχημες καιρικές συνθήκες, θα αυξηθούν οι ασθένειες και η επιθετικότητα στην ανθρώπινη συμπεριφορά. Στην Ελλάδα θα υπάρξουν μεγάλα προβλήματα στην εξωτερική πολιτική.

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΙΣ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022 ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΛΕΟΝΤΑ – ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Συμμετέχουν Ερμής, Αφροδίτη, Άρης, Κρόνος και Ουρανός σε μικτές επιρροές.

Αφορά το σταυρό των σταθερών ζωδίων και η επίδρασή της είναι καθοριστική και εξελικτική για ζητήματα και προβλήματα που είναι επίκαιρα.

Η πανσέληνος αυτή λειτουργεί σαν συνέχεια και κλιμάκωση της προηγηθείσας Νέας Σελήνης. Είναι σκόπιμο να μην αφεθεί τίποτα στην τύχη και να αποφευχθούν διαφωνίες και αντιθέσεις.

Γενικότερα το διάστημα αυτό θα τονίσει την ανασφάλεια και το άγχος σε παγκόσμια κλίμακα και θα οξύνει τα οικονομικά προβλήματα στην Ελλάδα. Είναι πιθανόν τώρα να αποφασιστούν αλλαγές και ανακατατάξεις στην πολιτική ζωή του τόπου

ΜΑΡΤΙΟΣ

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΙΣ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022 ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ

Συμμετέχουν Δίας, Ποσειδώνας και Ουρανός.

Επηρεάζει τα μεταβλητά ζώδια ( Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς) και η επίδρασή της είναι αιφνιδιαστική και έντονη.

Θα φέρει έκτακτα περιστατικά στον επαγγελματικό και οικογενειακό τομέα των περισσότερων.

Ψυχραιμία και πρόνοια συνιστώνται για όλους.

Εριστικότητα και αντιθέσεις δεν θα έχουν καλά αποτελέσματα. Υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων, ηλεκτροπληξιών και κλοπών. Αποφάσεις που θα ληφθούν τώρα μπορεί να μην είναι εύστοχες.

Σε γενικότερες γραμμές έχουμε έναν καινούριο κύκλο παγκόσμιας πολιτικής έντασης και αύξηση ανησυχίας και ανασφάλειας σε πολλές κοινωνικές ομάδες. Ο καιρός προβλέπεται άστατος, ενώ οι πολιτικές ζυμώσεις συνεχίζονται και ετοιμάζονται εκπλήξεις για τους επόμενους μήνες.

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΙΣ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022 ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΠΑΡΘΕΝΟΥ – ΙΧΘΥΩΝ

Συμμετέχουν Ερμής, Δίας, Ποσειδώνας, Ουρανός και Πλούτωνας.

Επηρεάζει τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού και η επίδρασή της είναι δύσκολη και διαβρωτική. Τα προβλήματα που ήδη υπάρχουν θα ενταθούν και είναι πιθανόν να κυριαρχήσουν απρόβλεπτα περιστατικά που θα οδηγήσουν την κατάσταση σε αδιέξοδο. Οι ενέργειες απαιτούν ρεαλισμό και λογική και οι αποφάσεις πρόνοια. Σε γενικότερες γραμμές το διάστημα χαρακτηρίζεται από μια σύγχυση στον πολιτικό χώρο και ίσως από έντονο παρασκήνιο και συνωμοτικό κλίμα. Την περίοδο αυτή θα παγιδευτούν πολλοί άνθρωποι, θα ειπωθούν πολλά ψέματα και θα χαθούν πολλά χρήματα. Θα κυριαρχήσει ο δύσκολος καιρός, τα ατυχήματα και οι βιαιότητες σε όλον τον κόσμο. Μια έξαρση των ψυχασθενειών και των ιώσεων και μια κλιμάκωση των οικονομικών δυσκολιών, θα συμβάλλουν ώστε να νιώσουμε την είσοδο της Άνοιξης πολύ δύσκολα.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ 1Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022 ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΚΡΙΟΥ

Συμμετέχουν Πλούτωνας, Κρόνος, Άρης και Αφροδίτη σε μικτές επιδράσεις.

Επηρεάζει τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Η επίδρασή της είναι ανατρεπτική και αποκαλυπτική.

