Τα ζώδια της Δευτέρας
ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Δευτέρας

Τα ζώδια της Δευτέρας

Μετά από ένα σχετικά δύσκολο Σαββατοκύριακο, τα 12 ζώδια υποδέχονται τη νέα βδομάδα με συγκρατημένη αισιοδοξία. Την Πέμπτη είναι στην Αμερική η «Μέρα των Ευχαριστιών». Mήπως είναι ευκαιρία να σκεφτούμε τα πράγματα για τα οποία είμαστε ευγνώνομονες; Ευγνωμοσύνη, λοιπόν, είναι η λέξη-κλειδί της εβδομάδας που μόλις ξεκίνησε.

Κριός

Ο Δίας στον Τοξότη, συνδυαστικά με τον Ήλιο που μπαίνει σε λίγες μέρες στο ίδιο ζώδιο, φέρνουν λίγη «αστερόσκονη» στη Δευτέρα σου. Ευκαιρία να βγεις για ένα χαλαρό ποτό μετά το γραφείο με τον κολλητό ή την κολλητή σου. Και πού ξέρεις; Μπορεί η βραδιά να εξελιχθεί διαφορετικά.

Ταύρος

Προκύπτουν επαγγελματικές ευκαιρίες σε επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με την ομαδικότητα. Ξέρουμε καλά ότι πιστεύεις πως μόνος/η σου τα καταφέρνεις καλύτερα, αλλά δώσε και μια ευκαιρία στην ομάδα και θα σου αρέσει. Είπαμε, «ευγνωμοσύνη» είναι η λέξη της εβδομάδας. Δες με καλό μάτι όσα έρχονται στο δρόμο σου.

Δίδυμος

Επαγγελματικές ευκαιρίες φέρνει και σε σένα, Δίδυμέ μου, η βδομάδα που μόλις μπήκε. Αν έχεις δική σου επιχείρηση, ξεκίνα να σκέφτεσαι πώς θα την επεκτείνεις, αλλά κοίτα να υλοποιήσεις το σχέδιό σου μετά την 1η Δεκεμβρίου που γυρίζει σε ορθή πορεία ο Ερμής.

Καρκίνος

Παρά την ανάδρομη πορεία του Ερμή, είναι ευνοϊκές ημέρες για να αναδείξεις το ταλέντο σου. Μπορεί να είναι κάποιο σεμινάριο σε άλλη χώρα, μια υποτροφία, που θα σε κάνουν να αναπτυχθείς περισσότερο ως άνθρωπος και να δείξεις στους ανωτέρους σου πως είσαι οτιδήποτε άλλο παρά ένα «ταπεινό χαμομηλάκι».

Λέων

Εμπιστεύσου το ένστικτό σου σήμερα στα επαγγελματικά. Μπορεί να έρθει σε «ρήξη» με ό, τι θεωρούσες σωστό μέχρι τώρα, αλλά θα βγει αληθινό. Ευκαιρία και για σένα, να αναπτύξεις τις στρατηγικές που είχες μέχρι τώρα σχεδιάσει στο μυαλό σου. Σε αντίθεση με τους Διδύμους, αν τολμήσεις τώρα, θα πετύχεις.

Παρθένος

«Από Δευτέρα δίαιτα», λες πάντα, αλλά αυτή τη Δευτέρα ήρθε η στιγμή να το κάνεις πράξη και να πετύχεις. Δοκίμασε να ξεκινήσεις μια σωστή διατροφή μαζί με κάποιον συνάδελφο ή το σύντροφό σου για να έχετε έναν υγιή ανταγωνισμό και καλύτερα αποτελέσματα. Ναι, πρέπει να αρχίσεις και κάποιου είδους άσκηση.

Ζυγός

Ημέρα έμπνευσης και πνευματικής καθοδήγησης για σένα η σημερινή. Αν έχεις θέσει κάποιο στόχο που να σχετίζεται με την υγεία ή τη φυσική σου κατάσταση, θα σου δοθεί το έναυσμα να τον πετύχεις. Ψάξε στο Instagram για κάποιο προπονητή ή ένα καινούριο βιβλίο ή μια συνέντευξη που θα σε εμπνεύσει.

Σκορπιός

Ξέρουμε ότι ο ρομαντισμός δεν είναι το καλύτερό σου, αλλά αν σκέφτεσαι κάποια ρομαντική απόδραση με το «άλλο σου μισό» ή μια πρόταση γάμου, τώρα είναι η κατάλληλη ώρα. Αν είσαι γυναίκα, ελπίζουμε να του έχεις ήδη περιγράψει το μονόπετρο που θα ήθελες, και να μην απογοητευτείς ως άλλη Carrie Bradshaw.

Τοξότης

Εντάξει, δεν είσαι ο άνθρωπος που θα στηριχτεί όλη η οικογένεια πάνω του. Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό έχεις αναλάβει αυτό το ρόλο και σου πάει. Χρειάζεται λίγη ακόμη προσπάθεια να κάνεις τους γύρω σου να συμβιβαστούν στα απλά και καθημερινά πράγματα, αλλά στο τέλος θα τα καταφέρεις.

Αιγόκερως

Έχεις ακούσει κάτι που λέγεται «θετική απεικόνιση» ή απλά «οραματισμός»; Αυτό ακριβώς χρειάζεται να κάνεις κι εσύ σήμερα. Αυτή τη μεγάλη ιδέα που έχεις, κάν’ τη πιο συγκεκριμένη και νιώσε-δες ότι ήδη δουλεύει κι έχει αποτελέσματα. Μόνο έτσι θα οργανώσεις καλύτερα τη σκέψη σου και θα υλοποιηθεί αυτό που έχεις στο μυαλό σου.

Υδροχόος

Ο Δίας μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου βρίσκεται σε μια θέση που δίνει ώθηση στον τομέα της φαντασίας (λες και χρειάζεσαι κι άλλη) και των ονείρων σου. Έτσι, σου δίνει την ευκαιρία να βάλεις τις βάσεις για ένα μακροπρόθεσμο στόχο που θα βασίζεται στα παραπάνω. Μην τεμπελιάζεις! Είναι η στιγμή σου.

Ιχθύες

Με τον Άρη στο ζώδιό σου μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου νιώθεις αήττητος. Επομένως, είναι ευκαιρία να κυνηγήσεις κάθε στόχο σου. Όσο πιο απίστευτος φαίνεται, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να τον πετύχεις με την εύνοια του Άρη. Με λίγα λόγια, περνάς μια από τις καλύτερες περιόδους σου!