Τα ζώδια της Δευτέρας
ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Δευτέρας

Τα ζώδια της Δευτέρας

Άλλη μία εβδομάδα ξεκίνησε για τα 12 ζώδια. Για άλλους φαντάζει υπέροχη, μιας και η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι πολύ κοντά, ενώ για άλλους φέρνει λίγο σε εφιάλτη για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Ας δούμε αναλυτικά τι λένε τα ζώδια της Δευτέρας.

ΚΡΙΟΣ

Έντονα παρορμητικός θα νιώσεις αυτή την εβδομάδα, φίλε μας Κριέ. Αυτό δεν είναι πάντα καλό, γιατί θα βρεθείς να ξεσπάς σε ανθρώπους που δεν σου φταίνε απολύτως σε τίποτα. Να προσέχεις και να εκτιμάς τους γύρω σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής αυτή την εβδομάδα σε κάνει να θες να δοκιμάσεις καινούρια πράγματα. Έτσι, προετοιμάζεσαι και για την έλευση του Ουρανού στο ζώδιό σου τον επόμενο μήνα. Δώσε ευκαιρία στις αλλαγές και κοίτα να πάρεις έμπνευση από αυτές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η κοινωνική σου ζωή είναι στα καλύτερά της αυτή την εβδομάδα. Ένας φίλος μπορεί να σου κάνει ένα πάρτι έκπληξη ή να σε προσκαλέσει σε κάποιο ταξίδι που δεν γνωρίζεις τον προορισμό. Απόλαυσέ το!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια εξέλιξη στη δουλειά σου ίσως σε φέρει προ εκπλήξεως αυτή την εβδομάδα. Ο Ερμής θα σου δώσει το κουράγιο και την αντοχή να το εκμεταλλευτείς πλήρως και να λάβεις όλα του τα οφέλη.

ΛΕΩΝ

Μια καινούρια περιπέτεια σε περιμένει αυτή την εβδομάδα. Ο επόμενος ταξιδιωτικός προορισμός σου, θα είναι πολύ μακρινός και σίγουρα είναι κάτι που περιμένεις εδώ και καιρό. Καλά να περάσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν σου είναι ιδιαίτερα δύσκολο να εκφραστείς με λέξεις, αυτή την εβδομάδα θα βρεις τον τρόπο να πεις όλα όσα έχεις στο μυαλό σου εδώ και καιρό. Άσε την καρδιά σου ελεύθερη να βρει τα λόγια.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή η εβδομάδα είναι ιδανική για τα ερωτικά σου, φίλε μας Ζυγέ. Αν είσαι single, θα βγεις περισσότερα από 1 ραντεβού μέχρι τις 14 Φλεβάρη, που θα περάσεις ένα αξέχαστο βράδυ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν ελπίζεις να συναντήσεις το άλλο σου μισό ή να κάνεις το επόμενο βήμα με τον/την σύντροφό σου, σίγουρα αυτές οι μέρες είναι οι πιο ευνοϊκές για να το κάνεις. Δώσε ευκαιρίες σε άτομα που νόμιζες ξεχασμένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η δημιουργικότητά σου παίρνει «φωτιά» την εβδομάδα αυτή. Εκεί που νόμιζες ότι δεν έχεις κάτι να σκεφτείς, ξαφνικά, θα σου έρθει μια ιδέα που θα σε κάνει να ξαγρυπνήσεις -με λόγο- πολλά βράδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή η εβδομάδα θα είναι εξαιρετική για το σπίτι σου. Όχι για το οίκημα, αλλά για την οικογένειά σου, μιας και θα βρείτε περισσότερο ποιοτικό χρόνο μεταξύ σας. Οι μεγάλες συζητήσεις θα βοηθήσουν σημαντικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια εβδομάδα αναζωογόνησης είναι αυτή που μόλις ξεκίνησε. Θα νιώσεις την ενέργειά σου στα υψηλότερα επίπεδά της μετά από αρκετό καιρό, ενώ θα βρεις νέους τρόπους και δρόμους επικοινωνίας με τους γείτονές σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Μπορεί να δεχτείς απρόσμενα οικονομικά νέα αυτή την εβδομάδα. Καλό θα ήταν να μην αρχίσεις να σκορπίζεις τα χρήματά σου σε νέες επενδύσεις, αλλά να προσέξεις περισσότερο αυτές που ήδη έχεις.