Οι αποφάσεις που θα παρθούν δεν πρέπει να βασίζονται στη βιασύνη και στον θυμό. Συνεργασίες και γνωριμίες αυτής της περιόδου είναι καλό να εξεταστούν προσεκτικά. Ταξίδι, διευθετήσεις και εγχειρήματα χρειάζονται σωστό προγραμματισμό και σύνεση για να αποδώσουν. Γενικότερα, το διάστημα αυτό θα είναι γεμάτο ένταση και θα παρατηρηθούν νέες πολιτικές ανακατατάξεις, χωρίς ικανοποιητικά αποτελέσματα, τοπικά, αλλά και παγκοσμίως. Τα οικονομικά εξακολουθούν να είναι δύσκολα. Κοινωνικές ομάδες θα αντιδράσουν αλλά το σύστημα παραμένει άκαμπτο.

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΙΣ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022 ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΖΥΓΟΥ – ΚΡΙΟΥ

Συμμετέχουν Πλούτωνας, Κρόνος, Άρης και Ερμής.Επηρεάζει τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού.Η επίδρασή της είναι δύσκολη και δυνατή.Πρόκειται για μια συνέχεια και όξυνση των ζητημάτων και των προβλημάτων που έφερε η προηγηθείσα Νέα Σελήνη. Γενικότερα το διάστημα αυτό θα φέρει αιφνίδιες αλλαγές σε προσωπικές και κοινωνικές σχέσεις, θα δυσκολέψει οικονομικές συναλλαγές και θα οδηγήσει πολλούς ανθρώπους σε οικονομικά μετέωρη κατάσταση. Θα διαταράξει γάμους και χρόνιους συνεταιρισμούς. Παράλληλα θα παρατηρηθεί αύξηση ατυχημάτων και εγκληματικότητας, ενώ ο καιρός θα είναι άστατος και συνεχώς μεταβαλλόμενος. Θα εκδηλωθούν προβλήματα στην Ασία και θα δυσκολέψουν οι συνθήκες του οικονομικού συστήματος στην Ε.Ε.

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ/ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022 ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ

Συμμετέχουν Ουρανός, Κρόνος, Πλούτωνας, Άρης και Αφροδίτη.Η επίδρασή της είναι δύσκολη, μοιραία και αρκετά δραματική.Επηρεάζει στον σταυρό των σταθερών ζωδίων (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).Είναι σκόπιμο να αποφευχθούν αντιπαραθέσεις, οικογενειακές ή επαγγελματικές και να υπάρξει πρόνοια για ατυχήματα, ή προβλήματα υγείας. Θα παρατηρηθεί γενικότερη αναστάτωση, κοινωνική και ψυχολογική και καθυστερήσεις στην υλοποίηση σχεδίων. Επίσης υπάρχει ο κίνδυνος σεισμικών αναταραχών, ή ακραίων καιρικών φαινομένων. Η έκλειψη αυτή δείχνει τη διασπορά της ενέργειας και προκαλεί έμψυχες και άψυχες απώλειες σε αρκετούς ανθρώπους. Η ένταση στην διεθνή πολιτική συνεχίζεται και στην Ελλάδα, η εσωτερική κατάσταση δυσκολεύει, προβληματίζοντας πολύ τους παράγοντες της κυβέρνησης. Οτιδήποτε συμβεί, ή τερματίσει δεν υπάρχει γυρισμός ή διόρθωση.

ΜΑΙΟΣ

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ/ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΕΛΗΝΗΣ ΣΤΙΣ 16 ΜΑΙΟΥ 2022 ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΣΚΟΡΠΙΟΥ – ΤΑΥΡΟΥ

Συμμετέχουν Κρόνος, Ουρανός, Πλούτωνας και Ποσειδώνας με μεικτές επιδράσεις.Επηρεάζει τα σταθερά ζώδια (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).Η επίδρασή της είναι εκρηκτική και αιφνιδιαστική. Είναι πιθανόν να γίνουν απροσδόκητες αλλαγές και κυρίως στα σταθερά ζώδια που μπορεί να δοκιμαστούν από αναπάντεχα περιστατικά. Οι δυσκολίες που εκδηλώθηκαν κατά την προηγηθείσα Νέα Σελήνη συνεχίζονται και μάλιστα πιο οξυμένες. Ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης είναι η υπομονή και η διαλλακτικότητα. Η συνθηκολόγηση και όχι ο πόλεμος. Γενικότερα πρόκειται για ένα διάστημα με μεγάλη ένταση και ακραία γεγονότα σε πολλά σημεία του πλανήτη. Βίαιες ενέργειες, αύξηση ατυχημάτων και αναζωπύρωση εστιών πολέμου είναι μέσα στο πρόγραμμα των βασικών πιθανοτήτων. Στην Ελλάδα τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο. Διοίκηση, Παιδεία, Υγεία και Δικαιοσύνη θα δοκιμαστούν. Τέλος αλλάζει η στάση της κυβέρνησης.

