Τα ζώδια της Δευτέρας
ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Δευτέρας

Τα ζώδια της Δευτέρας

Τελευταία εβδομάδα που ο Ερμής είναι σε ανάδρομη πορεία κι η υπομονή των περισσοτέρων έχει χτυπήσει κόκκινο, μιας κι οι μικροπαρεξηγήσεις σε οικογένεια και δουλειά είναι πολλές. Ωστόσο, εδώ θα βρείτε συμβουλές για το πώς να αποφύγετε τις «κρίσεις» της εβδομάδας που άρχισε και να τις περάσετε όσο πιο ανώδυνα γίνεται.

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί ο Ερμής να είναι ακόμη σε ανάδρομη πορεία, αλλά ο Άρης είναι στους Ιχθύες κι αυτό σε βοηθάει να οργανώσεις τη σκέψη σου για τα μεγάλα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου, σχετικά με την επαγγελματική σου εξέλιξη. Αν δεν πας γυμναστήριο, καλό είναι να ξεκινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Με έξοδα ξεκινάει η καινούρια εβδομάδα, ανάδρομος γαρ! Κάποιος λογαριασμός σου παράπεσε κι έτσι έχεις να πληρώσεις, ενώ νόμιζες ότι τα έχεις ήδη τακτοποιήσει. Πλήρωσε χωρίς να εκνευριστείς, όσο γίνεται. Γυρίζει σε ορθή πορεία ο Ερμής το Σάββατο!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Μια καινούρια γνωριμία στο κομμάτι των επαγγελματικών σου, σε κάνει να ατενίζεις με αισιοδοξία το μέλλον. Βάλε τις βάσεις σήμερα κι άσ’ τη να λειτουργήσει θετικά από την επόμενη εβδομάδα που θα είναι σε ορθή πορεία ο Ερμής, για να μη σου φέρει δυσκολίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι απαιτήσεις στο εργασιακό περιβάλλον σου όλο και μεγαλώνουν. Για το λόγο αυτό, θα χρειαστεί να επενδύσεις λίγο στο κομμάτι της μάθησης. Ξεκίνα κάποιο σεμινάριο ή μια ξένη γλώσσα, σχετικά με το αντικείμενό σου και θα δικαιωθείς.

ΛΕΩΝ

Η σχέση σου με τον υπολογιστή σήμερα είναι σαν παιχνίδι με τη «φωτιά». Κάνε τακτικά save για να μην έρθεις αντιμέτωπος με την «οργή» του ανάδρομου Ερμή. Στα προσωπικά σου, ευκαιρίες για νέες γνωριμίες σήμερα το βράδυ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θυμάσαι ένα δίλημμα που είχες στο οικογενειακό περιβάλλον και προσπαθήσατε (αποτυχημένα) να το λύσετε με τον/την σύντροφό σου; Αυτή τη φορά, ευτυχώς, θα πετύχει η προσπάθειά σας. Για ανταμοιβή, βγείτε για ένα κοκτέιλ το απόγευμα.

ΖΥΓΟΣ

Εβδομάδα ευκαιριών αυτή που μόλις μπήκε για σένα, Ζυγέ μου. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις ένα μικρό ταξιδάκι (ακόμα και για δουλειά να είναι, σημασία έχει πως θα βγεις από το σπίτι), να ξεκινήσεις κάποιο σεμινάριο που ήθελες ή απλώς να ακουστεί η φωνή σου, για όσα έλεγες τόσο καιρό και έπεφταν στο κενό!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινάει με τον καλύτερο τρόπο για τα επαγγελματικά σου. Και συγκεκριμένα, για εκείνη την ιδέα που είχες κάποτε για να βγάλεις πολλά λεφτά, αλλά δεν υλοποίησες ποτέ. Ε, τώρα ήρθε η ώρα να το κάνεις και να αποδώσει τα μέγιστα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευκαιρίες, ευκαιρίες, ευκαιρίες! Άλλες περνούν και χάνονται για πάντα κι άλλες επιστρέφουν. Κι εσύ αυτή τη βδομάδα θα δεχτείς πολλές από τις δεύτερες. Κοίτα, όμως, να τις εκμεταλλευτείς σωστά και να τους δώσεις τη δέουσα σημασία γιατί δε θα γυρίσουν τρίτη φορά…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είσαι από τα πιο εχέμυθα άτομα του ζωδιακού, μαζί με τους άλλους δύο της γης. Για έναν περίεργο λόγο, όμως, οι περισσότεροι εμπιστεύονται εσένα. Θα σε προσεγγίσει, λοιπόν, αρκετός κόσμος αυτή την εβδομάδα για σου πει τα μυστικά του γιατί ξέρει πως «θα τα υπερασπιστείς με τη ζωή σου».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κοίτα, εμείς τα λέμε από πριν γυρίσει σε ανάδρομη πορεία ο Ερμής, εσύ δε μας άκουγες. Προσοχή με τα οικονομικά σου, γιατί ξαφνικά σου προκύπτουν μεγάλα έξοδα και χασούρα στα επαγγελματικά σου. Ζήτα βοήθεια από τους συνεργάτες σου. Μην το πάρεις όλο πάνω σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Είπαμε, Ψαράκι μου, έχεις τον Άρη με το μέρος σου. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να το παρακάνεις και να γίνεσαι επιθετικός χωρίς λόγο. Κοίτα στη συνάντηση που θα έχεις σήμερα με άτομα πιο υψηλά ιστάμενα από σένα στη δουλειά να είσαι συγκαταβατικός κι υπομονετικός.