Τα ζώδια της Δευτέρας
ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Δευτέρας

Τα ζώδια της Δευτέρας

Ο Ερμής έφυγε από την ανάδρομη πορεία του στον Τοξότη και γύρισε στον Σκορπιό, όπου και θα παραμείνει μέχρι την Πέμπτη. Λίγη ακόμη υπομονή για όλους κι ακόμη περισσότερη για τους 4 του σταθερού σταυρού, δηλαδή Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους.

Κριός

Η Αφροδίτη φέρνει μια «γλύκα» απ’ όπου περνάει. Αυτό σε επηρεάζει, Κριέ μου, στο κομμάτι των επαγγελματικών ανοίγοντάς σου νέους ορίζοντες. Πράγματα που παλιότερα νόμιζες πως δεν αξίζει τον κόπο και το χρόνο να ασχοληθείς, πλέον θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου, χαρίζοντάς σου μοναδικές ευκαιρίες.

Ταύρος

Μια υπέροχη εβδομάδα και για τα δικά σου επαγγελματικά, τεμπέλικο Ταυράκι. Η Αφροδίτη κινείται στο κομμάτι των συνεργασιών και θα σε βοηθήσει να δεις με άλλο μάτι κάποιους από τους ανθρώπους που είναι στο γραφείο σου. Αν θέλεις να κάνεις κάτι δικό σου, τώρα είναι η ευκαιρία να το ψάξεις.

Δίδυμος

Αναποφάσιστε Δίδυμε αυτή θα είναι μια «δύσκολη» εβδομάδα για σένα μιας και θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις. Από τη μία η καριέρα σου κι από την άλλη η προσωπική σου ζωή. Πού θα δώσεις προτεραιότητες; Ποιο θα βγάλεις μπροστά και ποιο θα αφήσεις πίσω; Επίσης, χρειάζεται λίγη προσοχή στα ατυχήματα εντός σπιτιού.

Καρκίνος

Μπορεί εσύ να σκέφτεσαι μακρινά ταξίδια, αλλά ο Ερμής που δεν έχει επανέλθει πλήρως σε ορθή πορεία φαίνεται να διαφωνεί μαζί σου. Γι’ αυτή την εβδομάδα, λοιπόν, καλό θα ήταν να καθίσεις στο σπίτι σου ήσυχα, να στολίσεις (αν δεν το έχεις ήδη κάνει) και να σχεδιάσεις την απόδραση της επόμενης.

Λέων

Έχεις ήδη αρχίσει να νιώθεις καλύτερα, αλλά η επιροή της ανάδρομης πορείας του Ερμή θα φύγει τελείως από πάνω σου την Πέμπτη, 6 του μήνα. Μέχρι τότε, προσπάθησε όσο γίνεται να αποφύγεις τα καινούρια ξεκινήματα και τις υπογραφές σε καίρια νομικά έγγραφα.

Παρθένος

Εβδομάδα υπομονής και για σένα φίλε μου Παρθένε, ειδικότερα στο κομμάτι των οικογενειακών και φιλικών σχέσεων. Όλοι είναι έτοιμοι να τσακωθούν για το παραμικρό κι έτσι εσύ χρειάζεται να παίξεις το ρόλο του «πυροσβέστη», για να ισορροπήσεις όλη την οικογένεια. Να φοράς ζακέτα, γιατί μπορεί να κρυώσεις.

Ζυγός

Αν νομίζεις ότι όλα βαίνουν καλώς, είσαι γελασμένος. Πισωγυρίσματα θα υπάρξουν στο κομμάτι της δουλειάς σου αυτή την εβδομάδα. Πράγματα που νόμιζες πως είχαν γίνει, θα πρέπει να τα ελέγξεις ξανά μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Υπομονή. Από την επόμενη εβδομάδα όλα στρώνουν και θα χαμογελάσεις τις γιορτές.

Σκορπιός

Θα σου μιλήσω ανοιχτά. Ο Ερμής είναι ανάδρομος ακριβώς πάνω από το κεφάλι σου κι αυτό σου δημιουργεί προβλήματα στην επικοινωνία. Να είσαι σε εγρήγορση και να δίνεις τόπο στην οργή για να μη γίνονται ομηρικοί καυγάδες για μικροπράγματα. Υπομονή. Λίγες μέρες έμειναν ακόμη.

Τοξότης

Εσύ είσαι ο μόνος που δεν πρέπει να έχει παράπονο αυτή την περίοδο. Μπορεί ο Ερμής να ήταν τόσο καιρό ανάδρομος στο ζώδιό σου, αλλά εσύ περνούσες και περνάς την καλύτερη φάση σου. Και μην ανησυχείς, δεν τελειώνει εδώ. Η καλή επιρροή του Δία πρόκειται να κρατήσει για τους επόμενους 12 μήνες.

Αιγόκερως

Μπορεί η εβδομάδα να ξεκινάει τώρα και να είναι όλοι σε εγρήγορση, εσύ όμως δείχνεις να έχεις «σβηστές» τις μηχανές και να αφιερώνεις χρόνο στον αγαπημένο σου άνθρωπο, δηλαδή τον εαυτό σου. Καλά κάνεις. Είναι μια ιδανική μέρα γι’ αυτό. Διάβασε βιβλίο, δες ταινία ή άραξε στον καναπέ κι άκου μουσική χωρίς να κάνεις τίποτα.

Υδροχόος

Εσύ και το χρήμα δεν έχετε καλή σχέση. Χρόνια τώρα. Και μπορεί μόλις να πληρώθηκες, αλλά ο μισθός σου κοντεύει ήδη να τελειώσει. Για καλή σου τύχη, η ορθοδρόμηση της πορείας του Ερμή στο τέλος της εβδομάδας, φέρνει καλά νέα στο κομμάτι της καριέρας σου κι έτσι ίσως φτιάξουν λίγο και τα οικονομικά σου.

Ιχθύες

Μπορεί να έχεις δύναμη από τον Άρη, αλλά ξεκινάς την εβδομάδα σου με μια «μιζέρια», ένα «δεν μ’ αγαπάει κανείς»… Καλά κάνεις. Είναι μια δύσκολη Δευτέρα για σένα, αλλά κάνε λίγη υπομονή κι από αύριο θα χαμογελάσεις ξανά. Βγες μια βόλτα το βράδυ με τον/την σύντροφό σου και θα νιώσεις πολύ καλύτερα.