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΙΣ 30 ΜΑΙΟΥ 2022 ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ

Συμμετέχουν Άρης, Δίας και Ερμής.Επηρεάζει τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύς). Η επίδραση της θα φέρει δυσκολίες στην επικοινωνία και στις συνεννοήσεις μεταξύ των ανθρώπων. Θα παρατηρηθούν περιπλοκές, αιφνίδιοι αναπροσδιορισμοί καταστάσεων, αύξηση προβλημάτων στο εμπόριο και θα θιγούν θέματα στην παιδεία, στα ΜΜΕ, αλλά και στα ΜΜΜ. Όσοι έχουν λόγους να ταξιδέψουν, ή να πάρουν αποφάσεις, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Σε γενικότερες γραμμές θα υπάρξει αύξηση των τροχαίων, των θαλάσσιων ατυχημάτων και έκτακτα προβλήματα στο ΝΑΤΟ, στον ΟΗΕ και στην ΕΕ. Τυχόν συζητήσεις για συμφωνίες οικονομικές ή πολιτικές, δεν θα έχουν ευτυχές αποτέλεσμα. Οι διαφωνίες μεταξύ κρατών παίρνουν μεγάλες διαστάσεις. Στην Ελλάδα, η κατάσταση εξακολουθεί να είναι προβληματική.

ΙΟΥΝΙΟΣ

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΙΣ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022 ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΤΟΞΟΤΗ – ΔΙΔΥΜΩΝ

Συμμετέχουν Άρης, Δίας, Κρόνος και Ποσειδώνας με μεικτές επιδράσεις.

Επηρεάζει τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς).

Η επίδρασή της είναι έντονη και δυσάρεστη.

Επικρατεί ένα κλίμα αβεβαιότητας και δυσκολίας στην επικοινωνία και στη συνεννόηση. Αντικρουόμενες απόψεις καθυστερούν το οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Η νευρικότητα επηρεάζει σχέσεις και συμπεριφορές. Τα δεδομένα αλλάζουν και πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν ανατροπές σχεδίων και προγραμματισμών. Καθυστερήσεις παρατηρούνται σε όλα τα πεδία. Οι εντάσεις στα ευαίσθητα σημεία του πλανήτη συνεχίζονται. Οι εξοπλισμοί αυξάνουν τον κίνδυνο εκτροπής κρατών από τους κανόνες του διεθνούς δικαίου. Οι πρώτες ύλες και οι μεγάλες εταιρείες που λειτουργούν ως διαχειριστές και ρυθμιστές του παγκόσμιου εμπορίου, επηρεάζουν τις τιμές των καταναλωτικών αγαθών. Η βιομηχανική παραγωγή αναζητά νέους τόπους με φτηνό εργατικό δυναμικό. Οι ρύποι αυξάνουν τον κίνδυνο ανατροπής της ισορροπίας στο κλίμα και σε μεγάλα γεωγραφικά οικοσυστήματα.

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΙΣ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022 ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Συμμετέχουν Άρης, Ουρανός και Πλούτωνας.

Επηρεάζει τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Η επίδρασή της είναι αρκετό δυναμική και ελαφρά δυσάρεστη.

Αποφεύγονται ενέργειες που επηρεάζουν δραματικά τις ισορροπίες στο οικογενειακό και οικείο περιβάλλον. Οι σχέσεις με τος άλλος θα παρουσιάσουν προβλήματα και θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με προσοχή και κατανόηση. Οι εδαφικές διεκδικήσεις μεταξύ κρατών θα πυροδοτήσουν εντάσεις και αυτές με τη σειρά τους θα προκαλέσουν φαινόμενα τοπικού χαρακτήρα. Το μεταναστευτικό επανέρχεται στο προσκήνιο καθώς απαιτούνται τολμηρά μέτρα και μεγάλες οικονομικές ενισχύσεις στα κράτη υποδοχής τους. Η Ευρώπη αντιλαμβάνεται την ανάγκη εκσυγχρονισμού και επικαιροποίησης κάποιων συνθηκών που επηρεάζουν τη συνοχή και τη λειτουργία της. Στην Ελλάδα αναζωπυρώνονται οι συζητήσεις για την οικονομία, την πορεία του τουρισμού, την εξωτερική πολιτική και την αναγκαιότητα προσέλκυσης νέων επενδύσεων.

