Τα ζώδια της Δευτέρας
ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της Δευτέρας

Τα ζώδια της Δευτέρας

Η εβδομάδα ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς για τα περισσότερα ζώδια σήμερα.

κριός

Η εβδομάδα ξεκινάει ωραία για σένα. Άνθρωποι που μοιράζεστε τα ίδια ενδιαφέροντα κι ανησυχίες, θα σε βοηθήσουν επαγγελματικά κι ίσως προκύψουν συνεργασίες.

ταύρος

Θα σου πω κάτι δύσκολο κτητικέ Ταύρε μου. Ήρθε η ώρα να μοιραστείς τις ευθύνες και να ακούσεις τη γνώμη των άλλων. Αν το δεχτείς αυτό, θα έχεις μια ωραία εβδομάδα.

δίδυμος

Μια υπέροχη εβδομάδα μόλις άρχισε. Θα κάνεις καινούριους φίλους (όχι ότι σου είναι και δύσκολο) και θα ασχοληθείς περισσότερο με το σώμα σου. Ευκαιρία για γυμναστήριο, ώστε να τα συνδυάσεις.

καρκίνος

Ξέρουμε ότι είσαι ευαίσθητος, αλλά κράτα τα συναισθήματά σου για τον εαυτό σου. Μην τα εκφράζεις πολύ αυτές τις μέρες γιατί θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

λέων

Μην τα παίρνεις όλα στους ώμους σου γιατί θα κουραστείς. Χαλάρωσε στο σπίτι σου, δώσε σημασία στον άνθρωπό σου και μην τρελαίνεσαι με τη δουλειά σου.

παρθένος

Ευκαιρία να κάνεις καινούρια πράγματα για τον εαυτό σου και να βγεις από το σπίτι σου. Κοίτα για σεμινάρια, μαθήματα ή ό,τι σε σε βοηθάει να προχωρήσεις ως προσωπικότητα.

ζυγός

Ξέρουμε πόσο σου αρέσει να φτιάχνεις σενάρια στο μυαλό σου, αλλά ήρθε η στιγμή να ξεκινήσεις να λες την αλήθεια. Θα είναι δύσκολο στην αρχή, αλλά μελλοντικά θα σε απελευθερώσει.

σκορπιός

Μην αφήνεις κανέναν να σε κάνει να νιώθεις ένοχος. Άλλωστε, ξέρεις καλύτερα από τους άλλους το καλύτερο για σένα.

τοξότης

Ζήσε τη ζωή σου όπως θέλεις. Είτε ψάχνεις φίλο, σύντροφο ή συνεργάτη, η ειλικρίνεια είναι η καλύτερη λύση.

αιγόκερως

Μην περιορίζεις αυτά που μπορείς να κάνεις, γιατί ο «κόσμος» πάντα θα λέει. Κάνε αυτό που σε ευχαριστεί και νιώσε ελεύθερος.

υδροχόος

Είσαι από τους πιο τυχερούς της εβδομάδας. Είτε ο στόχος σου είναι ερωτικός, είτε επαγγελματικός, go for it και θα πετύχεις.

ιχθύες

Μη μπλέκεις τα συναισθήματά σου με τα χρήματα. Ξέρουμε ότι βασίζεις τα πάντα στα συναισθήματά σου, αλλά αν θες σταθερότητα στα οικονομικά σου ξέχνα τα και θα δεις διαφορά.