Τα ζώδια της Δευτέρας
ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Δευτέρας

Τα ζώδια της Δευτέρας

Με ισορροπίες ξεκινάει η εβδομάδα σε σχέση με το Σαββατοκύριακο που έφυγε. Τυχεροί οι Κριοί και τα Λιοντάρια.

κριός

Με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα σε αρμονία, ξεκινάει υπέροχα η εβδομάδα σου. Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις τους καρπούς των κόπων που τόσο καιρό έκανες.

ταύρος

Μην γκρινιάζεις! Ακόμα δεν ξεκίνησε η βδομάδα! Δώσε ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου και κοίτα να μαθαίνεις από άτομα με μεγαλύτερη εμπειρία.

δίδυμος

Ίσως αυτή τη βδομάδα έρθεις αντιμέτωπος με τους χειρότερους εργασιακούς εφιάλτες σου. Μη μασήσεις και μην κοιτάξεις να τους αποφύγεις. Θα είναι για καλό σου.

καρκίνος

Με boost αυτοπεποίθησης ξεκινάει η εβδομάδα σου γλυκό μου καρκινάκι. Σε ό,τι θελήσεις να δώσεις βάση θα πετύχει. Απόλαυσέ το όσο κρατάει…

λέων

Νιώθεις καλά από μέσα προς τα έξω κι αυτό «βγαίνει στον κόσμο». Αυτή η ηρεμία στο βλέμμα σου σε βοηθάει τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα προσωπικά σου.

παρθένος

Θέματα που χρειάζονται περισσότερη προσοχή και συγκέντρωση θα σε απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα. Ρίξε όλη σου την ενέργεια εκεί και θα δικαιωθείς.

ζυγός

Ξεκινάει για σένα μια περίοδος που θα διαρκέσει έως και τις 25 Ιανουαρίου, στην οποία θα πρέπει να δίνεις μεγαλύτερη αγάπη στη δουλειά που ήδη έχεις ή να βάλεις μπροστά μια δική σου επιχείρηση. Μην την αφήσεις να πάει χαμένη!

σκορπιός

Πόσος καιρός πάει από την τελευταία φορά που πήγες γυμναστήριο; Ευκαιρία να το ξαναρχίσεις, γιατί «τα καλοκαιρινά κορμιά, το χειμώνα χτίζονται».

τοξότης

Βρες την ισορροπία μεταξύ παρελθόντος και παρόντος. Ο Δίας, σε έχει χτυπήσει με το μαγικό του ραβδάκι, άλλωστε, κι έχεις επιπλέον τύχη για ό,τι αποφασίσεις.

αιγόκερως

Ξέρουμε ότι η έκφραση αγάπης είναι το χειρότερό σου. Επίσης ξέρουμε ότι δεν είναι όλοι σου οι φίλοι Αιγόκεροι και θέλουν να ακούνε ότι τους αγαπάς. Πες το!

υδροχόος

Είναι μια περίοδος που όλοι σε ζητάνε, αλλά όπως λέει κι ο ποιητής ήρθε η στιγμή να πεις και το «μεγάλο Όχι».

ιχθύες

Αγάπη κι ελευθερία είναι οι λέξεις «κλειδιά» για την εβδομάδα που έρχεται. Μάθε να τα συνδυάζεις στις σχέσεις σου και να μην γκρινιάζεις.