ΙΟΥΛΙΟΣ

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΙΣ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022 ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Συμμετέχουν Δίας, Ουρανός και Κρόνος σε μεικτές επιδράσεις.

Επηρεάζει τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος. Ζυγός, Αιγόκερως).

Η επίδρασή της είναι καθοριστική και δυσάρεστη.

Θεωρείται απαραίτητο να αποφευχθούν ριψοκίνδυνες αλλαγές στο περιβάλλον που μας τροφοδοτεί με ασφάλεια. Οι παρεξηγήσεις θα προκαλέσουν αλυσιδωτές αντιδράσεις και θα επηρεάσουν σχέσεις οικονομικές, επαγγελματικές και προσωπικές. Καλό θα ήταν λοιπόν να αντιμετωπίζονται αποφασιστικά και εν τη γενέσει τους. Οι ενοχλήσεις υγείας επισημαίνουν κινδύνους οι οποίοι χρειάζονται άμεση αντιμετώπιση. Ο χρόνος, προσωπικός, επαγγελματικό, δημιουργικές είναι πολύτιμος και δεν ωφελεί η κανενός είδους σπατάλη του. Το διάστημα είναι δύσκολο και ανατρεπτικό, οι συνθήκες ευνοούν την εκδήλωση πυρκαγιών και άλλων ακραίων φαινομένων, όπως και ατυχημάτων από αμέλεια.

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει προκλήσεις γεωπολιτικού χαρακτήρα, αλλά εξακολουθεί να διατηρεί ισχυρά τα διαπραγματευτικά της χαρτιά και τις συμμαχίες της στην περιοχή.

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ στις 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022 ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ

Συμμετέχουν Ερμής, Άρης, Κρόνος και Ουρανός με δυσαρμονικές όψεις.

Επηρεάζει τα σταθερά ζώδια (Ταύρος. Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Η επίδρασή της είναι έντονη και αντιδραστική.

Οι σχέσεις παρουσιάζουν σημεία καμπής. Τα γεγονότα της καθημερινότητας προκαλούν ανάμεικτα συναισθήματα στους ανθρώπους. Η ανάγκη φυγής και των διακοπών γίνεται επιτακτική. Η οικογένεια δυσκολεύεται να λειτουργήσεις σαν συνδετικός κρίκος ανάμεσα στα μέλη της. Η οικονομία προσδοκά οφέλη από τον τουρισμό ο οποίος διέρχεται μια περίοδο αόρατης «αιχμαλωσίας» από τους μεγάλους touroperators. Η αντιπολίτευση αυξάνει την κριτική της απέναντι στην κυβέρνηση και πιέζει για αλλαγές στο κοινωνικό μοντέλο διακυβέρνησης. Η θερμοκρασία ανεβαίνει σε μεγάλες περιοχές του πλανήτη, όπου εκδηλώνονται και καταστροφικές πυρκαγιές. Εκδηλώνονται ατυχήματα στις μεταφορές. Το κόστος ζωής αυξάνει και οι φτωχές χώρες έχουν ανάγκη άμεσης βοήθειας. Ο πολιτισμός ενώνει χρησιμοποιώντας κοινή εκφραστική γλώσσα, ενώ η πολιτική και η οικονομία δημιουργούν εστίες αντιπαράθεσης. Οι μεγάλες χώρες αντιμετωπίζουν κοινωνικές διαδηλώσεις με αφορμή προβλήματα διαβίωσης και καθημερινών ανισοτήτων. Η Ελλάδα αντιμετωπίζει κινδύνους οικολογικής φύσεως.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΙΣ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022 ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΥΔΡΟΧΟΟΥ – ΛΕΟΝΤΑ

Συμμετέχουν Αφροδίτη, Άρης, Κρόνος, Ουρανός και Πλούτωνας με δυσαρμονικές όψεις.

Επηρεάζει τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος. Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Η επιρροή της είναι έντονη και καθοριστική.

Είναι σκόπιμο να αποφευχθούν ριψοκίνδυνες ενέργειες, επιθετική συμπεριφορά, ή επίδειξη δύναμης. Προβλήματα υγείας δεν πρέπει να παραμεληθούν και να μην αγνοηθούν οικονομικές εκκρεμότητες. Σε γενικότερες γραμμές πρόκειται για ένα δύσκολο διάστημα με εμφανή τα τρέχοντα παγκόσμια προβλήματα. Γεωλογικές διαταραχές και πυρκαγιές θεωρούνται πολύ πιθανές εκδοχές, όμως επίσης καρδιολογικά και κυτταρικά περιστατικά στον τομέα της υγείας. Στην Ελλάδα η κατάσταση εσωτερικά και εξωτερικά προβλέπεται επεισοδιακή.

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΙΣ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022 ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ

Συμμετέχουν Άρης, Αφροδίτη, Κρόνος και Ποσειδώνας με μεικτές επιρροές.

Επηρεάζει τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς).

Η επίδρασή της είναι δυσάρεστη και πιεστική.

Θέματα υγείας και προβλήματα εργασίας θα κυριαρχήσουν, όπως επίσης αλλαγή ισορροπιών σε προσωπικές και εργασιακές σχέσεις που θα γίνουν με χαρακτηριστικό, ή επεισοδιακό τρόπο. Όσοι ετοιμάζονται για νέα ξεκινήματα, επαγγελματικά, ή επιχειρηματικά, πρέπει να είναι καλά οργανωμένοι και προνοητικοί. Σε γενικότερες γραμμές θα αναζωπυρωθούν αντιδράσεις κοινωνικών ομάδων και δικαιώματα δικαίωσης σε εργασιακές διεκδικήσεις. Προβλέπεται ότι ετοιμάζεται μια καινούρια σειρά νόμων για κοινωνικά και εργασιακά θέματα.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΙΣ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022 ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΙΧΘΥΩΝ -ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Συμμετέχουν Αφροδίτη, Άρης, Ερμής, Ποσειδώνας και Κρόνος με δύσκολες όψεις.

Επηρεάζει τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς).

Η επίδρασή της είναι δυσμενής και παραπλανητική.

Λάθη και κακή εκτίμηση συνθηκών απαγορεύουν τη λήψη αποφάσεων. Ελλοχεύει ο κίνδυνος εμπλοκής σε παράνομες ενέργειες, σχόλια και μηχανορραφίες που προκαλούν κακές εντυπώσεις για τα άτομα που καταφεύγουν σε αυτές. Οι διεθνείς πολιτικές εξελίξεις δημιουργούν εντάσεις και τεχνητές κρίσεις με στόχο το οικονομικό και πολιτικό όφελος. Οι μεγάλες, αλλά και οι αναδυόμενες περιφερειακές δυνάμεις, ανακαλύπτουν και πάλι τις μεθόδους του ψυχρού πολέμου. Επικρατεί σύγχυση όσον αφορά την αναγκαιότητα λήψης νέων μέτρων για την προστασία του πληθυσμού από ασύμμετρες απειλές σε διάφορα μέρη του πλανήτη. Στην Ελλάδα, η κατάσταση εξακολουθεί να είναι δύσκολη, αλλά καταβάλλονται προσπάθειες βελτίωσης της καθημερινής ζωής. Η χώρα δέχεται πιέσεις τόσο από το εξωτερικό, όσο και το εσωτερικό που εμποδίζουν την ουσιαστικότερη βελτίωση.

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΙΣ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022 ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΖΥΓΟΥ

Συμμετέχουν Άρης, Κρόνος, Δίας, Ποσειδώνας και Πλούτωνας με μεικτές επιδράσεις.

Επηρεάζει τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Η επίδρασή της είναι ανατρεπτική ή καθοριστική για σχέσεις, συνεργασίες και συνεταιρισμούς.

Δίνεται η ευκαιρία σε πολλούς ανθρώπους εξ αιτίας της καλής όψης του Κρόνου με τον Άρη, να προωθήσουν επιδιώξεις. Οι συμφωνίες που θα κλειστούν θα είναι οι περισσότερες επιτυχείς και θα αφήσουν κέρδη στο εγγύς μέλλον. Γενικότερα πρόκειται για μια χαρακτηριστική περίοδο πολλών συζητήσεων σε τομείς τεχνολογίας, εμπορίου και πολιτικών δραστηριοτήτων, εσωτερικών και διεθνών. Νέα μέτρα θα ληφθούν για την υγιεινή, τη βιομηχανία και τον τομέα της εργασίας. Δεν θα λείψουν προβλήματα στη διεθνή οικονομία και προσπάθειες για θέσπιση νέων, σχετικών νόμων.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΙΣ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022 ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΚΡΙΟΥ – ΖΥΓΟΥ

Συμμετέχουν Άρης, Κρόνος, Πλούτωνας, Ποσειδώνας, Δίας και Αφροδίτη σε μεικτές επιδράσεις.

Επηρεάζει τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Η επίδρασή της είναι έντονη και αποφασιστική.

Πρέπει να τηρηθούν ισορροπίες σε διαφωνίες που θα προκύψουν, να ελεγχθεί η εριστική συμπεριφορά και να αποφευχθούν αποφάσεις κάτω από το κράτος του θυμού ή της εκδίκησης. Η άμεση συμμετοχή της Αφροδίτης θα θίξει αισθηματικές υποθέσεις, αλλά και θα βοηθήσει άλλες τόσες στην εξέλιξή τους. Η κυριαρχία της αρμονικής όψης Άρη – Κρόνου βάζει ένα δίχτυ ασφάλειας για όσους προβούν σε ριψοκίνδυνες πρωτοβουλίες. Το οικονομικό θα απασχολήσει ακόμα μια φορά. Εγκληματικότητα, βιαιότητα, κυτταρολογικές και επιδημικές ασθένειες σε νέα αύξηση. Στο μεταξύ, μετεωρολογικές και γεωλογικές αναταράξεις, πιθανώς σε νέα αναζωπύρωση.

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ / ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022 ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Συμμετέχουν Κρόνος, Ουρανός, Πλούτωνας, Άρης, Ερμής και Αφροδίτη με μεικτές επιδράσεις.

Επηρεάζει τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Η επιρροή της είναι δραματική και μεταρρυθμιστική.

Οι πρακτικές δυσκολίες που αυξάνονται προκαλούν ψυχολογικά προβλήματα. Είναι σκόπιμο να προσεχτούν ιδιαίτερα ψυχικές και σωματικές διαταραχές. Να μην αφεθούν στην τύχη οικονομικές και περιουσιακές εκκρεμότητες και να μην αντιμετωπιστούν παρορμητικά τα προβλήματα που θα προκύψουν σε αισθηματικές και άλλες σχέσεις. Το φαινόμενο της έκλειψης, προκαλεί ένα κλίμα δύσκολο και καταθλιπτικό. Η διάθεση των ανθρώπων θα είναι άσχημη, ενώ η θνησιμότητα θα παρουσιάσει άνοδο. Εγκληματικότητα και ατυχήματα αυξάνονται. Στη διεθνή πολιτική σκηνή επικρατεί ανησυχία, ενώ οι παρασκηνιακές ενέργειες πολλαπλασιάζονται.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΙΣ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022 ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΤΑΥΡΟΥ – ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Συμμετέχουν Αφροδίτη, Ουρανός και Κρόνος με δυσμενείς επιρροές.

Επηρεάζει τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Η επίδρασή της είναι ισχυρή και ανατρεπτική.

Η ανάγκη εύρεσης λύσεων σε σημαντικά ζητήματα εξακολουθεί να πυροδοτεί κοινωνικές αναταραχές.

Δύσκολα θέματα της οικονομίας απαιτούν άμεση αντιμετώπιση. Η πολιτική ζωή βρίθει από αντιπαραθέσεις χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα. Οι μεταφορές, το εμπόριο, η επικοινωνία και οι νέες πηγές ενέργειας είναι τομείς που εξαρτώνται άμεσα οι ένας από τον άλλον. Πίσω από τις λέξεις κρύβονται οι πραγματικές προθέσεις. Συνιστάται προσοχή σε ότι δεν είναι εξακριβωμένο και σε ότι αφορά τα μεγάλα κοινωνικά προβλήματα. Η πολιτική αδυνατεί να οριοθετήσει τις ιδεολογικές διαφορές μεταξύ των διαφόρων παρατάξεων, ενώ κάποιες εξ αντιθέτου συμμαχίες και συμπλεύσεις κάνουν δειλά την εμφάνισή τους. Τα ΜΜΕ ακολουθούν μια ιδιόρρυθμη στρατηγική, πιο προσωποκεντρική από άλλες φορές.

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022 ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΞΟΤΗ

Συμμετέχουν Ερμής, Αφροδίτη, Άρης, Ποσειδώνας και Δίας με δυσμενείς επιδράσεις.

Επηρεάζει τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού.

Η επίδρασή της είναι τραυματική και αιφνιδιαστική.

Το διάστημα αυτό θα είναι δύσκολο για την οικονομία και τις εφαρμογές της, με συνέπεια να επηρεάσει σημαντικά και την πολιτική. Η επιστήμη θα συνεχίσει να εξελίσσεται αλλά οι στόχοι και τα επιτεύγματά της δεν είναι ακόμα ανακοινώσιμα. Οι κρατούντες καταφεύγουν σε τακτικές εντυπωσιασμού και αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, με αποτέλεσμα μια γενικότερη καχυποψία των πληθυσμών απέναντί τους. Οι πρώτες ύλες συνεχίζουν να αποτελούν πεδίο ανταγωνισμών και αύξησης των εξοπλισμών. Η ψυχραιμία, η σύνεση στη διαχείριση των οικονομικών πόρων σε ατομικό επίπεδο, αλλά και των πλουτοπαραγωγικών πηγών στους αντίστοιχους κρατικούς οργανισμούς, θα φέρει μεσοπρόθεσμα θετικά αποτελέσματα. Οι ανταγωνισμοί μεταξύ πολιτικών συστημάτων και μεγάλων κρατών θα συνεχιστούν και θα δημιουργήσουν νέες τοποθετήσεις επί του θέματος των υψηλά ισταμένων της διεθνούς πολιτικής σκηνής.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΙΣ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022 ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΔΙΔΥΜΩΝ – ΤΟΞΟΤΗ

Συμμετέχουν Ερμής, Αφροδίτη, Άρης, Δίας, Ποσειδώνας.

Επηρεάζει τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς).

Η επίδρασή της είναι δύσκολη και ανατρεπτική.

Επηρεάζει θέματα υγείας και ευεξίας. Συνιστά την προσοχή σε ζητήματα επικοινωνίας και τήρησης των κανόνων. Επιβάλλει νέους κανόνες και πρότυπα στην καλλιτεχνική σκηνή που πρέπει να δουλέψουν για να μην λάμψουν παροδικά σαν διάττοντες αστέρες. Οι έγκυες γυναίκες συνιστάται να είναι σχολαστικές ως προς την προστασία του εμβρύου. Ατυχήματα από αμέλεια αυξάνονται και δυσκολεύεται η ίαση των τραυμάτων που προκαλούνται. Η χώρα μας συνάπτει νέες συμφωνίες εμπορικές, οικονομικές, αλλά και στρατιωτικές.

Τεχνολογικά επιτεύγματα προκαλούν έντονες συζητήσεις και αμφισβητήσεις.

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΙΣ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022 ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Συμμετέχουν Αφροδίτη, Ερμής, Πλούτωνας, Ουρανός.

Επηρεάζει τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Η επίδρασή της είναι περιοριστική και σταθερή.

Συνιστάται η αποφυγή δύσκολων διεκδικήσεων, νομικών αγώνων, υλοποίηση ταξιδιών και μετακινήσεων. Τα προβλήματα της καθημερινότητας δυσκολεύουν την επικοινωνία και τη συνεννόηση. Τα δεδομένα αλλάζουν κάτω από την πίεση έκτακτων περιστατικών και υποχρεώσεων. Τα νέα της οικονομίας είναι ελάχιστα ενθαρρυντικά, ενώ το γενικότερο κλίμα και οι επικείμενες γιορτές συμβάλλουν στην αύξηση της κατανάλωσης. Οι περιορισμοί κάθε είδους συνεχίζουν να αποτελούν την κύρια αιτία κοινωνικών αντιδράσεων. Η υγεία συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος παγκοσμίως. Η διεθνής πολιτική σκηνή δείχνει διάθεση συνέχισης των αντιθέσεων και των ριζικών διαφωνιών μεταξύ των ισχυρών. Τα καιρικά φαινόμενα δείχνουν για άλλη μια φορά να ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα της εποχής.